Lynx 2018

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 21/11/16.

  1. vilhe85

    vilhe85 Summit X 850 154"

    Ja se vauhtipyörä on staattorin puolella.
     
  2. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    14-> eteceissä Kehä kaikissa paikallaan, myös 600. Pois vaan se hihnansyöjä, ei vaikuta mihinkään. Omakin 14 routi Levillä reitille kun Kehä veti remmin narut niin tiukasti kampuralle että meni kone jumiin....
     
  3. K.J.P

    K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

    Ei tartte onneksi kotimaisesta haaveilla näillä hinnoilla ku ei oo tuttuja missään liikkees töissä.. porukka porisee jostain 15kilon hinnoista niin ite sais maksaa suoralla kaupalla xrimmi reestä yli 17kiloa.. köyhälle kallista..
     
  4. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Ainahan sitä puhua voi......itse tein kaupat uudesta Ravesta (yllättäin isolohko;)). Tarjouksissa vain harvat kauppiaat antoi uuden kelkan hinnasta alennuksen ja ne kyylläkin sijoittui kilpailun kärkipäähän. Paras alennus uudesta oli 990,- ..... parin tonnin alennuksista ei voinut kuin unelmoida.
    Seitsämän tarjousta tuli kaikkiaan......välirahan hintahaitari suht iso, noin 3 t€ edullisimman ja kalleimman välillä.
    Ja se mitä ihmettelin niin mitä etelämmäksi tultiin niin sitä kilpailukykyisemmät tarjoukset.
     
  5. Pooka

    Pooka Well-Known Member

    Tällä kaudelle esson baarin mukaan katerakenne muuttui monta prosenttiyksikköä heikompaan päin...
     
  6. de_wille

    de_wille Well-Known Member

    Nyt kun näitä on jo tilailtu niin saako Shot käynnistintä muihin 850:hin kuin DS boondockereihin?
    BRP sivuilla kun valitsee RE dockerin niin eipä näy Shottia valittavana.
     
  7. Mikki80

    Mikki80 Well-Known Member

    Ei tainnu saada tähän lähtöön. Nyt otetaan nopeimmat ennakkokaupat pois kuljeksimasta ja loppusyksystä/talvella tarjotaan shottia niin saadaan nekin koukutettua ketkä vielä epäröi:)
     
    jaffa ja Koulupoika tykkäävät tästä.
  8. Spin

    Spin Well-Known Member

    Eiköhän tuo shotti ole jatkossa saatavana kaikkiin malleihin. Uskoisin ainakin. Ellei sitten ilmaannu jotain ongelmaa. Itse siirryin nyt sitten sähköstartista takaisin lihasvoimastarttiin. Jos shotin ois saanu, niin olisin luultavasti sen ottanut.
     
  9. Jykä87

    Jykä87 Active Member

    Lynx boondocker ds 3900 850 75mm matolla suorankaupan hinta tosiaan 15800e kallein ja halvin tarjous 15000e luovutus huollettuna/toimitettuna. Ja vielä tuohon pääle se varuste etu 500e. Vielä en tilannut että en tohi sanoa pitääkö tarjous paikkaansa
     
    Viimeksi muokattu: 12/4/17
  10. MattiM

    MattiM SKS 850 146

    Paikallinen järjesti tänään koeajot. Aikasta vireä kone kyllä tuo 850 nyt kun ensimmäistä kertaa pääsi kunnolla kokeilemaan.
    Voimalinjat oli melko keveällä säädöllä tälle kelille varsinkin pitkissä. Rajottimelle pätkytteli samantien kun tela vähän pyörähti tyhjää.
    Alustat oli kaikissa liian kovana 70kg kuskille. Eli pintakovaa eikä pohjaamisesta mitään tietoa. :D

    Umpis tuntumista paha mitään sanoa kun hangen päällä oli vain pari senttiä auringonpehmittämää lunta. Ei ainakaan kovalla tuntunut ds dockeri miltään kömyrältä/möhköltä.
     
  11. de_wille

    de_wille Well-Known Member

    Taisimpa olla samoissa koeajoissa.
    RE docceria ja X-trimmiä kävin ajamassa ja oikeastaan sen sain mitä lähin hakemaankin eli kokemuksia isommasta patikosta.
    Reitti oli melko liukas ja jäinen, mutta molemmat käyttäyty todella ennakoitavasti. RE imi isompaakin pattia siihen malliin että kyllä sillä reittiä uskaltaa lähtiä tykittämään.
    Trimmi oli vielä asteen verran enempi kotonaan patikossa ja reitillä muutenkin.
    Molemmissa itseä eniten miellyttää tasapainoisuus, kelkka ei säntäile sivuille juuri missään tilanteessa ja keuliessakin meno jatkuu suoraan.
    Hienoja laitteita ovat. Mielenkiinnolla odotan tulevia testejä muihin merkkeihin verrattuna.
     
  12. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Morjesta!

    Varmasti topiccia lukee henkilöitä, jotka pääsi kokeileen tuon 850 RE:n? Millaisia kokemuksia? Suurimmat erot rex2 koppaseen? Polttelis laittaa tilaten, mutta vielä ajatustason vääntö RE ja kilpailevan merkin kamppeen välillä:)

    - Ile -
     
  13. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Tänään Suomussalmela koeajetiin BRP,n vehket. Jos reittiä ajat, minä tykkäsin eniten 600rs ja sitten 850 dokkeri on huima peli patikossa kun uskaltaa antaa kaasua kun reitti menee huononsi, kapeasta keulasta huolimatta hyvä ajaa reitillä. Iron Dok oli 600 oli pettymys ,tuntu isontuntuiselta ei keventänyt keulaa, kynnti joka kuopan vaikka kuinka yritti antaa kaasua, tuntui kevyeltä mutta lopulta raskas ajettava Lynxiin verrattuna, niinkuin kuminauhaa venyttäisi.
     
    Ukko ja Marne79 tykkäävät tästä.
  14. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Ajoko vaari 850 ravella?
     
  15. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Kyllä ajoin, en oikein tohtinut huimailla kun huomasin heti ensimmäisissä pateissa että alustan iskarit oli ajettu loppuun, huoltoa vailla. Isoksi melkaksi yllättävän kevyt vietäväksi, kääntyi terävästi eik kallistellut. Tällaista asiaahan pitäisi kysyä nuoremmilta kuskeilta joila on vauhti vielä verissä
     
  16. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Minustakin se Rave oli keveä vietävä sen mitä reitillä kävin pikkumutkan kokeilemassa, kunnon patikkoa ei sillä pätkällä ollut. Hyvin taipui mutkiin ainakin ja meno haluja tuntui olevan ihan älyttömästi :D
     
  17. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    850 pätkä re on yllättävän kevyt vietävä reitillä ku hoksaa että aina ei ole pakko lortta pohjassa lähteä mutkasta. Pirun kepeästi huilaa jäällä mittariin 175 tiiä sitten paljonko huijaa, mutta pitkät jänkä suorat kulkee kepeästi mukavaa matkavauhtia 80-130. Erikoisen helppoo laitos päästä kortista eroon nuilla baanoilla missä poliiseja. Kunnon patikossa makia peli vaikka pohjailikin niin ei sinkoillut mihin sattuu, veto tms ojien ylitykset käy heittämällä ku voimaa löytyy. Arvelut perustuu n200km testi lenkkiin. Verrokkina oma värkki on 16 600 re. Mutta pakko tuolle 850 on antaa vahva suositus ainakin re ja re xtrimmerinä.
     
  18. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Se tuossa ravessa lähinnä kiinnostaa, että onko geometriat ynnä muut pätkässä siinä mallissa, että hauskuus kerrointaki on mukana, vai onko kaikki tehty viimesen päälle mahdollisimman nopeaa reitti ajoa varten?
     
  19. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Kyllä se keulaa keventää, mut jos hauskuuskerrointa hakee niin xtrim re:stä sitä löytyy ;)
     
    Koulupoika tykkää tästä.
  20. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Nyt on taas kokeiltu uusia kelkkoja.
    Jämsässä ehkä 2km pitkä todella jäinen testirata, joka ei varmastikkaan antanut oikeata kuvaa yhdestäkään kelkasta.
    Mutta kyllä siinäkin eroja niihin saatiin.
    Alkuun ajelin monta kieppiä freerideilla, boondokkereilla, reneillä ja summiteilla joista yksikään ei kyllä säväyttänyt millään lailla. Melkoisia kiikkulautoja, mutta ei ne kyllä jäiseen rata ajoon ole tehtykkään. Ihmetyttikin vähän pitkän ja kapea keulaisen summitin tuominen tuollaiselle testiradalle. Ei taatusti pääse oikeuksiinsa.
    Sitten oli vuorossa "vanhakoriset" iron dog ja rs lyne. Joo ihan ok, mutta ei mitään uutta, ja tehoon tottuneelle tuo 600:nen pata ei kyllä aiheuta mitään riemunkiljahduksia.
    Ja viimeisenä itse asiaan.. 850 x-rs alkoi jo mukavasti kääntämään suupieliä ylöspäin. Jäisestä radasta huolimatta meno alkoi jo olemaan sitä mitä reittikelkassa pitääkin. Testikelkan iskareissa luonnollisesti aikalailla toivomisen varaa, mutta eipä tuolla radalla paljon iskareilla käyttöä ollutkaan. Iso häiritsevä tekijä tuossa oli näin lyhytjalkaiselle liian korkea penkki. Ja kun vielä kunnolliset jalkakotelot puuttuivat niin roikkuminen mutkissa todella hankalaa.
    Tuosta suoraan 850 pätkä re:n sarviin. Ja avot! Istuma korkeus selkeästi matalampi ja penkki sopi omaan pärsheeseen paremmin. Tällä innostui jo jopa vähän ajamaan ja tuntui jo todella mukavalta peliltä. 850 x-trim re jäi ajamatta kun joku pahvipää kaatoi sen melkein heti ja tangot mutkalla.. :mad:
    Eli pätkä 850 lyne näistä kyllä omaan käteen paras tuollaisenaan. Tuohon vielä kun sais r-motion alustan niin olis kyllä jo ostamisen arvoinen. :cool: 10 vuotias pps ei herätä minussa kyllä mitään omistushaluja..
     

Suosittele tätä sivua