Radien vs rex2

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Janihammari, 11/11/19.

  1. Mekatsu

    Mekatsu rave 600 -09

    Tämä kiinnostaa myös kun myynnissä 10t km ja yli ajettuha myynnissä ja missään ei oo konetta aukastu.
    Minusta tuntuu että nämä radienit on kokonaisuutenakin lujempia vehkeitä
     
  2. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Onko siula mitä kaikkia vahvikkeita siinä radienissa?

    Itellä oli 600 etec -18 rex2 trimmi, nii kesti kyllä omat ajot mainiosti nipussa, reilu 7tkm tuli ajettua. Siinä oli eturungon vahvikkeet ja pattisuojat. Liukurungon vahvikkeet oli vakiona. Vakio iskarit ja jouset simmattuna mieleiseksi.

    Kävin taas koeajaa uudet vuoden alussa, nii ei kyllä ois yhtään hävenny ajolleen oma trimmi koeajorivissä ca suksilla. Iron doggi oli yllättävän saman tuntuinen kuin oma trimmi oli.
     
  3. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Endurossa mulla ei ole muita lisä vahvikkeita, kuin pattisuojat ja vakio vahvikkeet, mitä enduroon tulee mukana. -16 Xtrimmissä oli myös vain pattisuojat. Siinä olisi pitänyt olla eturungon vahvike, siitä hiukan nitkahti eturunko, enkä edes huomannut, että se olisi johonkin enemmälti tökännyt.
     
    Vesukka tykkää tästä.
  4. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    Siirryin syksyllä myös juuri 2018 REX2 mallista -20 3500 pitkään RE ;hen. Ehkä se suurin ero kuskille tulee paremmasta ajoasennosta (korkeampi istuma asento/parempi polvikulma ,tilaa liikkua hyvin. Kohtuu pienillä muutoksilla laite pelaa jo ihan hyvin , etupään shimmaus vähän jäykemmäksi, jouset vaihtoon eteen ja takapukkiin, paremmat sintteri jarrupalat, korkeampi tuuli lasi . ajoltaan suurin ero on keveys ajaa , alustahan näissä kaikissa toimii niin hyvin kun kuski osaa sen säätää itselleen sopivaksi ja siihen vauhtiin mitä ajaa. Moottorihan on vanhaan eetekkiin verrattuna eri planeetalta , vakiona jo ihan toimiva voimansiirtokin reitille. Ainahan näitä voi hinkata rajattomasti ja muutella sitten mieleiseksseen mikä on osa harrastusta :)
     
    andyman ja M.E.A tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua