Boondocker RE 850 E-Tec (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Latez, 24/3/17.

 1. Spin

  Spin Well-Known Member

  Ei ole vissiin ketjukotelon öljynvaihto helpottunu milläänlailla? Eli vieläki on revittävä koko kansi pois, tai vähintäänki raotettava alalaidasta? Ohjekirjanen minkä netistä kaivelin, ei ainakaan opasta muutakun tarkistukseen. Ois voinu jo vaihella varoilta ekat öljyt, mutta taidan vain tehä tarkistuksen ja luulis, että 500km huollossa ne sitte vaihtavat.
   
 2. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Voihan ne imaista pois jos tuntuu vaikealle raottaa kantta.
   
 3. Spin

  Spin Well-Known Member

  Eikait se niin vaikeaa, vaan ei se tyhjennysproppukaan haittais :). Pittää tässä illanmittaan tarkistaa vähintäänkin taso, samalla kun kirii tuon telamaton ja rasvailee nipat.
   
 4. PuuterinPöllyyttäjä

  PuuterinPöllyyttäjä Active Member

  Kyllä kai siellä mahtaa roppu olla, jos en ihan väärin muista.
   
 5. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Kylläkait sitä ite ainakin saa paljon paremman mielenrauhan, kun kerran kauteen aukasee sen kopan ja kurkkaa ketjun kunnon ja tekee kiristyksen siten, että oikeasti voi todentaa sen ketjun kireyden. Tuo nykymallin kiristinpultti, kun on mahoton sormin pyöritellä, että sais hyvän tuntuman kireydestä. Luulempa sillä avaimella vänkäämällä sen moni laittaa varmasti liika tiukalle.
   
 6. Latez

  Latez Well-Known Member

  Onko näissä joku 500km huolto vai? :eek:
   
 7. Spin

  Spin Well-Known Member

  No kauppiaan mukaan on. Mutta sitähän tuossa toisessa ketjussa koitetaan puida, mikä on nyt sitten valmistajan ehto takuun säilymiselle. Ei vain tartteis olla, ku kyllä nuo tarkastukset ja nippojen rasvaukset osaa itekki tehdä :).
   
 8. Koulupoika

  Koulupoika Summit 850

  Eikös ketjyöljyn vaihto ole vasta 6000km/2v ohjekirjasta löytyvän huolto-ohjelman mukaan?
  Maton kiristys näyttäisi olevan 75km ja 500km kohdalla ja ketjun kiristys 1500km kohdalla. Onko huolto-ohjelmaan tullut joku muu huolto 500 km kohdalle?
  Käytännössä olen kiristellyt ketjun, remmin ja telan ensimmäisen 75km, 500km ja sitten jokaisen 1500km kohdalla. Ensimmäinen pieni huollon tapainen oli 3000km/1v kohdalla. Tämä siis -17 mallin 850 Summitissa. Onko tullu jotain lisää?
   
 9. Spin

  Spin Well-Known Member

  Menee sekavaksi :D. Noudettaessa sanottiin vain, että 500km eka huolto, ja 75km kiristää ketju. Mielellään noi kopan öljyt kuitenkin vaihdan viimeistään 500km, jos sieltä jotain mujua on irronnut. Ei ole kallis toimenpide. Öljyn pinnan tarkastushan pitäis tehdä joka vko :).
   
 10. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Muistelen, että oli tullut tyhjennysroppu ketjukoteloon. Ketjun kiristyskään ei voi helpompi olla.
   
 11. Erikoismies

  Erikoismies Well-Known Member

  Tuohon minun käänteiseen sammutusnappiin.. sehän kävi sillälailla että se irtos koko nappihärdelli ja sitte kasatessa ihan vahingossa meni piuhat väärinpäin vaan arvelin et tuohan on kätevä modi nii eipä risut sammuttele vauhista. Ja hätärihän on aina ukossa kiini et sammuu jos kuskin ja kelkan tiet erkanee..

  Ja tulipa laitettua kiinan ledit paikalleen. Mennee vain viikon päähän testit että näkeekö niillä sen kummemmin. Ja hyvin mahtu lamput vaikka niissä oli se tuuletinhärdellin polttimon perässä.
   
  Viimeksi muokattu: 31/12/17
  Spin tykkää tästä.
 12. Spin

  Spin Well-Known Member

  Paremmat oli nämä omat ledit ainakin mitä axys pollen ledivalot. Vaikka suuntaus vielä onkin pielessä. Voin kyllä suositella. Paikalleen meni tosiaan nuokin jäähysiilin kanssa ihan ok.
   
 13. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  minustaki parhaat nuo katin tekeleet ja kestävät kuhan niitten kans ei pakittele:D ja vaijerit on esim järven jäällä aika surkeat verrattuna nuihin
   
  Fudge tykkää tästä.
 14. Koulupoika

  Koulupoika Summit 850

  Eikös siihen käy DS:n raapimet? Nehän kestää vaikka miten päin ajella. Ulommat pyörät pitää ehkä ottaa pois.
   
 15. Spin

  Spin Well-Known Member

  Nostelin kelkan huoltopukille ja kiristelin maton. Ei ole tuota varsinaista mittaria millä tota voimaa sais matolle, mutta olihan tuossa without force mittakin, sinne minimin rajamaille laittelin. Samalla tuli kurkattua tarkemmin pohjaa, niin kiitos insinööreille, siellähän on nyt se ketjukotelon tyhjennysproppu. Eli helppo homma nyt kyllä. Ja hypoidit sisään niin halpaa ku saippua vaihellakki noita. 80w-90 tais toi notkeus olla kun valtuutetusta huoltopajasta sitä kyselin.
   
 16. Hessutoni

  Hessutoni Member

  Ajatteko te noilla vehkeillä ollenkaan? Kirjotusten perusteella vaikuttaa enemmän kipeän vehkeen hiplailuilta.
   
  Fudge tykkää tästä.
 17. Spin

  Spin Well-Known Member

  Onko nämä siihenki tehty? Kipeitähän nämä kaikki merkistä riippumatta näyttää olevan tehtaalta tullessaankin jo ;). Joka lauantai, ennen saunaa! Muuten köyhyyden aiheuttamat pakkoliikkeet vähän haittaa harrastamista :(.
   
 18. Akimatic

  Akimatic Well-Known Member

  Onko mistään saatavilla ketjukotelon ja jarrun alle suojia runkoon?
   
 19. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Akimatic tykkää tästä.
 20. Okeman

  Okeman 850 re bd

  300km ajettu.. EI pitäis mun ajoilla mennä...! Ja tota sisään ajettua vara hihnaa ku tutkaili lähemmin niin ei oikeen vakuuta:( tommosia kynnen mentäviä koloja:mad:
   

  Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua