ÄRRRÄ:n talli, RXL-päivityksiä sivulta 35

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä ÄRRRÄ, 15/4/09.

  1. maxfun

    maxfun Polaris RXL 1992

    Runkonumerolla, kun kysyt kelkan tiedot merkkiliikkeestä, niin siinä tulee alkuperäisen moottorin numerokin.
     
  2. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

  3. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    joo PL05 modelin moottori, eli on oikea. Lohkoliima tulee lohkojen väliin ja sehän on silloin hyvin tarkasti liimattu jos ei sitä mäskiä ole joka paikka täynnä kuivuneina makkaroina.
     
  4. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member


    On laitettu joo nätisti. Flunssa iski, nyt ei pääse väkertää. Seuraavaks pitäs putsailla varmaa koneen osia lisää ja alkaa purkaa loppukelkka. Kestäsköhä nuissa putsatuissa osissa joku spraylakka tms jottei ne alkas hapettumaan uudestaan? Putsasitko omistas millä?
     
  5. rehto

    rehto Well-Known Member

    Löytyykös lohkojen tiivistämiseen jostakin kuluttuja-asiakkaalle kätevästi anaerobista liimaa joka ei makkaroita muodostais vaikka vähän lipsahtaa ylimäärästä?
     
  6. Broadspeed

    Broadspeed +10 kelekkiä

    Loctite 574 oon käyttäny hyvällä menestyksellä. 573 käynee myös.
     
  7. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Mitä oot kasailemassa?
     
  8. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Niijoo jäi päivitykset vähä vähemmälle, maanantain jälkeen en oo töissä ollut mutta eräästä pari vuotta pinnalla olleesta asiasta ja myös flunssasta johtuen jouduin pysyttelemään kotosalla. Ensimmäistä ei ollut sitten kuitenkaan ja jälkimmäisestä on selvitty joten jospa pikkuhiljaa pääsisi taas jatkamaan.

    Oisko kokemusta että miten mahtaa tuo kelkan penkki kestää jos siihen laittaa uuden päällisen? On kuitenkin tuo muoto-osa/täyte ratkennut yuosta teippauksen alta, alkaakohan uusi päällinen repeämään helpommin?

    [​IMG]
     
  9. maxfun

    maxfun Polaris RXL 1992

    Varmasti menee uusi päällinen rikki, jos penkin halkeamaa/repeämää ei korjaa. Minun projektissa sivun 17 lopussa näkyy, miten roleksin penkki korjattiin. Huomiona tuosta minun penkistä sellainen, että vahvike olisi pitänyt laittaa koko penkille. Päällisen laitoin jälkeen Polaris-tekstiä ei saanut ihan vaateriin, kun penkin halkaisija muuttui vahvikkeen lisäämisen myötä.
     
  10. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Joo itseasiassa eilen sen jälkeen kun päivitin tänne taas hiukan ei-asiaa niin aloin silmäilee sitä sinun topikkia läpi ja pisti tuo penkkihomma silmään sieltä. Täytyy korjuuttaa tuo oma.

    Se Reikko oli kans hyvä, siitä iteasiassa kaverin kanssa juuriki menneellä viikolla puhuttiin kun käyttävät työmaalla heidän palvelujaan. Ei osannut hintatietoa oikein antaa kun oli teettäny itelleen jotain pientä vaan siinä ohessa. Näyttäs kuitenki että ei ollu pahanhintasta joten täytyy katsoa jos sinne jotain lähettelisi passivointiin.
     
    maxfun tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua