Polaris 2020

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jmp2002, 25/2/19.

 1. Viable

  Viable 850 khaos -155 2022.

  Ite oon kyllä tykänny nuista lukoista. Ei ole ongelmia ollu ja ihan net pellaa niinkuin on suuniteltu.

  Eipä lähe ihan helposti kuomut ja kytkin vorojen matkaan reissuilla.. Ei toki suoranaisesti sitä estäkkään kyllä, vaikeuttaa kuitenki.
   
 2. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Onko joskus sitte lähteny:eek:
   
 3. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Mikä näissä 2020 850 aiheuttaa dettiä? Ite ajanu ~400km 146 sks ja testannut ~1-2h 144 assaulttia, 0kpl dettiä ja tyytyväinen ollu. Kaveri kokeili mun sks, pääs kaks kilometriä ja nakuttaa. Myöhemmin kokeili uudestaan umpisella, pari minuuttia ja taas dettiä. Kaveri kun ajaa omalla assaultillansa, 100km ja ~5 kertaa dettiä vilkuttaa ja tehot katoaa. Eilen käytii kokeileen ~35km että toimiiko kelkka, kaverin alla taas ~5kpl dettiä, vaihettiin kelkkoja niin taas sks alko nakuttaan ja assaultti mun ajossa ei yhtään dettiä?
   
 4. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Mie kokeilin eilen vielä varmistukseksi ensi käynnistyksestä asti ajaa 91 kartalla. Kelkan lämmitys huolella pari kilsaa rauhassa ja kun alkoi antaa kaasua, niin sama homma kuin viimeksi ja alkoi dettiä valittaa, moottorin vikavalo palamaan ja kierrokset pois. Tämä yksilö ei näytä tykkäävän kuin etanoli asetuksesta, mutta toimii sillä kyllä moitteetta. Mitä nyt parit tulpat kasteli alussa, kun eivät näyttäneet palaneiltakaan.
   
 5. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Osakaasulla meinaan mennä laihalle ja antoi dettiä ainakin minulla. Täyskaasulla ei ongelmaa. Pakolämpö anturi tai naku anturi aktivoi boksin vikatilaan. Tämä siis -19 paripykälää vanhemmalla softalla mutta sama patahan sinänsä uudessa on. Uudemmat softat ei ole temppuilleet.
   
 6. Mikkova

  Mikkova Polaris khaos 3"

  Mulla on kans 91kartta Khaoksessa ja ajettu nyt n.140km ja 7-8h nyt viimeseen50km ei ole tullut dettiä näyttöön ja moottorivaloa, mutta 50-100km ja 4-7h välillä tuli detti ainakin 7kertaa.
  Sitten tuo on tehny sitä pari kertaa että ei meinaa lähteä käyntiin ilman että antaa vähän kaasua.
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Nuo det herjaukset tuli mulla molemmilla kokeilu kerroilla, kun oli kaasu pohjassa. Eipä siinä, ajellaan etanoli kartalla. Pelaa sillä hienosti ja vetää hyvin joka tilanteessa, kun kaasua painaa.

  Edit.Sisäänajon jälkeen vaikuttaa kyllä konepuoli hyvin onnistuneelta kakstahdiksi. Ei savuta enää ja kuulostaa muutenkin käyvän puhtaasti. On tämä myös sivistyneen hiljainen kun vertaa vaikka 850 rotaxiin, joka kuulosti kyllä tähän verrattuna aika karulta, kun vierekkäin kävivät.
   
  Viimeksi muokattu: 29/12/19
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 8. Mikkova

  Mikkova Polaris khaos 3"

  Ekat det herjat kun mulle tuli, mulla oli tai käytin kaasua pohjassa. Mutta sitten on tullu ihan 5500-6500 tasasesta ajosta kun on vähän vaan lisänny kaasua.
   
 9. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Kaveri vaihto ajohanskat, 0 dettiä tämän päivän ajoreissulla. Kahvipöydässä ihmeteltiin miten voi olla vain toisella kaasunpuristajalla nakutusvikaa, molemmissa 850 niin tuumas että jossain vaiheessa tunnosti niinku ois jotain ollu kahvan välissä eikä kaasu menny pohjaan asti. Ajohanskoja tutkailtiin niin kaasukahvan kohilta hanska kulunu löysäksi, voisko kuiten kaasukahvan mikrokytkimestä johtua.
   
 10. PoHe

  PoHe Well-Known Member


  Käyttää piuhan nokassa ja kahtoo vikakoodit. Jos throttle stuck erroria tullu ni johtuu just tuosta mikrokytkimestä. Ei tarvi olla ku vähä lunta tai jäätä kahvan välissä ni alkaa herjaamaan. Itellä 9 kertaa oli tehny ku käytin piuhassa, muita vikakoodeja ei ollu. Mittarissa 360km.
   
 11. Kattilakuski

  Kattilakuski Well-Known Member

  Sisäänajo suoritettu SKS:ään, ainoa "ongelma" tais olla että kerran paukautti putkessa ku starttasi.. yli 8400rpm näyttää nyt kiertävän tasamaalla, joten ehkä tolle pitää jotain tehdä muutaki ku ajaa :cool:

  Nii ja mattoa sai kiriä pari kertaa ekalla 100 kilsalla. Tänään oli ekan kerran noissa kylkien lukoissa jäätä, mut aika helposti lähti avaimella tökkäämällä ku hetken oli jo seisonut.
   
