Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. Vikakoodi

  Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

  Onko kuinka tavanomaista, että takapää ylhäällä takimmaisessa iskunvaimentimessa on pientä väljyyttä kiinnityskohdissa, kun heiluttelee iskaria?

  Kaikki käsienlämmittimet ovat pimentyneet, onko ollut muilla ongelmia ja missä on ollut vika?
   
 2. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Pienet välykset telastossa on ihan normaalia eikä haittaa tavan pulliaisen ajoa. Uusiinkin osiin tulee nopeaa pikku klappi. Kannattaa ennemmin ohjauksen ja etutukivarsien välyksiin keskittyä. Toki pultit pitää olla telastossakin kiinni.
   
  Vikakoodi tykkää tästä.
 3. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Jos ne lämppärit pimeni kerralla kaikki niin kato niitten kytkimien takaa ne liittimet että ovat paikoillaan.
   
  Vikakoodi tykkää tästä.
 4. leksitus

  leksitus Polaris RMK Khaos -21

  Niin se vain taitaa tuo -18 SKS vaihtua -21vm Khaokseen. Reilu 1tkm mittarissa, 155", matto 2.75" Series 8, QD2 remmiveto, takuuta 2025 loppuun. Onko tuossa jotain erityistä huomioitavaa?

  Remminä pitäs käyttää vissiin 3211216, vai pelaako täysin vanhemmalla 3211183? Vetopuolen remmit kuulostavat kestävän varsin mukavasti jo näissä?
   
 5. julli

  julli rmk

  ei pelaa raskaalla kelillä 83 remmillä. rovaniemen tarvikkeessa on minun vanha peli nuilla spekseillä, sitäkö olet katellu?
   
 6. leksitus

  leksitus Polaris RMK Khaos -21

  No sehän se varmaan on, musta-harmaa vehje. Totta siinä vielä on kilsoja jäljellä?
   
 7. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Itellä on myös tuolla samalla matolla oleva khaos, voin sanoa, että aika tiukalla joudut pitää mattoa ettei hypi vetarit yli. Ite laitan tälle kaudelle oikeat läpivetävät jos sillä loppuis ongelmat.
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 8. julli

  julli rmk

  kunto peli kaikin puolin
   
 9. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Luin amerikan foorumilta, että 21 rmk:n malleihin olisi tulossa takuupäivitys 8 seriesin vehkeisiin, että vaihtavat vetopyörät. Onko kukaan kuullut onko Suomeen tulossa tälläistä kamppanjaa?
  12,43,123.PNG
   
 10. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Olipa hyvä ko nostit aiheen ylös, olen ihan unohtanut koko homman. Todennäköisesti tuo -21 rmk menee myyntiin, mutta oishan siitä kiva ruuvata omat läpivetävät takas ittelle.
  Millon oli päivätty tuo ilmoitus jenkkifoorumille? Pitää melkeen ens viikolla kilautella, oisko suomen päähän jo kuulunut jottai.
   
 11. leksitus

  leksitus Polaris RMK Khaos -21

  Mielenkiintoista, itelle pukkasin läpivetävät paikalleen omaan piikkiin.

  Mites ihmisillä tuo QD2 remmi on kestänyt tai minkä välein/missä kunnossa olette vaihtaneet ennen hajoamista? Ei ole itsellä remmivedosta aikaisempaa kokemusta, niin mietin että kuinka tuohon pitää varautua ettei mettässä tarvi rempata tyhjää. 1200km ajettu nykyisellä.
   
 12. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Eikö siitä remmistä oo manuaalissakin maininta että suositellaan vaihtamaan 3tkm välein. Hyvin on remmit porukoissa kestäny jos muut asiat kunnossa ja jos se katkeaa niin yleensä syynä ollut jokin muu kuin remmin kilometrit. Syytä silti kantaa vararemmiä mukana reissuilla.
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 13. Prormkpolle

  Prormkpolle Well-Known Member

  Tuosta qd2 'hihnasta kannattaa vähä silmäillä aamuisin kun kaikki on jäässä ja kohmeessa jottei remmi ole jäätynyt alahihnapyörään kiinni..se jää vauriottaa remmiä..putsaa jo edellisenä iltana ajon jälkeen lumet ja jäät pois remmen luota niin hyvin pelaa..
  Moni ei ole tullut miettineeksi sitä remmin kanssa , jotta ei ole niin herkkä pohja kosketuksille.. kopsahdus niin ketjukotelo menee rikki ja öljyt pihalla..ajo loppuu siihen..
   
 14. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Eikö se remmi ole sama ostaa heti uutena varalle. Ajelee 3tkm alkuperäisellä ja siirtää sen sitten varalle. 6tkm huoletonta ajoa ja jos särkyy niin varaosa on aina mukana.
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 15. Prormkpolle

  Prormkpolle Well-Known Member

  Juuri näin!
  Sama juttu jos ajaa Brpllä ja jännittää koska qrs varin rullat poksahtaa..jos rullat on mukana niin ei kuulu sitä rusahdusta
   
 16. massi

  massi Member

  Putsaa jäät pois remmin luota ja piättää maton tiukalla ettei hypi yli ni ei tarvi vaihella remmiä kestää ihan pirun pitkään
   
 17. Maukka550

  Maukka550 Member

  Heitetäämpä tälle turha kysymys tänne Eikös Khaoksessa ole 180 millin taittopyörä ja laakeri taitaa olla 6004 2 -rs vakiona? Aattelin jos tilais Kimpexin vastaavanlaisen telaston pyörän tuon alkuperäisen kevennetty taittopyörän tilalle.

  Ja ennen kun kukaan avautuu että ota pyörä kätee ja kato nii ajattelin jotta säästyis siltä vaivalta jos joku saatuis tuommosen asian muistamaan
   
 18. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  6304 NCS suojattumalli.
  Pyörä 7,25"
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 19/1/22
 19. Maukka550

  Maukka550 Member

  Eli se on 184 millin pyörä... Ei tuollasia löydy mitää muita ku alkuperäsiä tietenkään..
   
 20. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Menee siinä se 180mm samalla tavalla.
  Mulla on Blingfactoryn billettipyörät 180mm koossa muutaman kauden pyörinyt alla.
   

Suosittele tätä sivua