Kelkkamyyjien laiskuu??

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Catiska, 18/7/16.

  1. janiok

    janiok Well-Known Member

    Vs: Kelkkamyyjien laiskuu??

    Onhan nuita omalta kylältä löytyny ja ihan naamatusten kaupat hierottu. Vaikka rahalla ei mällätä , ei oo kehannu ykkös satasen takia vaivautua. Tietty jos oman alueen jälleenmyyjän kanssa menny sukset ristiin, niin sittenhän ajaa kauemmaksikin kaupat tekemään.
    Mieluiten tukee paikallisia yrittäjiä.
     
  2. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Kelkkamyyjien laiskuu??

    Mulla on ihan samat ajatukset, tiettyyn rajaan asti. On ok maksaa vaikka pari satkua enemmän kymppitonnin tuotteesta ns.kotipaikka lisää. MUTTA kun hintaeroa alkaa olla tonni tai puolitoista samasta värkistä niin rupee vähän mieli muuttumaan.
     
  3. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Kelkkamyyjien laiskuu??

    180km olis lähin puoti ollut, suunnilleen samalla säteellä toinenkin. Edellisessä viestissä vähän hintaeroja, en satasen kahden takia lähde mihinkään.

    Edit. Suoralla hintaero tonnin ja vaihdokin kans puolitoista. Ihan hyvä päiväpalkka tosta jää kun käy mutkin viemässä vaihdokin ;)
     
  4. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Vs: Kelkkamyyjien laiskuu??

    Ihan vaan välikommenttina. Tuote-esittelijät ja myyjät erikseen. Turha selitellä kiireestä ynnämuusta. Se tekee kauppaa joka sitä haluaa, kommunikointivälineestä huolimatta. Itekkin vaihdoin syksyllä kelkan ilman isompaa aikomusta kun erehyin tarjousta kysymään nettimotossa. Kauppamies soitti samantien perään ja kertoi sopivan välirahan. Paikalliselta en ole saanu tarjousta vaikka pari kertaa sitä paikanpäältä kyselin.

    Kokemusta myös aikaisemmassa elämässä myyntityöstä pelkällä provisiopalkalla. Laiskuutta tai sitten raha tulee liian helpolla jos sähköpostiin vastaaminen tuntuu rankalta.

    Pitäis vissiin kelkkakauppiaaksikin vielä ruveta jos innokkaimpia asiakkaita pitää kivittää etteivät haitolla pyöri...
     
  5. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: Kelkkamyyjien laiskuu??

    Siis mullehan kävi just noin.

    Pienessä kelkkakuumeessa laitoin yhen suorakauppa tarjouspyynnön spostilla 9000e kelkasta. Räpsähti semmonen tarjous takaisin, että piti lähteä hakemaan. Ja vielä pohjapanssarin anto kaupantekijäisiä. :)
     
  6. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: Kelkkamyyjien laiskuu??

    Paremmin tuntuu toimivan ku ei kysele tarjouksia vaa tarjoaa ITSE siintä kelkasta senverran kun on valmis maksamaan. Toimii myös uusien kohdalla
     

Suosittele tätä sivua