Polaris 2020

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jmp2002, 25/2/19.

  1. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Mulla ainakin ohjekirjan kannessa lukee 2019, ja englanniksi olevassa 2020 kirjassa mikä tuli kelkan matkassa, on täysin samat palikat 800 ja 850 146 sks. Kävin purkaan just omani, 10-70 painot, 150-310 jousella. Varissa helix 60-44,36, jousta en kattonu mutta eiköhän tuo puna/sini 140-200 siellä ole. Kytkin näyttäisi syöttäneen loppuun asti, tussit on hävinny kaikki ja herkkyyttä löytyy.
     
  2. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    51C5F1CB-27F5-4201-ACAA-D9FF9B12DAA2.jpeg Tuo tuli kelkan mukana mutta ei siellä noita ollut , helixi oli tuosta vierestä jne ja tuon mukaan 10/72 painot mutta seuraavalla kerralla tarkistaa mitä siellä on
     
  3. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Näyttäs viime vuotisen osilta tuon kirjan mukaan. Suomennettu 2020 mikä ei ainakaa voimalinjan osalta piä paikkaansa?
     
  4. PteQ

    PteQ Äksy polle

    Tuota nuin. Aukeaakos/raottuukos kellään muulla variaattorin puolen sivuposkipala yläreunasta ajon aikana. Tulee noin sentin sauma ja kun kädellä pamauttaa paikoilleen, niin kestää taas joku 5-10 min. ajella, kunnes taas irvistää. Ikäänkuin ylhäällä oleva ”kynsi” ei pitäisi poskipalaa kunnolla kiinni. Yksilövika? Kaksi avaimella laitettavaa lukkoa ja kuminauha siis kiinni kunnolla ja silti irvistää.
     
  5. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    En huomannu pimeen päiten ekalla lenkillä, että olisivat mitenkään irvistelleet. Kiinni laittaessa kuitenkin ihmetelly niitä vipusia kun on jotenkin tunnottomat verrattuna vanhaan malliin. En toki tykkää noista uusista malleista muutenkaan niin saattaa vika olla päässäkin.

    Varmaan oot kuitenkin huomannut, että se lukitusasento on vain toisella kieroksen puolikkaalla.
     
  6. julli

    julli rmk

    mulla on pari kertaa alkanu irvistään, laitoin käyttäjän viaksi kun pusikossa ryskäsin
     
  7. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Mulla ei uutena menny millään kiinni asti, senku survas paikolleen, niin nyt ei pysy kiinni kun pari minuuttia ja aina ravollaan.
     
  8. jms1601

    jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

    Edellisessä kelkassa alko irvottaan tuo vasen puoli eikä pysyny kiinni, oli mallia -17. Nykyisessä ei onneks oo vielä tehny samaa, mallia -20, ja toivotaan ettei alakkaan irvottaan...
     
  9. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    19:ssa huomattiin tänään että irvottaa, eikä tarttunu kiinni vaikka paineli sitä.
     
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Tjaa, minä luulin että on takaosa pyramiidista mutkalla volttien jälkeen kun ei vasen puoli ole sen jälkeen pysynyt kiinni mutta taitaa ollakkin ominaisuus.
     
    _bazi_ tykkää tästä.
  11. Pollemies1969

    Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

    Ei ole ollut ongelmia -16 ,-18 , eikä nyt 2020 mallissa, mutta tää uusi irtoavain systeemi niihin poskiin on kyl taas insinöörien neronleimaus
     
  12. CEERIKSEN

    CEERIKSEN Polaris IQ600R -13, Pro-x 600 -02, Skandic -84

    Mahtavaa lukea kun muut jo säätää voimalinjaa ja sivuposket irvistää. Noh itse saa tässä vielä kelkkaa odottaa..
     
    JääPete tykkää tästä.
  13. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    120/320 musta jousi iteltä löytyy kytkimestä. Pro rmk 155. Nyt reilu viikoksi lappiin ja ruottiin ajeleen niin pittääpä reissun jälkeen kattella koko paketti mitä sieltä löytyypi.

    Mulla ei ole irvistelly muovit mistään axys koppasista mitä nyt ollut. -17 -19 ja nyt tämä -20. On kyllä rymytty ja tihiäsäki puskasa. Oisko sielä joku johtopussukka lipsunu väärään kolloon ja sillä irvistellee?
     
  14. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    No nyt on ensimmäinen rapiat 100km ajettu Khaoksella, ja ei voi kuin ihmetellä. On kyllä niin kevyt ja hauska viedä ummella ettei voi kuin nauraa. Tietenkin ei ole tuolla 36" aiempaa kelkkaa ollu, joten varmaan isoin ihmetyksen aihe tulee tuosta keulasta joka toimii minusta kuin ajatus. Makia vettää ummella ja ei ole mikään keulimishirviö, sen voi kyllä nyt kaikki unohtaa.Reitille riittää ominaisuudet meikäläisen tarpeisiin, Eikä ole reittikelkka se on kyllä tullut selväksi, mutta yllättävän hyvin toimii sielläkin. Voimalinja on kyllä vakiona sattunu meleko hyvin kohilleen, siis remmivetosessa. Tässä kun lissää pääsee ajeleen voi sitten katella tarviiko jotain tehä...noh varmaan tulee jotakin tehtyä ku on noita romuja talliin kertyny. Kaiken kaikkiaan, olen kyllä yllättyneen tyytyväinen, kerrassaan hieno hieno laite, ei voi muuta sanoa.
     
    Arwid Käkivaara, member, Viable ja 2 muut tykkäävät tästä.
  15. Kattilakuski

    Kattilakuski Well-Known Member

    Ei kai niitä tarvi kierrostolkulla pyöritellä, vartti itellä riittäny, laidasta laitaan ku kattoo miten se kolo siinä pesässä on... :)

    En ite noista sen erityisemmin tykkää, mutta ei oo niin huonoksi vielä osoittautunu mitä pelkäsin.. Tympeä vain keksiä avaimelle joku paikka jos ei virtalukkoon tunge samantien takas. Kiva ku tippuu epähuomiossa kinokseen keskellä jeeraa. :D

    Reilu 100km ajeltiin kaverin kans SKS:illä tänään, eipä tota voi liikaa moittia ku ei paremmasta tiedä. Vähän tuntuu että turhan äkkiä kelaa vauhtia ku painaa napin pohjaan. :rolleyes:
     
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kytkimen puolen aukaisuun virta-avaimen mukana roikkuva poskiavain on myös turvallisuusasia. Edellisen kelkan kans oli käydä vahinko, kun ajattelemattomuutta menin räpeltään jotain kytkimen puolelta, kun kone oli käynnissä. Meinas pyörivä kytkin viedä sormet siihen tökätessä ja kuinka lie olis kädelle käynyt. Tällä ei saa poskea edes auki, jos kone käynnissä.
     
  17. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Ai miksei saa auki koneen ollessa käynnissä. Ainaki sksssä aukeaa. :D
     
  18. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Jos avaimet on samassa nipussa, niin joudut sammuttamaan koneen, ennen posken aukaisua;)
     
  19. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Kyllä sen tiedän, mutta kyllä ne kuitenki aukeaa vaikka kone on käynnissä. :D
     
  20. Ves_ku

    Ves_ku Assault 850 2020

    Pitää oikeen lämpösessä tutkia kuinka noi lukot on aateltu vai onko aateltu ollenkaan. Reilun sadan kilsan lenkin jälkeen ei yhteenkään mennyt se avain paikalleen sen lukitus sektrorin alueella. Kaikki oli kuitenkin lukossa niin kuin pitää, mutta avain ei suoraan sopinut vaan piti hiukan vekslata.
     

Suosittele tätä sivua