Haydays topikki - päivityksiä matkan varrelta.

Keskustelun 'Uutisia - Kuvia - Videoita - Juttuja' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 8/9/22.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Noniin,

    Teimme tämmösen vähän extemporee lähdön Minnesotaan ja Haydaysille. Suurin syy oli Arctic Catin 2024-malliston launchi, jonne saimme kutsun.

    Menemme paikallista aikaa Perjantaina iltapäivällä katteleen nuo uudet mallit. Saamme julkistaa kuvia nähtävästi Lauantaina kahdelta iltapäivällä, eli olisko se kymmeneltä illalla Suomen aikaa.

    Löydät kuvat uusista cateista ensimmäisenä tästä topikista. Laitan linkin kuviin välittömästi, kun se on sallittua.

    Nyt tässä napotellaan Helsinki-Vantaalla, burgriä jäystäen ja yhden lounasoluen nauttien.

    Voisin tähän väliin kertoa tarinan, tai esittää kysymyksen.

    Tuola vessassa luki kusilaarissa teksti. " Tämä pisuaari on täysin vedetön ja se säästää 100 000 litraa juomavettä vuodessa." No ensinnäkin. Kuka nuoki keksi. Ei herraieturi mille nuo haisee. Ja kusi roiskuu kengille ja lattialle. Ja kun ei kuule lorinaa, niin siinähän tulee ujopissaki vielä.
    No mutta miten tuo juomavesihomma? Miten muka sitä säästyy? Ainakaan minä en ole koskaan juonu vettä tuosta kusilaarista, enkä tiiä ketään kuka näin ois tehny, joten höpö puhetta vielä seki.

    Mutta joo. Kohta lento Islantiin ja siitä ST Pauliin. Olemma perillä Torstaina iltasella paikallista aikaa. Perjantaina shoppailemma kumisaappaat Wallmartista ja suuntaamme kohti North Branchia.

    Niin ja sekin vielä. Juuri vahvistui, että Pohjoismaiset mediat saavat vuosien tauon jälkeen kutsun Snow Shoottiin, jonne suuntaamme Helmikuun lopulla. Tämä varmistaa, että saamme 100% varmuudella koeajettua myös AC ja Yamaha 2024 mallistot läpi.
     
    Viimeksi muokattu: 8/9/22
    Prormkpolle, IleKarkkainen, Birkku ja 14 muut tykkäävät tästä.
  2. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Täällä ois kelit
     

    Lisätyt liitteet:

    Fudge ja Kertturacer tykkäävät tästä.
  3. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    kiitos , tänne vain mahollisiman paljon kuvia ja infoja aiheesta ko ei ole nuita muita kanavia käytössä.
     
    Jukkis ja T-Cat tykkäävät tästä.
  4. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Noniin.

    Matka tänne oli kyllä melko möykkynen. Ilmakuoppaa piisas ja lopuksi kone vielä vetasi ylösvedon. Ja lopullinen laskuki oli kyllä semmone, että vihan kans ajo se kuski sitä termospulloa.

    Hotellin valkkasimma vähä summassa. ST Paulin keskustan tuntumasta. No, yöllä kuuntelin ku sireeniä laulo ja autoa meni. Aloin sitten googletella, niin tää Frogtownin alue omaa 106% kovemman riskin tulla väkivallan uhriksi, kuin muut alueet ST Paulissa. Aamun uutiset sitten kertoikin, että yöllä oli ammuttu 16 v poika. Murha numero 62 tälle vuotta. Rajua on puuha.

    Aamulla taas sai ihmetellä tätä jenkkien yleismeininkiä. Joskus kun kyllästyn hommiini, tulen tänne ja perustan konsulttitoimiston. Aiheena on " ei näin". Täälä ois aika monessa hommassa jiiraaamista kyllä isolla kädellä.

    Tänään pitäis suunnata tuonne tapahtuma-alueelle. Jännittää vaan keli. YR.no näyttää tuohon North Branchin aluelle 65 mm sadetta tänään. Rajua hommaa. Tulee varmaan melkonen mutaralli. Huomiseksi näyttää onneksi vähä kuivempaa. Vaa ois mahtanu olla mielenkiintosen näköistä kiihäriä jos olis tuota vettä tullu koko pyhänseudun.
     
    Tmu ja Kertturacer tykkäävät tästä.
  5. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    On tää Haydays kuulkaa maailmojen tapahtuma. Ei tätä ole tajunnu ennenkö tämän näkee.

    Aamulla keli näytti vähä synkälle. Tuossa kylän pohjoispuolella oli sellane ihmeellinen virtaus, joka keskitti sateen just eikä melkein tuonna Haydays alueelle. Onneksi sitä ei tullu stiä 65-milliä. Märähköä oli parisen tuntia.

    Meillähä tänään oli ohjelmassa tuo Catin launchi. ( Siitä lisää huomenna. Tänää ollaan vielä suut supussa). Muuten meillä oli ohjelmassa vain käydä fiilisteleen alueella. No sielähä sitten tilaanteet johti toiseen. Äkkiä huomasimma raataavamma kisajohtajan kans vajaan tunnin. Seuraavassa tilanteessa olimmaki sitte jonku aivan randon tyypin peräkärryssä fiilisteleen sen kelkkaa kaljapurkit kourassa. Sama jannu muuten koitti kaupata meille 90 luvun Playboy lehtiä :D Siitä seuraava kohtaamine oli Blade-kelkan kans. Tyyppi kertoi kuinka se yksilö oli tullu suoraan niitä valmistaneen tahon varastolta.
    Sittenpä päivä oliki siinä haminassa, että piti mennä Catin osastolle katseleen kelkkoja. Sen perään kävimmä pitään peijaiset lähibaarissa, jonka nimi oli Mutainen Kanttura. Ei ollu kovi makosa burkeri vieläkään. Tai oli, jos tykkää hiton rasvaisesta ja suolaisesta ruuasta. Mie en tykkää. Nyt pitää raapassa unta kupoliin, sillä aamulla meillä on lähtö kuuden pintaan. Nyt kello on paikallista aikaa puol kybä. Seuraavassa postauksessa pari fiiliskuvaa.
     
    M.E.A, Seiti ja S4ms4 tykkäävät tästä.
  6. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Kuvia
     

    Lisätyt liitteet:

    Broadspeed, Prormkpolle, Seiti ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  7. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    upload_2022-9-13_15-47-46.png

    Arkaha se on, joka ei 100 mailia tunnissa aja teepaidassa :D Vaa oliha nuo perkuleet hätäsiä lähteen.
     
    juoni, S4ms4, T-Cat ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua