iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: iq 600rr

    Tarvikeremmista tuntui olevan kokemuksia niin puolesta kuin vastaan. Mikäs noista nyt on paras?
    Kaveri osti RR:n jossa oli paikoillaan lähes uusi orkkis hihna, niin varahihnaksi kävisi ihan tarvikekkin.

    Perus modit on jo tiiossa, eli keulan lasku, alustan teko (Öhlins telastossa), suutin jumppaa, ketjukotelon tarkastus, kumityynyjen tarkastus, unohtuiko vielä jotain listasta? Belarus ajettu noin 4000 km.
     
  2. jantteri83

    jantteri83 Polaris RR

    Vs: iq 600rr

    ei sinne muuta kannate laittaakko se alkuperänen remmi. vararemmiksi käy ne tarvike lelut..

    imukurkut ja imukotelo kannattaa tarkistaa..
     
  3. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: iq 600rr


    Imukurkut jo katottiinkin ja ehjiltä näyttivät äkkiseltään, mutta siinähän nuo parhaiten näkee, kun rassaja ottaa kaasaritkin irti. Mitäs kotelossa on tarkastamisen arvoista?

    Toki sinne alkuperäistä tungettasikkin, mutta kaverilla aika perus tilanne ainakin meidän köyhässä kaveriporukaassa, että viimeset paloi aika hyvin kelkan ostuun ja hyvä ettei velan puolelle mennä jo huollossa.
    Ilman minkäänlaista vararemmiä ei viittis ajella, joten siksi tässä yritetään nyt vähän nuukailla ja hommata varalle se tarvike, että välttäisi kauhu skenaarion ja joutus hinaamaan jostain hevon persiistä asti kelkan pois. Joten niitä vinkkejä tarvikeremmeistä mikä toimii parhaiten...
     
  4. jantteri83

    jantteri83 Polaris RR

    Vs: iq 600rr

    mulla oli imukurkut alkanu repeään alapuolelta.. ei nähny ennenkö irrotti kurkut.. se vetari hinkaa imukoteloon.. itellä oli ainaki jonkuverran koloa..
     
  5. jantteri83

    jantteri83 Polaris RR

    Vs: iq 600rr

    http://www.sledstore.fi/vetohihna-gates-g-force/polaris-600-rr-2008

    http://www.sledstore.fi/variaattorihihna-pro-carlisle-2-pakkaus-1/polaris-600-rr-2009
     
  6. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Huoltoa vähän tehty: Iskareitten huolto ja keulaa vähän pudotettiin (kiitos yamppa), telaston huolto (liukumuovit,rasvanippoja) etu- ja takapukki oli vahvistettu eikä ollut murtumia. VESsit puhdistettu, kaasarit puhistettu (suuttimet 410/25 neulat keskellä), tulppina champpion copperit, kurkut oli ehjät, läpät oli ehjät, imutorvi "meshitetty", moottorin kumityynyt näytti hyvältä, sukset haritettu 1cm, ketjukotelo aukastu,puhdistettu jne jne.

    Tohtiskohan tolla jo lähtee lappiin..? 8)
     
  7. kimmo111

    kimmo111 Vannabee kelkkailija.

    Vs: iq 600rr

    Kyllä ultimax pro ja xs pitäs toimia rr ssä meleko pitkään jos kaikki on kunnossa, käytetään varmasti jenkeisä mielinmäärin viripannuisaki, itellä kesti 600 sessa normi pro jonku 3000 ja sitteki sillä olis hätätilassa ajanu vielä.

    Ärrään laitan nyt xs sän ja katotaan kauanko se kestää sitte mutta uskoisin että kestäin tovin tuo pelkkä prokin jos ei puhuta lumikelkasta vaan enempi reitti jne pelistä.

    Se imukotelon irrotus ku irrottaa niin ennenku sitä alakaa sieltä riuhtoon ni löysää ne imukurkkujen lemmarit mitkä pitää kaasareita kiinni ni pääsee kääntyy kaasarit niin ettei repiä kurkut, ja sitten ku laittaa takasin ni käjen työntää koteloon että tuntee jotta se pömpeli menee perille, ja jos laittaa ne kumet väärinpäin niin vetariin hieroo kokoaika, eli sillain ne kuuluu että se pidempi puoli sinne pömpeliin päin ja lyhempi moottoriinpäin.
     
  8. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Vs: iq 600rr

    Minkähän mallin XS on sopiva kun luettelot ei tunne
     
  9. kimmo111

    kimmo111 Vannabee kelkkailija.

    Vs: iq 600rr

    Tuohon ei ole yksiselitteistä vastausta mutta ite tilasin kesällä jenkeistä niin laittovat 811 xs sän ja se on mitattukin että on todella liki tuota 114 pollen remmiä vastaava, Näistä oli jenkeisä juttua että kestää kovemmillaki pannuilla r ja rr vareissa ihan ok.

    Mulla on tuommonen yks ja muutama noita prota niin on se niin lähellä orkkista ja tuota pro versiota että en usko et osaa olla toimimatta, lähinnä kun tuo ärrä on säätämättä vielä niin en oo sekoittanu varmuuen vuoksi pakkaa tuolla remmilla jos ei pellaakkaan sitte, vaihan vasta kun oon tyytyväinen ja tiiän miten toimi 114 remelillä ni ei tuu hakattua päätä seinään ;D

    RR ään laitoin jo tuon pron ja ne kyllä pitäs funkata niisä iha ok ku racereisaki toimineet..
     
