vm.-97-> Vmaxit

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä XTRacing, 31/1/06.

  1. kapu

    kapu CF8 -07 ja BC570 -11

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    elikkäs elikkäs

    katteltu noita triplojen tilaamista... suositusten mukaan PSi:itä. miten muuttaa luonnetta ja jääkö alavääntöä jäljelle. Syytä olis varmaan hommata myös pakotempit (?) jotta sais säädöt kohilleen.

    millaisiin asetuksiin kytkin ja varri pitäs saada putkien laiton jälkeen, meinaan olisko jollain valmiita säätöohjeita tai jopa sopivia painoja?

    entä mikä noista putkiseteistä on suositeltava http://psipowerinc.com/store/catalog/index.php?cPath=45_28_49_22_37_42_43 kun tavoitteet on siis alaväännössakin? tuleeko noissa seteissä myös pakosarjat...
     
  2. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Eikös psi:llä ollu ne hyvät säädöt valmiina vai aaeniko se sitten oli? Siis ne mitä antavat suutin suosituksiksi ja kytkimeenki anto jotain, tosin kytkin kannattaa tehä oman maun mukaan, jenkkien kytkimet kun on tehty jenkkiajoon.
     
  3. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Saako sieltä PSI:ltä mitään tavaraa ulos, viime aikoina ollut vähän heikkoa.
     
  4. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Iittellä on ollu jo useamman vuoden slp:n triplat ja sen satsin mukana tuli suuttimet,helix,jousi ja kunnon säätöohjeet. Kytkin on teetetty erikseen ja vastaa aika pitkälti srx 700 arvoja.
    Samalla tein pakollisen kannenlaskun ja läpät vaihtu myös boyesenin tupliin.Toimii kuin ajatus ja alavääntökin on mielestäni selvästi muhkeampi ku vakio pannussa. Kierrosherkkyys on myös ihan omalla tasolla vakioon verrattuna.
    Paukkua on perstuntumalla lähes saman ku tossa meidän ruiskuräksässä.
     
  5. yammu-setä

    yammu-setä Yamaha V-Max 600XTC vm.-97

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Mulla kans ongelmia 600:n tuorevoitelun kanssa eli tarkotus olis ottaa tuorevoitelu pois käytöstä, kun viime talvena kerran jo lämpöleikkas :S. Mitä kaikkia nippoja ja nappoja pitäs tukkia yms.? Ja voiko sen pumpun repiä kokonaan sieltä pois? Eihän ole samanlainen systeemi ku ski-doo:ssa, että 2 tahti öljy voitelis vesipumpun laakeria? Kaverilla kävi nimittäin semmonen munaus summitin, että vesipumppu meni sököksi ja kone leipo.
     
  6. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Jaas, innostuinpa nosteleen nuo pytyt viimeinki pois lohkon päältä.
    Laihalla oli toinen puoli käyny ja mäntä ja kansi saanu vähän valkasuhoitoa.  :-X
    http://i63.photobucket.com/albums/h128/jutila/V-Max/PA070417.jpg
    http://i63.photobucket.com/albums/h128/jutila/V-Max/PA070420.jpg

    Nyt olettaisin vian olevan tuossa kaasarissa, toki en o sitä vielä tarkemmin kerenny aukomaan. Saa nyt nähä kuin hyvä tuosta suolahapotetusta sylkästä tulee, naarmuja siihen ainaki jää. :p Ku ois oikeen rikas niin vois tieten lähettää pinnotukseen tuon pytyn, muttaku ei.

    E: kaasarit auottu ja putsailtu, putsailun jälkeen ainaki neulaventtiilit pelas niinku piti. Seuraavaksi pittää vielä pumppu tutkia.
     
  7. villeeh

    villeeh rave 09 ss

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Mitä tuollanen 500 maxi hörppii sataselle. Xtc malli liekkö? olikohan vm. 99.

    Lueskelin tuosta ja joillaki ollu lähemmäs 40! sataselle.=?


    Onko tuossa mitään ylittämätöntä tyyppivikaa? Ryderillä oli suht. halvalla myynnissä ja kohtuu kilometreillä(rempattu). Ja 2` tuumanen koropala menee ilmeisesti vakioon ilman vaijereitten/letkujen pitennystä?
     
  8. villeeh

    villeeh rave 09 ss

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

     
  9. jiipee-

    jiipee- Well-Known Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Jotain vikaa on ollut jos 40l saa tuon imaseen satkule normiajossa. Itte räppäilin kokopäivän umpisessa helmikuussa ei pätkääkään reittiä niin meni 30litraa bensaa ja kilsoja tuli 76km. Tossa reippaassa reittiajosa kuluttaa yleensä n.20l/100km
     
  10. Yarcg

    Yarcg Ei mitään!

