Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. JK83

    JK83 Summitti ja kittycat

    Huomenna selviää, aamulla lähtään vaalaan & rokualle rossailemaan..
     
  2. OsPiX76

    OsPiX76 Well-Known Member

    Onkos kukaan käyny ajaan Ouluntullista Muhokselle päin?
    Missähän kunnosso on, riittääkö lumi, vai puhalsiko tuuli lumet pois...
    Huomenna olis tarkotus käydä vähän pollea ulkoiluttamassa  :)
     
  3. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Selaa viestejä ylöspäin, niin näät ainakin viime vikonlopun tilanteen. Nythän on tullu lunta kivasti lisää...
     
  4. OsPiX76

    OsPiX76 Well-Known Member

    Joo, luin ne kyllä... aattelin vain sitä eilistä kovaa tuulta, että puhalsiko se suot paljaiksi...
    No, huomennahan sen näkee, onneksi on huono matto niin ei haittaa ;)
     
  5. Makezi

    Makezi Well-Known Member

    Kohta sitä pääsee täällä oulun baanoillaki ajelee oikee kunnolla ku nytki tulee nii makiasti lunta ;D Lähtis illalla ajelee....
     
  6. tuosar

    tuosar Team MiniZ

    huomena mennään.. 8) 8)
     
  7. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Suot on varmaan samassa kunnossa, ku viime viikonloppuna. Ehkä tuiskuttanu mättäiden ympärille jonkin verran lunta, mut ei varmaan paljoo. Tuli sen verran kovan tuulen kans toi vähänen lumi mitä tuli.
     
  8. piällikkö

    piällikkö Well-Known Member

    nyt on ajettu valkeisilta oulujoella ja oulujoen yli hiirosen nesteelle ja nesteeltä takas oulujoelle ja siitä heikkilän suvannon makkarapaisto paikalle ja siitä venevalkamaa! hyvin kesti jäät ku rantoja pitkin ajeli ja lystiä oli posottaa jäällä ;D ;D ;D
     
  9. mikko a

    mikko a Lynx Rave 550f -07

    Keskiviikkona kävin ajamasa n.20km ouluntullista muhokselle päin...Pysty ihan kohtuudella jo päästeleen,nyt tilanne varmaan jo parempi.
    Alkupätkä on kivikkoa muuten ok.
     
  10. Sulemi

    Sulemi Ski-Doo Mxz 500 -03

    Jospa sitä huomenna yrittäs päästä Ylikiiminkiin, saattaapi olla reitillä ruuhkaa :)
     
  11. Peukuttaja

    Peukuttaja RC 600SDi

    No ei ollut Oulu Ylikiiminki välillä juuri ruuhkaa ainakaan tuossa kolmen persiissä. Yksi kohtalotoveri kelkkaili vastaan ja muutama sana tuli "säästä" poristuakin siinä. ;D Välillä oli jo ihan hyvä ajella menemään, mutta kyllä siellä tuntui kivikkoakin olevan paikka paikoin.
     
  12. Makezi

    Makezi Well-Known Member

    Vois melkee lähtä ulkoiluttaa kelkkaa vähäse ;D
     
  13. kujis

    kujis yamaha venture 500 xl

    ja on se sen verta ohut kerros paikoi et en lähtis tesettämää... antaa eka niitten kävelijöiden ja hiihtäjien koeajaa se jää ;D
     
  14. Makezi

    Makezi Well-Known Member

    Kävimpä tossa äskö vähä ajelemassa ja mukavoo oli. Lunta sais kyllä tulla lissää mutta menihän tuo paremman puutteessa. Kuvia löytyy, jos jotain sattuu kiinnostaa poekasten päiväkirjasta :)
     
  15. ezco

    ezco Lynx Enduro 500 SP -02

    Itse kävin myös ajamassa. 17-19 välillä noin pyöreästi tuli liikuttua. Hiukkavaarasta Ylikiiminkiinpäin jonkin matkaa ja takaisin. Kaks kelkkaa tuli vastaan. Välillä meinasi kivet kolista. Toisaalla oli oikein hyvä ajella. Ruuhkaa ei ollut.
     
  16. JH79

    JH79 Well-Known Member

    Kävinpäs minäkin reitillä, Iinatin crossirata - maikkulan neste - jokiranta. Lunta ei ollut tullut siellä läheskään niin paljoa kuin täällä pohjoispuolella, tuntui ettei siellä ole tullut ku joku 5cm, täällä 15cm. Samat kivet kolisi edelleen ja mättäät haittaa.. Crossiradalta ouluntulliin päin on tehty harvennusta ja saa olla reilusti lunta et oksat ja puut peittyy.. Kokonaisuudessaan aika huono vielä ajaa. Jäljet jatkui jäälle mutten mene vielä sinne. Crossirata on kunnossa. Isot pojat oli ajamassa niin tyydyin vaan polttelemaan tupakan ja lähdin pois. Nehän ois menny kahdesti samalla kierroksella ohi.. ;D
     
  17. V-max Mään

    V-max Mään 660r, F7

    joko haukiputaan suunnalla on reitit auki?
     
  18. macro

    macro Well-Known Member

    Marjakammin kodalla tuli käytyä makkaraa paistelemassa, vielä pääsi melkein pihaan asti autolla, vain se viimeinen aukko oli sen verran tukossa ettei sitä viitsinyt pihaan ajaa. Joku oli kelkalla ajanu siihe jälen ni oli mukava kävellä.

    Kuulosti reitillä porukkaa olevan liikkeellä joskus klo. 23 maissa, ei siellä lunta taida kuitenkaan haitaksi asti olla. Oli muuten Marjakammilta polttopuut loppunu, piti katella ladon hajoneesta pohjasta muutamia irtonaisia laudanpätkiä että sai makkarat käristettyä, eli jos joku on sinne tulille menossa niin halot mukaan, ja kuivat syttöpuut olisi myös hyvä jättää seuraaville.
     
  19. Andu

    Andu Member

    mites Makezi,tai miksei muutki riitti lunta o-tulli muhos reitillä? nythän tuota lunta tiputtelee lisääkin että iltasella saattaisi olla vieläkin parempaa baanaa ;)
     
  20. Makezi

    Makezi Well-Known Member

    Ouluntulli-muhos reitistä en tiiä ku en siellä päi käyny ajamassa, mutta luulis että siellä kohta ainaki jos ei nyt jo riitä ku tulee tosiaa nyt semmosta kyytiä tota lunta :)
     

Suosittele tätä sivua