  10. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: iq 600rr

    Ootteko voimalinjaa parannelleet millälailla näistä? Kytkimessä näytti olevan valkonen jousi punasilla täplillä liekkö vakio? Kytkyt tällähetkelle n.4300. Ja suositelkaa iskarin simmittäjiä kuka osais simmityksellä tehä keulasta edes hieman vakaamman?
     
  11. ArE_83

    ArE_83 RE 800 2013

    Vs: iq 600rr

    http://www.jspowersports.com/polaris_iq_440-600HO_trail_conversion.htm nuilla ohjeilla laittelin tälle talvea jouset ja painot. Eipä tuota oo vielä päässy kunnolla testaan miten toimii.
     
  12. kimmo111

    kimmo111 Vannabee kelkkailija.

    Vs: iq 600rr

    Niisä rr etupumpuisa on vakiona 3 pakkanen simmi ja klikkerin takana "pelastus simmit" niin hiukan hankala niistä apinoija monenkaan säätäjän yhelläkertaa hyviä, meille levensin keulan viimetalvena jo 104~cm -> 113,5cm(vastaa noin 09-> ärrää) tukivarsia leventämällä ja vaihtamalla raidepäät iq r 440 sesta, näin siitä tulee tietenkin jo löysempi vielä enempi kun iskarit kääntyy kulmaan lisää, keula oli kuitenki mun mielestä ylivoimasesti paras tämän jälkeen patikossa kun missään mitä koskaan on kokeillut, nyt sitten simmattiin(redsven) ne pintasimmit myös paljo jäsymmäksi + laitoin vakaajan, tänätalvena ei ole ajettu ku pihalla mutta nyt jo vitutti tuo lumenpuute sen verran että ajoin aika lujaa pihaa ympäri ni ei se nyt kyllä kallistele melekee yhtään mutta sittepä tuon näkkee kun pääsee reitille imuttaan.

    Myös ohjauksen välitystä lyhennettiin kanssa tekemällä reikä hiukan lähemmäs ohjausvartta, keveni se ohjaus noilla modeilla valehtelematta 60%, saapi kokkeillakki tuota pailakkaa jos tääläpäin joku pähkailee samojen asioitten kanssa, tuo leventäminen vähä isompi homma mutta väittäsin että se hitaamman simmin jäsyntäminen reilusti + vakaaja on lähes pakollisia jos reitillä haluaa ajaa mutkisaki jotenki...


    Myös tuo vanha 440 r runkonen on aika vempula mutkisa, se seleves heti ekatesteisä reitillä. tosin vakaaja puuttuu ja nuo öhlinsin vieterit mitkä siinä on ovat superlöysät tuohon keulaan+ olkavarret on pidemmät ku rr ssä joten se on nyt korkeampi kuin rr tällähetkellä.

    Seleventää aika palijo asioita kun käy tosiaan ajaan vaikka 09--> ärrällä.. pikkusen erilaisesti toimii se etupää noisa oikeisa malleisa.

    Mutta niinku sanottu tuskin tuota puristus simmejä tiukkaamalla kukaan saa hounommaksi.
     
  13. juni87

    juni87 Member

    Vs: iq 600rr

    Terve! Onko kellään hajua mistä löytyy kyseiseen laitteeseen tarrasarjoja? Sitten jos jollain ois myynnissä hyvä kuntoista 44 mattoa niin voin ostaa :)
     
  14. [-mara-]

    [-mara-] Nytro 280hp -14

    Vs: iq 600rr

    Miten vaikuttaa näihin vakio sääntöihin kun kelkassa on slp:n sinkku putki ja v-forcen läpät? Kaverin kelkkaan ollaan säätöjä hakemassa niin ees jotain suuntaa ois kiva saaha...
     
  15. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    onko nuo moottorin kumityynyt rungossa ihan oikeakätisellä kierteellä ku ei meinaa irrota millään? tupla muttereilla väänsin ja vaikka kuin ne kirraa yhteen ja alempaa mutteria vääntelee niin alkaa molemmat pyöriin..
     
  16. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: iq 600rr

    Kyllä on normi kierre. Isoilla pihdeillä kiinni jos on tarkoitus vaihtaa
     
  17. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    tarkotus ois vaan siirtää
     
  18. loyza86

    loyza86 ex500 xc edge -03- RR600 -08-

    Vs: iq 600rr

    http://lamppukalvot.mycashflow.fi/category/22/kelkkateipit-valmiit-sarjat
    tuolta loytyy tarrasarjoja. hyvä laatuisia ja saa jopa itse suunnitella grafiikat jos haluaa... itte otin punasen camon ja tuli kyllä hyvän näkönen...
     
  19. juni87

    juni87 Member

    Vs: iq 600rr

    Kiitos vinkistä :) oisko mahollista saaha kuvaa tänne miltä näyttää tuolla tarrasarjalla?
     
  20. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: iq 600rr

    Mistähän osais lähteä ''vikaa'' etsimään, kun vähänkin jos puol kaasulla tai alle ajelee ja sitten laittaa lapun tankoon niin röpöttää vaan ja aika pitkän aikaa saa herkutella ennenkun lähtee kiertämään. Tyhjäkäynnillä ei kärsi pitää juuri lainkaan ja tavan reitti ajossa laskin huvikseni kulutuksen niin 70 litraa :eek:
     

Suosittele tätä sivua