 12. Arwid Käkivaara

  Arwid Käkivaara Well-Known Member

  Mainio peli tämä Kaaos. Ketterä ja rivakkakin, kunhan laitoi syöttävämmän voimalinjan ettei ylikierrä. Hyvällä lämmityskäytöllä ei mitään murheita, ajettu n 15 h nyt. Pliisumpi bensakartta on toiminut hienosti, ei ole tarvinnut kokeilla edes toista. Siirtymillä alusta myös liiankin hyvä, yllyttää vauhdinpitoon. Keulii kyllä pehmeällä, mutta ei hulluna. Kone on sivistyneenpi kuin etec 850, kunhan sisäänajettu. Toki vie hieman enemmän kuin BRP, mutta on kulutus laskenut 800 RMK: sta. Väitänpä, että hyvä hinta-laatusuhde umpisille... ainakin Dailysta myytynä oli. Kannattaa kysyä, vieläkö näitä on myymättä, mikäli edellisen mallin peli on ajossa. Kaaos on iso edistysaskel pollen RMK mallisarjalle.
   

  Lisätyt liitteet:

  rjm, rts ja FFoxi tykkäävät tästä.
 13. Polman

  Polman Lynx Rave RE 850 2024

  Nouseeko lämmöt kovalla jäljellä?
   
 14. Polman

  Polman Lynx Rave RE 850 2024

  Ja kuinka kiikkerä mutkissa reitillä kun on kapia keula?
   
 15. Janme

  Janme Well-Known Member

  Raapijat oltava kovalla jäljellä ja kiikkerä on, kuten voi telan ja kapeuden perusteella kuvitella. Ulkosuksi jää mutkissa alle. Ei tällä reitillä aja kyllä huvikseen ku suoraan. Tuo pystyohjaus vielä viimeistelee paskan reittiajokokemuksen. En kyllä ainoaksi kelkaksi suosittelisi, jos reittiä vähänkään ajaa.

  Mutta ompa vaan lyhyen tuttavuuden perusteella rinteissä lysti päästää. Ja omaan makuun keulii just passelisti näihin maihin.
   
  Viable tykkää tästä.
 16. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  On tosi että suksi katoaa alta mutkaan tultaessa ja kurvit on syytä ajaa ajatuksella. Muuten hyvä vuorikelkaksi ajaa myös reitillä. Alusta on parasta mitä näissä pitkissä on tullut vastaan.

  Khaoksen rakenne on viety kevyeen ummen käsittelyyn ja sen huomaa. Kuvassa verokkina vieressä 850 Boondocker RE. Melkoinen pullaposki khaokseen verrattuna. IMG-20191227-WA0009~2.jpg
  Ei jää kuvasta epäselväksi kumpi vie ummella voiton ja kumpi reitillä. Jos reittikelkkaa hakee, niin kannattaa katsoa jotain aivan muuta kuin Khaosta. Se on RMK jolla voi kikkailla paremmin kuin Prolla, mutta toimii varmaan myös reitillä paremmin kuin Pro. Brp mallin raapijat alle niin saa huoletta ajella myös reitillä, ilman murhetta lämpeämisestä ja liukujen käryämisestä.
   
  Viimeksi muokattu: 31/12/19
 17. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Eikö tuossa ole samat muovit kuin ollut jo -16vm asti? Ei ne minusta sirommat ole kuin brp:n laitteissa. Ehkä hieman kapeammat jostain kohti? Meinaatko että alusta parempi reitillä kuin bd re tai freeride? Sehän on sitte melko paljon edistynyt -18rmk:sta. Rmk:ssa telasto niin rimpula että leviäis varmaan eka reissulla jos lähtis reittiä ajaan.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 18. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Alusta parempi kuin niissä vuoriporassa mitä itsellä ollut ajossa. BD tai Freerideä en ole ajanut. Prosta on paljon parannusta.

  Minusta noissa poskissa on aika pirun iso ero ja myös painossa kun vertaa vaikka 3900 DS Dockeriin.
   
 19. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

  Minkä takia otit verrokki kuvaan leveä keulaisen reitti vehkeen?
  Sullahan on kokemusta ilmeisesti 850 summitista niin annappa nuiden väliltä kans vähän vertailu kuvaa? Jos itse vertaisin viime vuotista proota ja 850X summittia keskenään niin ero summitin hyväksi aika jäätävän suuri. Khaoksella ei ole kokemusta kuin pienen lenkin verran ja kyllä se paremmalta tuntui käsitellä mitä Pro malli, mutta pitäis ajella pari-kolme reissua ainakin ennenkuin uskaltais isompaa vertausta antaa khaoksen ja summitin välille.
   
 20. Arwid Käkivaara

  Arwid Käkivaara Well-Known Member

  Raapat riittää hyvin kovalla. Olen ajellut lähinnä pehmeällä tällä.
   

Suosittele tätä sivua