Summit 850 etec

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä vilhe85, 27/4/16.

  1. J u k k a

    J u k k a Summit 850 X

    Hyvin tuntuu hileveli pelaavan myös. Rampit laitettiin luovutushuollossa ykköselle, kiertää sopivasti eikä rajotin ole tullut vielä vastaan... Kytkentä kohtuu korkealla n. 4000 kierroksella. Miten sealeveli kytkee?
     
  2. Koulupoika

    Koulupoika Summit 850

    Oiskohan sealevelissä jämäkämpi kakkosvariaattorin jousi? Saattaa hilevelissä hihna ruveta matalalla luistamaan ja kuumumaan? Vai miten se mennee?
     
  3. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Olis varmaan helpompi vertailla näitä sealeveliä ja hileveliä jos ilmotettais ihan numeroina maksimikierrokset, kytkentäkierrokset ja vaikka ramppien asento.. vaikea noiden ominaisuuksia on vertailla kun yhellä toimii hyvin, toisella kiertää optimaalisesti ja kolmannella sopivasti ja kaikilla kuiten eri säädöt?
     
  4. Dermilion

    Dermilion Ski-Doo Summit 154 X 850 E-tec 2017

    En ainakaa moiti high levelii... mahtava kampe ku on pitoja & vetoja. turhaa luistatutsta kun o hoitanu variaattorin jäähdytyksen kuntoon..
     
  5. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    WP_20170115_11_56_49_Pro.jpg WP_20170115_12_00_36_Pro.jpg
    Kuvaa Blade DS:n asennuksesta. Eli näissä uusissa on tuo olkatappi hieman eri mallinen. Tästä johtuen tuo Blade DS:n vakiokumi jää väljäksi, jolloin suksi lerpattaa kuin kamelin huuli. Ite tein purkkapatentin, jolla jämäköitin kumia edestä ja takaa. On tärkiä laittaa kiilaa molempiin päihin. Taakse olis voinu laittaa jopa naksun verran enemmän. Tein nuo palaset nurkassa lojuneesta rajotinremmistä. Nyt kumi on tiiviisti olkatappia vasten. Mutta omaan makuun asennus sais olla vieläkin tiukempi. Mutta tälläkin keinoin muutos oli huomattava.
    Niin ja kovametalliraudat nakkelin kans mäkeen. Olen huomannu että näissä vehkeissä niistä ei ole kuin harmia... ( Kokemus pohjaa aiempiin vehkeisiin. )
    Eittämättä tuli mieleen, että tämäkin malli kaipaisi ne Blinfacatoryn hilppeet, jotka laajentaa tuota olkatapin alapään pinta-alaa.
     
  6. tovayryn

    tovayryn BDPA General Manager

    Ihan hyvin on voimaa nuissa kun tuli päivä kokeiltua 165 ja 154 gautossa. Voimalinja myös äkkiseltään ok vakiona.
    Päässy vaan ikävästi livahtamaan tuo t-motionin suunnittelija tähänkin porukkaan, joka tämän on kehittänyt.
    Ilman sitä varmasti maukas vehe, kun saavat eturungon kestämään...
     
    jussi 77 ja Jani Sipola tykkäävät tästä.
  7. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Minkälainen kelkka tuo uusi ois jos ei olisi t motionia mutta keula olisi jäykemmillä jousilla ilman vakaajia?
     
  8. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    No äkkiähä tämä on kokeiltu ;D
     
  9. vilhe85

    vilhe85 Summit X 850 154"

    No ite en leveleistä tiiä mut kiertää nyt puuterissa 8110 ja rampit 2 oli tullesa 3 mut sillo kiersi 8400
     
  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Niin noista voimalinjoista. Me kävimmä kaverin kans testaan vierekkäin. Toisessa haileveli ja toisessa sealeveli. 154 mittasena kumpiki. Hailevelissä rampit ykkösellä, silti kiertää 8300. Sealevelissä rampit kolmosella ja kiertää kuin naulattuna 7900, joskus meni ihan naksun verran ylitte. Mutta kyllä tuo haileveli kiertää aivan liian paljon. Hitaassa ajossa se on ihan ok, mutta jos vauhdit kasvaa vähänkään, menee jengat aivan liian korkialle eikä voimalinja syötä enää vähääkään. En tiiä saisko tuota vähänkään rauhoittumaan pelkällä puntilla.
     
  11. HMK

    HMK Well-Known Member

    Tarkoitus onkin vaihtaa nuo vakiojouset jäsympiin, jostain vain keksis taulukon nuihin jousiin. Vakioissa numero: 505074048 ja mikähän lie jäykkyys nois. Sit vakaaja pois kun kunnon jouset alla. Tai varmaa kestää vakaaja sitten ollakkin kun jouset kantaa kuorman..tiiäppä nuista
     
  12. HMK

    HMK Well-Known Member

    Mullaki rampit 2 ja näillä nilkkalumilla 8100 niin kauan kun liipasin tangossa. Puuteriin ei viel oo päässy mut laitan ykköselle josko tippus viel hiukan.
     
  13. Koulupoika

    Koulupoika Summit 850

    Käytin nuo etuiskarit irti ja mittailin liikevarat. Joustavaraa ilman iskunvaimenninta löyty silmästä silmään mitattuna noin 275-465mm. Sp:n iskunvaimentimen ĺiikevarara ilman pohjaanlyöntikumia on noin 444-289mm, iskunpituus oli siis 155mm. Kallistuksenvakaaja näytti sallivan hyvin koko liikealueen. Iskarin kiinnityspultit on näköjään 8mm, kun ennen oli 10mm.
     
    Viimeksi muokattu: 16/1/17
  14. HMK

    HMK Well-Known Member

    X:sä noin 445mm reiän keskeltä toisen reiän keskelle mitattuna varsi täysin ulkona ja 8mm pultit. Rullamitalla tuo pituus, eli noin mitta.
     
  15. 4moped

    4moped Well-Known Member

    MXZ X 850 ei sitten ainakaan Foxilaiset sovi keulille, lisäsäiliöt ottaa katteisiin kiinni. Tuosta meni perjantaina tieto BRB:lle Rovaniemelle. Kybbiläiset sopii. Kannattaa varmistaa sopivuus ennen ostoa.
     
    Koulupoika tykkää tästä.
  16. HMK

    HMK Well-Known Member

    Miten tuo blade ds vrt vakio suksi? Kantavuus, kääntyminen kovalla ja pehmeällä. Minkä levyinen tuo blade ds? Tavallinen blade näytti olevan 188mm. Vakio mun makuun liian kapea, n.160mm. Ajanu muuan vuojen gripperi vehkeillä niin ei nuista bladeista tiiä
     
    Koulupoika tykkää tästä.
  17. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Blade DS on leviämpi ku vakio. Kantaa paremmin ja ohjaa paremmin. Ei ole ihan niin ohjaava ku normaali Blade. Ohjaavuudesta en osaa sanoa tarkkaa anlyysiä ku en aja kovametalliraudoilla. Alla pyöriät totaltekit.
     
    Koulupoika tykkää tästä.
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Netissä näin yhden kuvan jossa oli säiliöt eteenpäin..
     
    arzka- tykkää tästä.
  19. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Leveydessä ehkä 0,5cm ero mutta blade kantaa paremmin kun on niin neliö ja ds päistä kapea.
     
    Koulupoika tykkää tästä.
  20. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Mulla on sealevelillä ja 154" X. n. 8150rpm kiertää tuo ja rampit on 3:lla. Vaihdoin kakkoselle rampit ja ens v-loppuna tuon näkee että mitä se kiertää. Uskon että ollaan aikalailla 7900-8000 paikkeilla. Kytkennät on siellä 3700-3800rpm paikkeilla.
     
    Koulupoika tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua