ARCTIC CAT 2022

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä pezq^, 13/2/21.

  1. rehto

    rehto Well-Known Member

    Sehän varmaankin riippuu tehdystä kauppasopimuksesta. Eiootahan sieltä varmaan on tarjolla. Oikea ongelma lienee se jos vaihtokelkka on jo kauppiaalla ja mahdollisesti jo myyty. Silloin alkaa olla muullakin kun sovitulla välirahalla merkitystä kun mietitään mitä maksetaan asiakkaalle takaisin. Vittumainen tilanne…
     
    Arwid Käkivaara tykkää tästä.
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Vaihtokelkkaa en kyllä luovuttaisi liikkeelle, ennenkuin uusi on tullut. Kauden aloitus voi venyä kohtuuttomasti, kun ei uutta kuulu ja silloin on hyvä olla vanha kelkka vielä käytössä. Toinen homma, että mitäs sitten, jos liike menee kesän aikana konkkaan:confused:

    Rahat pitää vaihtokelkasta ainakin saada pois luovutus hetkellä.
     
  3. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    On tämä touhua, jos ei Sumeko yllätä, niin ..... Sisarmerkillä mennään tulevana talvena, saa nähä koska se tulee vai tuleeko ollenkaan?
     
  4. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Siitä voi olla varma tulevana talvena että merkistä riippumatta varaosat on tiukassa
     
    Fudge, T.F.K ja T-Cat tykkäävät tästä.
  5. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Wintage kelkkailu kunniaan niin löytyy käytettyä osaa jos jollain on tarvis;)
     
  6. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Ei tos episodis taida olla Sumekolla muuta, kuin matkustajan rooli. Kyl syyttävä sormi menee melko lujasti tonne Ruotsin ja Textronin suuntaan. Sen verta kuulin sisäpiirin juttuu, että Textron teki tämän muutoksen ilmoitusluontoisesti. Sumeko tiedotti kauppiaita, joista jotku on kyselleet hommasta tuolt Textronilta, saamatta vastausta. ( näin kertoi eräs tuleva ex cattikauppias). Ilmeisesti se on sit tarvike ollut aktiivisessa roolissa tai lyöneet kovat neuvottelut käyntiin. On mahtanut olla joko tai.

    Mut, kannattaa kuitenkin muistaa myös toi muu tilanne. Taitaa olla tilanne niin, että joka merkillä on toimitusvaikeuksia. Just tos kaveri manas, kun ei tilannu jammuu keväällä. Yhtään ylimääräistä ei vissiin tule maahan.
     
  7. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Onhan tuo aika radikaali veto, että kaikki kelkat toimitetaan Tarvikeskukselle, mutta toki totuuden nimissä varmaan Tarvikekeskus muutenkin on myynyt nämä uudet Catit aiemminkin. Kärkkäinen varmaan myynyt jonkin verran, mutta oletan, että noita kahta lukuunottamatta muut Catti kauppiaat on melkein enempi yksittäiskappaleita kaupanneet.
     
  8. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Tuleekohan messuilla Catin osastolle vaan muisteloita ja historiaa menneiltä ajoilta kuvien muodossa :D Ehkä sinne vois laittaa jonku pöydän minne voi käydä laskeen seppeleen tai kirjottaan adressin kuolevalle merkille :D :D
     
    Vilbur, Fudge, julli ja 2 muut tykkäävät tästä.
  9. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Ei siellä ole koko Catin osastoa:D
     
    member ja Fudge tykkäävät tästä.
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    1-2kpl max näytillä jos sitäkään muutenkin valimallinmessut mutta käytävähän se on. Helvetin mukavaan tilanteeseen ajoivat muut jälleenmyyjät, no onneksi on niin marginaalituotteesta kyse kuin olla ja voi, vituttaa tuo puuhastelu silti
     
    Fudge tykkää tästä.
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Joo justiinsa aamulla oli Xterrain puolella että kelkka jää saamatta jollakin, tämä oli jo haisulla aiemminkin ja ei varmasti ole ainoa kelkka. Eräs tuttu kertoi etteivät uskaltaneet tehdä ison kappalemäärän tarjousta koneistuspuolella ilman ehtoa ettei raaka-ainetta saa ollenkaan ja hinnat on taivaissa sen takia, saa nähdä helpottaako seuraksikaan talveksi tilanne, hyvää tässä on se että käytettyjen hinnat voinee olla vähintään kohtuulliset :D.
     
  12. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Ei oo ainakaan messujen mainoksis Cattia, joten ei taida olla merkki mukana.
     
  13. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä



    Mountainsledderit selostaa Catin uudesta kytkimestä. Hyvä video.
     
  14. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vaikuttaa hyvältä kytkimeltä ja huollon kannalta tosi paljon mukavampi kuin Catin vanha kytkin. Tähän vaihtaa rullat hetkessä kun entisen kanssa se ei onnistu kotikonstein juuri mitenkään.
     
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Pätevän olonen kytkytin. Toivottavasti kestää myös hyvin... Naurettavan hintasia nuo painot. Saattaa suomessa jäädä jopa alle satasen :D
     
  16. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    Miten lie jousiin kans
     
  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vaikuttas kyllä hyvältä. Kohta pääsee hypistelee :cool:
     
  18. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Onko uusissa Mountain maxeissa myös tuo uusi kytkin?
     
  19. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

  20. rainbow6

    rainbow6 KRT

    Oonko mää ainoa jolla ei toimi shop.arcticcat.com? Tuohon osoitteeseen se kääntää sekä jenkkien että Ruotsin sivustolta ja herjaa vaan. Panin kyllä jo Textronille s-postia että hopi hopi hommat kuntoon. Voihan se olla omassa päässäkin se vika mutta muistaakseni oon muillakin laitteilla kokeillut kun tällä kiinanpojan Mobiralla.
     

Suosittele tätä sivua