ajolasien linssien väri? (JA muuta asiaa ajolaseista )

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Hörhö, 7/1/06.

  1. wille86

    wille86 Well-Known Member

  2. jms1601

    jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

    Minusta toimii, jos noita tarkoitat jotka tummuu itsekseen kun alkaa aurinko paistaan. Kolme talvea turranut niillä ja pärjää keillä kuin kelillä.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Airoh Terminator Open Visioniin lasit, Scottiin Hustlejen kanssa silmät vuotaa aivan järkyttävänä...
     
  4. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Mistä vaihtolinssejä 509 aviator 2.0 laseihin?
     
  5. H-pux

    H-pux SBA 650

    Raahen motocafe?
     
  6. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Eipä tunnu löytyvän mistään. Ei raahesta, tarvikekeskukselta eikä drivokselta.
     
  7. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Scoteista meni linssit. Olin jo tilaamassa uusia, mutta sitten alkoi halpuus houkuttamaan ja tilasinkin ravenin magneetti lasit+ niihin toiset linssit. Useampi lenkki jo ajettu ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt halppislasesta.
     
  8. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Tänää sain peililasin 509 magneettilämpölaseihi e baystä eivät niitä suomee lähetä liekö tullu jostai jamaikan kautta:D hintaa tuli mut sain mitä halusin:)
     
    Nenone tykkää tästä.
  9. nikob

    nikob Active Member

    Ketjua en jaksa kahlata lävitse. Mitkä olisi kohtuu hintaiset ajolasit minne mahtuisi silmälasit alle?
     
  10. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Tulipa testattuu tollaiset Lynx-ajolasit. Vaimo osti sellaiset joululahjaksi, kun oli nähnyt jonku sometyypin niitä kehuvan maasta taivaaseen. Kolme pilalle mennyttä päivää noiden kanssa riitti. Sen jälkeen kävelin kauppaan ja ostin kotia jääneiden Scotin Prospectien tilalle toiset samanmoiset. Tai miul mahtaa olla noita nyt kolmet. En kyllä tiedä miten tollaisii Radien lasei joku viitsiii pokkanaamalla kehua. Onnettoman mallinen foami, josta johtuen lasien ympäriltä vuotaa ilmaa aivan hulluna. Linssien välistä tuulee ilmaa silmiin. Sangaton kiinnitys remmille tekee sen, että lasi nousee kasvoista irti. Ainoo hyvä tos on toi magneettilinssi, jolle en kyl keksi mitään käyttöä, mut on se hassu ominaisuus.
    Nyt on kummipojalla rattikelkkailussa sit komeet Lynxlasit käytös :D Ite jatkan prospecteilla ja mukana kulkee myös noi 509 lämpeevät lasit.
     
    Viimeksi muokattu: 12/1/24
  11. Reiska657

    Reiska657 Active Member

    No nuo ambassadöörithän kehuvat vaikka paskaa kunhan siinä lukee lynx:D Itelläkin samanlaiset scotit ollu jo useamman vuoden on kyllä parhaat lasit mitä ollu..
     
  12. SSMika

    SSMika Well-Known Member

    Komppaan kyllä että noi Prospectit ollu paras ostos ikinä. Itellä vielä varalaseina ollut vanhat 509 ja niihin jo kertaalleen antanu lisää elinaikaa liimamalla foameja uudelleen kehyksiin, mutta taidan käydä niiden tilalle hakeamssa toiset Scotit :D
     
  13. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Erikoista. Meillä on ajoporukkassa useampia Lynxin laseja, eikä oo kyllä ollu kellään murheita
     
  14. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Samaa ihmettelen. Kyllä meidänkin ajoporukassa ihan polarismiehet kehuvat lynxin laseja :D eikä näytä huurtuvan sen enempää kuin omat 509 lämmitettävät mallit
     
  15. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Noo sanotaanki sit niin, että noi on varmaan hyvät jos ei paremmasta tiedä :D Me testailtiin noita vähän ristiin eri kypärissäkin. Ainakaa Shoein, FXR:n ja 509 kypäriin noi ei mätsää kyl huonostikkaan. Tokihan nää on paljon myös naamasta kiinni. Mutta meil ei kyllä kukaan tykännyt. Osan matkaa ajoin Leattin laseil. Ne on kyl aika hyvät. Ainoo miinus pikkuisen jäykälle rungolle.
    Mutta tokiha noi voi olla jollekki hyvät, siis noi Lynxin lasit. Tokas innokas kelkkamies 3v että nää on palhaat lasit jotka sil on koskaan ollu :D
     

Suosittele tätä sivua