Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

  1. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Eläpä hättäile sen konneen siirtämisen kanssa! Kaverilla oli aikoinaan vm. '95-'96 670 rave, johon ei kans meinannu remmiä löytää mistään! Alkuperäinen ei passanut, ainakaan se minkä ko. merkin kirja ilmoitti, mutta jollaki toisella numerolla oleva bomban remmi tohon passas. Gatesin remmiä siinä loppupeleissä kuitenki enimmäkseen käytettiin kun Gatesin luettelosta löytyi siihen aikaan vielä kahta erilaista remmiä tuohon kamppeeseen (nykyään vain yhtä.. ??? Vai oliko niin et se toinen oli '95:een ja toinen '96:een). Muistas vaan mikä se oli numeroltaan... :-\


    Edit: Juu eipä tuota kukaan muistanu mikä oli sen remmin numero.. eikä kelkan nykyisestä omistajastakaan ole tietoa, että ois voinu kysyä mikä siinon paikallaan...
     
  2. Vilho

    Vilho freeride

    Muistelisin että täällä oli keskusteltu täällä, mutta kysympä nyt täällä. Tuon Dessin kanssa sen verran, että jos se hätäkatkasia menee hukkaan. Saako kaupasta uuden vai pitääkö uusia koko dess systeemi? Tämä on askarruttanut.

    Löyty, kiitos itselleni ;D
    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=6077.0
     
  3. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Ota vielä irti, tarkista halkeamien varalta. Jos niitä ei näy, tarkista suoruus viivottimen avulla. Jos pinnat on suorat, naarmuttomat ja niissä ei ole halkeamia, vaihda uusi tiiviste ja kokeile. Catiskalla oli jotain hieman normaalia jytympää tiivisteliimaa jolla se sai Husaberg:n vesipumpun pitämään, kysäise siltä, mitä töhnää se oli. Husassa normi liimasta oli lähinnä haittaa.
     
  4. Sulemi

    Sulemi Ski-Doo Mxz 500 -03

    Tuo remmi saattais passata... Bomban alkuperänen remmi (414-6338)
     
  5. ghostrider

    ghostrider Arctic cat F6

    Vähän nolo kysyy, mutta miten se keulimisen esto otetaan pois? Olen nähnyt topicin siitä ja kuvan , mutta en oikein ymmärrä mikä siitä pitää ootta pois. Voisiko joku kertoa?
     
  6. Hansanen

    Hansanen Well-Known Member

    Takapukin linkussa, siis se mikä liikkuu, kun painaa perää alas, on sellanen musta neliön mallinen muovimöllykkä, joka ottaa kiinni liukukiskoissa olevaan kumiseen mölkkyyn. Tämä liukukiskoissa kiinni oleva musta kuminen möllykkä pitää ottaa pois. Se on kiinni muistaakseni sellasella läpi tapilla, mihin sattuu 8mm avain.

    Tuolta osa 41 pois:
    http://216.37.204.206/wps/Skidoo_OEM/Skidoo.asp?Type=13&A=537&B=34
     
  7. stirronen

    stirronen potkukelkka

    terppa taas. mites ton alustan takaisin laitton pitäisi mennä? etupukki , ja sit siitä keskeltä on jo kiinni, muttei tahdo ne viimeset kiinnitykset sattua kohilleen.Pitääkö siis sitä takapukin jousta jotenkin vetää kasaan jollain jousipuristimilla ym jutuilla että sen saa paikoilleen. olisin kuvitellut että ton pitäs mennä ihan heittämällä takas ::)


    Tuo remmi saattais passata... Bomban alkuperänen remmi (414-6338)<-- toi remmi oli just paikoillaan ja on liian lyhyt
     
  8. stirronen

    stirronen potkukelkka

    sinnehän se alusta paikoilleen asettu, piti ottaa se rajotin remmi takapukista irti , sillä selvis.
    pientä säätöä meinasi tulla ton käynnistimen jousen vaihdon kanssa(entinen oli poikki) mutta siitäkin selvittiin. asensin ensiks sen jousen luonnollisesti vääritepäin.lähtee muute aika lujaa siitä kupistaan lentoon ::)
    kone linjattu variattorin kanssa, mutta vielä kummittelee toi hihna ongelma, eiköhän sekin lutviinnu kuhan löytyy se pidempi remmi.
     
  9. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Kokkeile pahuuttas ettiä se sopiva sieltä gatesin valikoimasta... Juu, ei paras vaihtoehto, koskapa ei alkuperäinen, mutta jos/kun se tahtoo olla kiven alla niin... ::)

    Sopivan kauppiaan kun löydät, niin ei luulis olevan vaikea saada "kokeille" muutamaa eri kokoa.. Eihän tuota tartte ko tarjota hollille, niin näkee miten se sinne asettuu :)

    P.S Kävi tuossa edellisen postaukseni jälkeen sellainenkin ajatus mielessä, että soita tehtaalle ja runkonumerolla tiedustelet, minkä remmin ne on sinne valmistusvaiheessa lykänneet. Sieltä kun muistaakseni löytyi tiedot jopa telamaton numeroista lähtien, niin mikseipä myös remminkin! :eek:
     
  10. ghostrider

    ghostrider Arctic cat F6

    Kiristäkö se mattoa vai miten se oikein vaikutaa?
     
  11. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    Ei kiristä mattoa vaan se ei päästä sitä linkkua painumaan niin alas. Käske kaveria painaa perää alas niin huomaat miten se toimii...
     
  12. ghostrider

    ghostrider Arctic cat F6

    Mitä starttinappi tarkoittaa?
     
  13. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Ski-Doossa ja Lynessä se säätää syttyä myöhäsemmälle ja alkaa siitä syystä polttaan putkessa l. lämmittää pakoputken. Pollessa mun ymmärryksen mukaan antaa startissa enemmän kieroksia ennen ku kytkin nappaa kiinni
     
  14. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Osta uusi tiiviste, irroita vanha tiiviste, putsaa molemmat pinnat gasket removerilla (tms.) ja kunnolla. Jos pinnat on suorat ja naarmuttomat, niin pitää ilman mitään tiivisteliimoja. Jos tiivistepinnat huonot, suorista ne ensin.
     
  15. ghostrider

    ghostrider Arctic cat F6

    Mites ohjinraurojen vaihto tapahtuu revin vakio suksiin? Kannattaako ostaa alkuperäiset raudat vai jotkin tarvike raudat?
     
  16. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Abt. 3-4 mutteria irti ja kelkkaa kallistamalla rauta pois uus tilalle ja mutterit kiini
     
  17. ghostrider

    ghostrider Arctic cat F6

    Ok. Kannataako laitaa alkuperäiset- vai tarvikeraudat?
     
  18. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Tarvikkeet kuhan vaan valittee itelle/omalle ajotyylille sopivimmat
     
  19. ghostrider

    ghostrider Arctic cat F6

    Minkä merkkinen rauta olisi siten hyvä? Revin vuosimalli on -03 ja siinä onv akio sivakat.
     
  20. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    JARLA
     

Suosittele tätä sivua