Lynx 2024

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Iletsu78, 11/1/23.

  1. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Rakenteellisesti suurin asia ehkä on RCG taivutuksen muuttuminen PPS malliseksi.
    Muu on minusta lähinnä hienosäätöä kuten toi takapukin vetotangon paikan muutos joka kiinnostaisi miksi moinen muutos, eikä sitä ollut mainittu tuossa videossakaan.
     
  2. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Kelkkamessuilla pyöri tietokonesimulaatio tästä uudesta rCTRL-alustasta niin oliko tästä oikeaa ajovideota myös nähtävillä kun ei tullut huomioitua, kuitenkin maailmanmestarit ollut alustaa kehittämässä puheiden mukaan niin luulisi ajovideota löytyvän kuten 2007 Re lanseerattiin aikoinaan..
     
  3. jagged

    jagged Well-Known Member

    Ens viikolla saa lynksin sano paikallinen kauppa
     
  4. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Jaku tykkää tästä.
  5. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

  6. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Melko varmasti. Tuskin nuita kovin montaa on vielä valmistettu.
     
  7. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Näin hieman ajattelinkin.

    Mielenkiintoista nähdä kuinka kisahommissa uusi telasto tulee kestämään jne kun ajetaan eikä vain ajella.
    Eiköhän toi muutaman kisaviikonlopun jälkeen jo ole kaikki viisaampiakin.
     
  8. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Eiköhän tuollekin alustalle ole ajettu kestotestiä ihan livenä ja simulaatiossa, joten miksipä ei kestäis siinä kuin muutkin. Hyvin hankala uskoa, että Rovaniemellä olis asiasta tehen tehty heikompi alusta :D

    Mulla on tuollasella vasitulla kameralla kuvattuja hidastuksia tuolta radalta, niissä näkkyy vähä paremmin tuota toimintaa. Pitää vaa ehtiä editoida.
     
  9. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Niin, oishan se aika noloa jo mikäli sattuisi käymään uudelleen tämän uuden telaston kanssa kuten 2019 mallin kanssa kävi ja myöhemmin asioita muutetaan messukelkasta erilaiseksi..
     
    Seiti tykkää tästä.
  10. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Helmikuu ovella joko pittää 2025 keskusteluu avata:D
     
  11. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Eipä ole moneen vuoteen tullut käytyä koeajopäivillä kokeilemassa kalustoa. Tänään piipahdin Kelkkakuumeen koeajoissa ja pari kommenttia siellä olleista lynxeistä.
    - 850 Xterrain. Kaikin puoli ok oloinen laite. Ei mitään säväyttävää, mutta ei mitään huonoakaan. Radan pito oli tosi huono, mutta kyllä tuolla varmasti kaikkiin normaalitarpeisiin kerkeää sen mitä tarvitsee. Voimansiirto tuntui hieman kevyeltä moottorin tehoihin nähden, mutta varmasti pehmeässä lumessa on ihan kohdallaan sitten. Tai itseasiassa yksi huono puoli nousi esiin. voimansiirron toiminta oli sellainen, että veto katkeaa noin 20km/h nopeudessa. Ihan hitaasti ajaessa tympeän oloinen kun ensin vetää ja sitten ei vedä ja taas vetää juurikaan koskematta kaasuun.
    - 600 Enduro. Ehdottamasti reittikelkkojen aatelia. Patikkoon pelasi tosi mukavasti ja heti oli sen tuntuinen, että jos pelkästää reittiajoon pitäisi kelkka valita niin kyllä on vahva ehdokas. Penkki tosin oli jokin sohvaversio, ilmeisesti ihan tuotantoversiossakin ollut, mutta Xterrainin penkki oli tosi paljon parempi. Piti jarruttaessa rahinaa, ehkä palat oli jo parhaat päivänsä nähneet.
    - 600Efi Ranger. Yllättävän pirteä tuo 600Efi kone. Alustasta huomasi, että ei nyt kovin kauheaan patikkoon ole tehty. Tässä mallissa ei vaihdelaatikkoa ja sitten ehkä leveän telan vuoksi voimansiirto säädetty siten, että kone kiertää melko korkealta ajossa. Ei tätä varmaan toki mihinkään puhtaaseen reittipärräykseen kukaan ostakaan, joten yleiskelkaksi ok.
    - 900 Turbo Commander LTD. Tämä oli 130hp versio. Alustan säätö mukavuuspainoitteinen ja ainakin keulaan vaihtaisin heti hieman jäykemmät jouset. Tämä nyt kuitenkin lienee semmoinen leveätelainen reittikelkka. Ihan ok oloinen laite kokonaisuutena, tosin itsellä tuulilasin korkeus oli pahimoilleen sellainen, että kaikki vinkka tuli silmille. Telasto piti välillä hiljaa ajaessa sellaisia ääniä niinkuin telan laput ois ottaneet kiinni johonkin. Vaatisi enemmän kilometrejä alle, jotta osaisi sanoa tuon alustan toiminnasta tarkemmin. Tehoa aika paljon enemmän kuin vapari 900 ACE:ssa. Pakoäänet voisi olla hitusen hiljaisemmat kelkan luonteeseen peilaten.
     
    Kivireki, saippuakauppias, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  12. saippuakauppias

    saippuakauppias Well-Known Member

    Tuossa endurossa on jotain hassua,ite ajelin sillä ihan reittipenailua ja tuntui että aina mutkaan tullessa kun alkaa jarrutus niin jostain kuuluu erikoinen roklatus.kaveri valitteli samaa.
     
  13. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Se jarru pitää ääntä ainakin mulla endurossa. Kierrokset 5700-6000, niin kuuluu rahinaa..
     
  14. Make76

    Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

    Omassa -21 re.ssä remmisuoja piti semmosta rohinaa että tuntui että pyöri kytkimen seassa välillä koko härpäke. Kuului kuulemma ominaisuuksiin...
     
  15. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Kannattaa tarkastaa levy ja palat, menee helposti levy kieroon ja syö palat
     
    Mika_R tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua