AC cheetah touring 1991

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Peteetd, 11/3/21.

Tagit:
 1. Peteetd

  Peteetd Well-Known Member

  Otsikon mukainen articatti 1991 vm 440 moottorilla 2+1 vaihdelaatikolla. Ongelmana "nopean puolen" eli 2 vaihteen toimimattomuus, pakki ja hidas kytkeytyy sekä toimivat hyvin.. Mitä yleensä laatikosta hajonnut? En ole itse viellä purkanut ja tutkinut. Osat ilmeisesti kuitenkin kiven alla.
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Linkissä räjäytyskuva laatikosta

  https://www.countrycat.com/arctic-c..._ASSEMBLY_[58256]/0650-144-1991-16-15/58256/y
   
 3. Peteetd

  Peteetd Well-Known Member

  Laatikossa ilmeisesti joitakin jousi? Kuormitteisia tappeja jotka lukitsee vaihteen, täytynee yrittää laatikko purkaa ja katsoa mahtaisiko vika löytyä niistä, vai onko ratas saanut osumaa joskus.
   
 4. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  On siellä niitä, ottavat osumaa jos lähtee liikkeelle reippaalla kaasulla ennen kuin ovat loksahtaneet koloihinsa. Pantherista jossa pelkkä suunnanvaihtaja viilasin märstät pois ja naputin vasaralla niihin liittyvän levyn suoraksi.
   
 5. Peteetd

  Peteetd Well-Known Member

  Ok. Varmistan viellä että, tappien toiminta vaikuttaa myös 2 vaihteen toimintaan? Eikä pelkästään 1 vaihteen /peruutusvaihteen?
   
 6. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  En nyt jaksa muistaa miten meidän Cheetahissa teki, varmaankin pelkästään suuntaa vaihtaessa mutta aukaistavahan tuo laatikko on joka tapauksessa.
   
 7. Peteetd

  Peteetd Well-Known Member

  Purin laatikon kappaleiksi mutta, mitään näkyvää vikaa en kyllä löytänyt, mikähän voisi olla??? Pakki+hidas puoli toimii loistavasti, nopea kytkeytyy, mutta pomppii pois päältä ajaessa....
   

  Lisätyt liitteet:

 8. Peteetd

  Peteetd Well-Known Member

  Muutama kuva viellä aiheeseen..
   

  Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua