Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

  1. Mik

    Mik Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    On laitettu vahvikkeet ja muutki tarpeelliset päivitykset.
     
  2. Okeman

    Okeman 850 re bd

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Missäs teillä huitelee tyhjäkäynti? näyttäs itellä olevan siinä tuhannen paikkeilla. Kylmällä(-20C) kun laittaa käyntiin pitää kaasulla pitää jonki aikaa käynnissä ettei sammu,myös kylmänä kiekat alhaalla!! Mukavia nämä esittely kappaleet löytyy myös sähkö pakki ;D


    Mites öljyn syönti? 60km ja 5 desiä tuntuu melko kovalta, on kyllä käyny tyhjää melko paljon, ja lämpojenkanssa oli värkkääminen,ennenkö sai kennon ilmattua
     
  3. pasii

    pasii Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Oletteko päässeet kokeilemaan Ski-Doon Expedition 1200 4-teciä, tuohan on Commanderi nelari koneella. Tuntuuko nelarin lisäpaino käytännössä verrattuna Commander 600 sdihin? Piti saada kokeiltavaski, mutta ei ole enää saatavissa tälle vuodelle.
     
  4. alticity

    alticity Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Tyhjäkäynti 1700 per minuutti. Syttyykö muilla kuinka herkästi se öljyn merkkivalo? Mulla on astia piripinnassa ja suksia kun käyttää ilmassa niin heti palaa mittaristossa valo eikä häviä ku sammuttamalla moottori. Pitänee nyplätä anturilta johdot irti tai yhteen.
     
  5. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Öljyvalomittari syttyy palamaan kun on jotain n. 3/4 öljyä vielä säiliössä. Eipä tuosta mitään haittaa ole kun tietää, että on öljyä, mutta piipitys muistuttelee kyllä vähän väliä ;D Huollossa on kelkka käynyt tässä vasta kyllä, en ole varma tekeekö enää samaa.
     
  6. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Nyt hieman sylettää, on ollut tuohon vaivaan lääke semmoisten metallisuojien muodossa, mutta ei tuommoista tietoa ole Waarin korviin herunut.
    Nyt kun sen tiedän, ei niitä enää saa...
     
  7. äsdeeii

    äsdeeii Ski-Doo X-RS -12

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Nostellaanpa ylemmäksi...
    Kommenteja kiitos... ;)
     
  8. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Kyllä tuollaiset asiat pitäisi hoitua tehtaan/ myyjien puolelta(vrt.Toyota).
     
  9. Leekare

    Leekare Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Teiltä joilla commanderista on kokemusta, olisiko commanderi hyvä "jokapaikan" kelkki? tunturin valloitukseen, reittiajoon, puuterissa surffailuun?

    Että jos laittaski leviätelaisen leikkikelkin seuraavaksi :)
     
  10. Kontha

    Kontha New Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Millaiset vahvistuksen sinne runkoon on laitettu päivityksissä eli ainakin variaattorin tukea, mutta mitä muuta?

    Tuossa töissä olen ajellut Grand tourerilla ja siinä on nyt runko ratkennut kakkosen kiinnityksen juuresta. Mitään päivityksiä ei ole huollossa laittaneet. Lisäksi se varin säätö palikka menee jengoilla ylitse eli on tippunut kerran konetilaan. Meinasivat että pitäis olla liimaa mutta ei tuossa kyllä mikään lukite auta jos jenga ei pidä....

    Kelkalla on mittarissa reilu 5000km ja muuten on ollut erinomainen peli työ hommiin.
     
  11. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Muuten hyvä .mutta aina jotain vikaa .Eikä tehdas otaa mitään kantaa. :mad:
     
  12. Porokone

    Porokone Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Isännän kanssa ajeltiin rauhasa metäsä reki perässä riistanhoitohommissa. Mie olin puhkula ja isä tuolla Commanderilla.
    2.8 km oltiin ajettu ja sammutettiin kelkat ja alettiin laittaa nuolukiviä puuhun. Commanderin flekti pyöri normaalisti loppuun asti ja isä tuumas että pakitan tuon puun vierelle. Startin painallus ja kelkasta tuli joulukuusi, eikä käynnistynyt :eek: Kaikki valot syttyi mittaristoon ja nopeutta näytti 20km/h ja kierrokset 2000. Heittelin muovit pois kelekan päältä ja tehtiin nuolukivisysteemi loppuun. Sama homma ko yritettiin startata. Akun kotelon otin auki ja + navan johto oli löysällä. Sen kiristi niin pelas taas kun unelma.

    Vilkutti tuolloin Checkkey valoa, mutta loppu kun laitto sen navan paikoilleen.
     
  13. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Se on nyt kolmas talvi kun Wanha tuuppaa Commanderia ja kun kerän säilytyksen jälkeen starttasin niin syttyi tulille kerta pyöräytyksellä ja taas pelittää kuin ei olisi taukoa ollutkaan. Säilytys tuolla pihan perillä ja keväällä laitoin kelkkapressun Komentajan päälle sekä stabiilit tankkiin ja tankki täyteen.
    Pari edellistä kautta on menneet moitteetta ja toivoakseni tämäkin kausi menee samaan tapaan. ;)
     
  14. sir pulju

    sir pulju Ski-doo Skandic SWT 600 ace

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Laitan tämän tänne sitte kon periaatteessa sama kelkka :) Elikkä kolmisen viikkoa sitte tuli vaihettua kauan palvellu Ranger Kingi uuemphan vm 2010 Lynxin grand toureriin. Ensikokemukset on häikäisevät, paljon on muuttunu 11 vuojessa tuo tekniikka. Tehoaki tuli 65hv lissää, piti ihan karvalakista pittää kiinni ko lähtee vähä reilummin. Ei ole ko n.30 km ajettu vasta mutta hyvä kampe vaikuttaa olevan. Ajo asento hyvä näin 191cm pitkälle miehellekki ja vaimoki viihty kyytissä kon lämpökahvat eikä pohjaa koko ajan.

    Vielä ku ois tuota lunta enemmän niin näkis miten työntää tuola hangessa ;) Toista kelkkaa tuli jo veettyä narun perässä ja sehän tuli ko pulkka.
    Lissää kirjottelen ko pääsee enemmän testaamhan. Jännä juttu pisti vain silmhän ko käynthin laittaa niin mittaristossa lukkee Ski-Doo.. :)
     
  15. vuorikelkkailija

    vuorikelkkailija Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Käväseppä sielä naapurissa kysymässä onko tyytyväinen commantterii :) :)Pittääpä käyvä kojeajamassa sitä sinun kelkkaa tässä pyhien aikana jos satuthan vaikka samoille kairoille ;DLähinnä kiinnostaa tärinät..Eli vasen astinlauta.On vishin ottanhet jokku niitä muovi ohjureita liukurungoista vekee..
     
  16. sir pulju

    sir pulju Ski-doo Skandic SWT 600 ace

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Itteasiassa ku otit puheeksi niin täriseehän tuo, en vain ole kiinnittäny huomiota siihen niin paljoa ko vasta vähä ajanu. Joo pittää meän kokkeilla päikseen vaihtaen testata nuita, ei niissä kait kummempia eroavaisuuksia ole. Tuohon oli kolströmillä kavennettu raideväliä jo valmhiksi, lisäpuskuri kuomun ympäri laitettu, levikemuovit ja pohjapanssari laitettu. Onhan se Rangeriin verrattuna aikamoinen peli, varsinki ku kaasua painaa. Öljyvalo näkkyy aika herkästi vilkkuvan vaikka on säiliö täynnä
     
  17. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Viime talvena pajalla,Oli äänenvaimentimesta sulanu sisä kalut ,yrittivät etsiä vikaa kokeilivat uusilla osilla mut ei ,nytkin tuntuu kuin olis kierroksen rajoitin päällä eikä ole edes suuret kierrokset,ja olihan ne hitsaillu runkoakin kun oli revennyt. :'(
     
  18. vuorikelkkailija

    vuorikelkkailija Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Miten se sanonta meni sama p.... mutta eri paketissa :)no ei sentäs hyvä peli.Samat viathan niissä tietenki on öljyvalo vilkkuu,astinlauvat tärisee niin,että karvalakki ei pysy päässä ilman pelttooria jne..Kato vielä variaattorin rullat nekin tuntuu olevan tyyppivikoja.Lähtee ikäänkuin isolla vaihteella liikkeelle ja hihna on aika syvällä lautasten välissä.Ja niin vaihelaatikon öljyt tarkista,ettei ole vettä öljyn seassa.Pohjapanssarin värkättiin itte ku se tehastekonen oli aika hinnakas ja vähä kapea.Eli tämä oma malli tullee etutukivarsien alle suojaa jarrun ja vaihelaatikon.Puskuri,korkeanpi lasi ja takaboksi on kans.Sopii muutes uueman Yetin boksi ku vähä värkkää on tilavanpi ku se alkuperänen.Lisäpenkkiä on ny ooteltu toistavuotta eikhän se kohta tule ;)Kulutus on sen ajotietokonhen mukhan joku 23... jotaki onko se paljon vai vähä en tiejä ajohan on lyhyttä mettä ajo ei reitti hummailua.Viimetalvenahan oli hyviä kelejä testailla sitä ummellakulkua oli lunta ja tod. pehmeää tunturin laijalaki.Menihän se joo ihan ok,mutta minkäkhänlainen se olis 44 tai 51 telala??Tässähän on se 38 ny.Ei vain taija kukhan tehä 38 korkeanpaa harjaa nuihin leveätelaisiin wai??No siinähän ne tärkeimmät mitä tuli mieleen..
     
  19. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Ja nyt se oli tehny sellaisen tempun ,oli kunnolla pamahtanu eikä enää lähe käyntiin ???
     
  20. lamar

    lamar Well-Known Member

    Vs: Joko monta Commanderin omistajaa

    Uusi kelkka olisi hakusessa ja commanderi on yhtenä listoilla. Kelkka tulee pääasiassa kalastus/retkeilyä varten, joskus puunajoakin. Olikos se niin että -09 vuosimallissa on vaihteet yksi eteen+mekaaninen pakki, -10 muuttui 2 eteen + pakki? Noita -09 malleja näyttäis olevan muutama myynnissä ihan kohtuu hintaan, harkinnassa olisi jos tuollaisen hankkisi. Onko noissa -09 ollut joitain ongelmia, joita on korjattu uudemmissa malleissa? Puunajoa varten 2+1 vaihteet olisivat plussaa, joten onko kokemusta miten tuo -09 malli siitä suoriutuu?
     

Suosittele tätä sivua