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Juuh sillon häätyy olla vikaa jos 40litraa veis satkule.kaverilla oli täsä takatalvina 500vmax ja oli kova syömään..tais olla tosa 20-25l /100km.
     
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Joo itsellä pahin kulutus oli melkein 40l/satku kuten aikaisemmin todettu mutta silloin oli "ilmanputsarikotelohässäkkä" puoliksi irti toinen kurkku vuosi ja aivan karmeana p*skaa kaasarissa sekä mätälunta 20cm reitillä ja joka pätkä lappu kiinni tangossa.

    Paras kulutus oli vajaa 15l/satku kovalla jäljellä mutta yleensä n. rapiat 20l satkulle kun osaa ajo"tekniikan" mikä ei omasta mielestä ole edes kovin paha.
    Pitänee kaivella jostain laput mitä tuo kulutti viime talvena mäntienvaihdon jälkeen (2000km) mutta muistelen että jotain 22l/100km ja omasta mielestä reittivauhti on ihan ok
     
  12. Yarcg

    Yarcg Ei mitään!

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    eihän täsä ole puhekkuin omista ajotaijosta?ja ajotekniikasta.
    edit.ei mitään melonia per* silmään tai sieraimiin.
     
  13. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Nyt en tajunnu mistä olisi pitänyt repiä hilsettä? Toki oma kirjoitus tehty parin tunnin unien jälkeen (vieläkin samoilla silmillä ja kokoajan menossa)
    Kuitenkin tuon 500cc saa kuluttamaan paljon vähemmän kun ei lähde tiukoista mutkista lappu tangossa kun ei kuitenkaan ole pitoja ellei ole vaihtanut alkup mattoa. Ja yrittää ajaa ns. tasakaasulla tehopiikin rajoilla. Luetaan huomenna mitä tuli kirjoitettua :-[
     
  14. jarppa83

    jarppa83 Guest

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Voi vatukko.... jamahan kaasu kahvan rungot on paperia! Jo toinen kahva joka porsi kiinnittäessä samasta kohtaa  ::) Ja kiinnitys tapahtu ihan normi meisselillä
     
  15. eiem

    eiem Well-Known Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Muistaakseni vetäsin omasta läpipultilla kun katkesi se kiinnityskohta. Ei hajoa enää..
     
  16. jarppa83

    jarppa83 Guest

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Mulla oli kans edellinen jonki aikaa läpi mutta anto periksi, ostin uuden(käytetyn) kahvan. Jouduin käyttään irti, kiinnitin ja jäi löysälle. kiristys ja halki... per....   :(
     
  17. Lunkkikuski

    Lunkkikuski New Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    tosta jammun kulutuksesta.mikä lie mun v-maxissa(-98) vikana kun savuttaa ihan kohtuullisen paljon,ja taitaa kyllä mennä 2t öljyäkin ihan mukavasti.onhan se sanonta että savun hälvettyä tarkistamme kytkennän..ei nimittäin perässä ajajat näje eteensä...taisin lukee et muillakin samoja vikoja mut miten korjataan
     
  18. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Jampin kolmimukiset syö öljyä hiukan muita merkkejä enemmän, koska runkolaakereille on koko ajan öljyn pakkosyöttö. Osin tuon takia nuo koneet ovat pitkäikäisiä.
    Kannattaa kattoa kuitenkin, että sulla öljypumppu on oikeissa asetuksissa, ja muutenkin seokset kohdillaan. On nimittäin merkki siitä tuo savustaminen, että joku noista prakaa.
    Myös öljy ominaisuuksineen saattaa aiheuttaa savustusta.
     
  19. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    vmax 500 -97, Irtoaako nuo kytkimen lautaset jotenki toisistaan? Tai siis varmaanhan ne irtoaa, mutta miten. Va putsailenko lautaset paikallaan vaan sen mitä pystyy. Tainnu imasta joskus kissan tuo kytkin ku oli semmosta karvamössöä täynnä, voisin jopa veikata ettei o 13 000km aikana putsattu kertaakaan.  :-X

    E: Tai kumman kätinen kierre ees on? enyone? Ilmeisesti parhaiten pääsis vääntämään ku tekee nuihin lautasen takana oleviin kolmeen reikään sopivan erikoistyökalun..
     
  20. kipe

    kipe 700 vmax

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Kertokaapas viisaat mistä etsis vikaa seuraavaksi ku maxi ei käynnisty tai ei saa bensaa kokeiltu jo kahdella bensa pumpulla mut ei tuu mitä seuraavaksi?
     

Suosittele tätä sivua