Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. oppera

    oppera Well-Known Member

    YLE lupaa sakeasti lunta huomiseksi Ouluun-asiaa!
     
  2. JusPi

    JusPi Sir.

    Maanantaina ois varmaan kauden parhaat ajo mahdollisuudet oulun baanoilla ja siinäpä se sitten taas oli. Saa sanoa taas lumille hei hei :'(
     
  3. ränö

    ränö ski-doo 500 mxz

    Kyllä tuosa o-tulli-muhos reitillä pääsi jo mukavasti fiilikseen, mut toki välillä joutu vähän hölläileen.
     
  4. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    No varmasti joutuu hölläileen välillä ku lunta on max. 5-10cm .... ;D
     
  5. ränö

    ränö ski-doo 500 mxz

    Mut oli se yllättävän hyvä ajaa tuohon lumimäärään nähden, ite ootin et ois ollu paljon paskemmassa kunnossa.
     
  6. rellu02

    rellu02 Well-Known Member

    eihän se niin lumitilanne kato kun on kunnon fiilikset ;D ainoa vaan että jos harppuja sattuu kovin matosta lähtemään..
     
  7. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Joo, huomasin että pohjalla on jäätä lumen alla, ei sentään hiekka lennä...(onneks) ;D
     
  8. Juupa

    Juupa Yamaha Fx Nytro RTX 08

    Tänään kävin ajelee hiukkavaarasta ylikiiminkii päin. Tosiaan en ajanukko 20km ja palasin takas. Välillä oli hyviä pätkiä, mutta taas välillä oli hirveetä kolistelua. Huomiseksi tosiaa luvassa muutama aste pakkasta ja runsaasti lunta niin vois käyä kattoo reitin kunnon huomennakin.
     
  9. Peukuttaja

    Peukuttaja RC 600SDi

    Perjantaina ajoin Saarela - Ylikiiminki pätkän kertaalleen suuntaansa. Suurin osa aivan ajettavassa kunnossa lumen puolesta.
    Niilesjärven kohdilla oli pari puuta notkahtanut reitiin päälle (mahtui alitse nipin napin) / ja tiheimmillä metsäpätkillä kivet kolisi ikävästi mm. siinä makkaran paistopaikan kohdilla (en muista rapakon nimeä).
    Tasaista baanaa ei ollut koko matkalla, mutta kuka sellaista tarvitsee. Aika huoletta sai siis suurimman osan reiteistä ajella.

    Saakos muuten Ruskon TB:llä käydä edes melkein luvallisesti tankilla vielä? Ovat sen pyörätien tehneet siihen kaupan viereen, niin joutuu melkein autotien reunassa ajamaan, jos siihen haluaa tankille.
    Täytyy tankkailla muualla, jos tuossakaan ei enää viitsi käydä. Viime vuonna ei miliisit ainakaan tykänneet huonoa, kun sattuivat samaan aikaan letkulle.
     
  10. rellu02

    rellu02 Well-Known Member

    joo se on tosiaan ruskon tb:llä käyny vähän ahtaaksi kelkillä ajo mut eiköhän sopu sijaa anna ku sievästi ajellaan sinne tankille.. Tosin aikalailla alkoi ittiä henkkohtaisesti huvittamaan toi nim.merkki "peukuttaja"!!! jotenni tuli kuvitellusta kaverista nim.merkin perusteella mieleen et taitaa olla melkoinen menijä tuolla lumisilla rintehillä ;D
     
  11. JusPi

    JusPi Sir.

    Siinä Kalimenlammen kohalla olevassa kuusikossa meinaa aina ne kivet kolahdella
     
  12. MacGyver

    MacGyver LYNX Rave 600 RC sdi, Lynx 600 RE E-TEC 3300

    Moro kaikille Oulun/Kempeleen kelkkailijoille. :)

    Maltettasko että ei kaivettas koko reittiä sikapatille nyt suvikelillä. Tulispahan ainakin makiat pohjat jotka kestäs koko talven. Eli malttia siihen ajamiseen niin voidaan nauttia pikkusen paremmasta reitistä myöhemminkin. Lunta on kuitenkin vielä niin vähän että jos saadaan hyvät pohjat niin vähempikin riittäisi ajamiseen.

    MG
     
  13. JusPi

    JusPi Sir.

    Asia puhetta, nyt vaan kaikki äkkiä liikkeelle reiteille, että saadaan tuo lumi tampattua niin se ei sula niin helposti ja tulis hyvät pohjat ja se vähempikin lumi riittäis, jos se talvi päättäis tulla jossain vaiheessa.
     
  14. Sulemi

    Sulemi Ski-Doo Mxz 500 -03

    Juu, ei mielellään mutkista lähettäessä lusikkaa pohojaan. Ränön kans koitettiin mahollisuuksien mukaan leventää reittiä.
    Nythän tuola on taas lunta tullu lissää, ei muuta ku ajamaan. Ite ei pysty ku eilen oli talven eka reissu ja nyt o olo niinku ois piesty ;D
     
  15. MacGyver

    MacGyver LYNX Rave 600 RC sdi, Lynx 600 RE E-TEC 3300

    Piru, nyt heittää vettä ihan kunnolla. Mutta kova siitä tulee kun kunnolla tampataan.

    MG
     
  16. Deep Snow

    Deep Snow Polaris SKS

    Liekö samat kaverit ketkä näin shellillä..

    Kuka tunnustaa jääneensä kiinni jäälin siwan pihasta?? ;D Kuulemma kelkka ja poliisiauto olivat nätisti rinta rinnan siinä eilen. Olipa muutenki rossattu melkosesti pitkin kyläteitä ja ojanpenkkoja, hyvä hyvä.
     
  17. jkew

    jkew Revi

    Kausi saatiin avattua. Ouluntulli-Muhos väli yllättävän hyvässä kunnossa toistaiseksi. Ajamaan vaan nyt sieltä tietokoneiden takaa!
     
  18. JusPi

    JusPi Sir.

    Kävikös kukaan tänään hiukkavaara-YK väillä ajelemassa. Olikos mikä tilanne? Pitää tässä arpoa, että kumpaa reittiä sitä kävis huomenna kokeilemassa o-tulli-muhos vai hiukkavaara-YK vielä kun tuota lunta hieman on jäljellä. Tämä viikonloppu pitäny koneen ääressä katella kuvia muiden kelkkailuista. Huomenna ois taas itelläkin menopeli alla :) Toivottavasti tänään ja eilen on ollu porukkaa liikkeellä reittiä tamppaamassa.
     
  19. Anttimi

    Anttimi Well-Known Member

    Jooh, olin viikonlopun roissa kelppailemassaja kyllä vähän harmitti kun tuli takas ja näki tilanteen. Kuiten pystyy vissiin ajaan jollain lailla täälläkin
     
  20. Juupa

    Juupa Yamaha Fx Nytro RTX 08

    lumitilanne oli mielestäni iha ok muutamissa paikoissa oli runsaasti kiviä ja kantoja. Pätkällä myös oli ojia jotka oli lumisohjossa. Vastaan tuli pari muuta kelkkailijaa ja sanoivat että kalimenlammen laavun jälkeen sou pätkillä oli enemmän lunta kun alkupäästä. Itelläki ois tarkotus lähtä hiukkavaara-yk reitille huomenna kahen aikoihin lisää tamppailee ;)
     

Suosittele tätä sivua