Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Nixu

    Nixu Well-Known Member

    Joo'o.. Oli mukava ajaa juuasta joensuun kautta ylämyllylle.. 60km/h vauhtia pitkä jono autoja.. ¨

    E: Pari puuta oli kaatunu kolinportin kohdilla ja yks kontiolahden kohdalla.
     
  2. teropi

    teropi Joku pulkka

    juurikin näin...tarkoitinkin et siinä yksi keino "tienata uralupa" jos ei muuten. mut totta kyl et se 80e/koko kausi olisi ollu sopiva
     
  3. J.Toivanen

    J.Toivanen Well-Known Member

    kuka hurja lie ajana ilomantsintien varressa??
     
  4. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    No tuostakin voidaan olla erimieltä "tienata uralupa" itsehän järkkäsin talkoo porukan raivaamaan ja yms. tekemmään tosa syksynkorvalla... olin yhteyksissä yhdistykseen nimeltämainitsemattomaan henkilöön (jokainen arvatkoon itse) ja tuntui olevan sen verran nihkeetä touhu ett ei siinä kyll kiinostanu ruveta sen enempää tekemään asian eteen!! Talkoo porukka tuumasi ett taitaa olla ihan sama ostaa toi uralupa kun on sen  verran nihkeetä! Olisi kyllä saanu mennä tekeen reiteille vaikka mitä, mutta se ett saako tuon uraluvan "palkaksi" siitä niin se jäi pikkakasen kyseenalaiseksi!! Itsehän kävin touhuamassa parina päivänä, ihan vaan siks ett olisi mukavampi ajaa ko.kohdissa talvella!! Joten turha sitä on ruveta yleistämään että kukaan ei tee mitään reittien hyväksi! Kyllä se tuolta yhdityksen päästä hiertää tällähetkellä ja pahasti. En tiedä luetaanko tämä viesti faktoihin vai ei jokainen päättäköön sen itse!!
    Täällä todellakin on porukkaa jotka tekevät ja ainakin yrittävät tehdä jotain yhteisenhyvän vuoksi!!
     
  5. svart

    svart kelkaton

    Talkoita koitin itsekkin kysellä useaan otteeseen jokunen vuosi sitten, josko niillä olis saanut mitään hyötyä tai olishan niillä ainakin saanut reittejä parempaan kuntoon, mutta tuntui olevan kerhon kiinnostus täysin nollassa ja antoivat luvan kyllä mennä jos ketä kiinnostaa omin nokkineen, mutta apuja oli turha kysellä, siinä koko kerhon panostus. Sen koommin en ole kysellyt enkä kysele. :mad:
     
  6. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Aluevastaavapa hyvinkin...Kyllä minä ainakin ilmestyn paikalle jos joku sanoo ajan ja paikan tolle kokoontumiselle! Toi kerho homma saattas jopa ihan toimiikkin... ja kerhot voisivat tehdä yhteistötä esim. toisen kerhojen kanssa tai jotain sinnepäin! Kyllähän näitä ideoita varmaan on muillakin ja lisää keksittäiskin mutta pitäs vaan saada tyhmätpäät yhteen jossain nii saattas ruveta tapahtuunkin jotain!  ;)
     
  7. janppa

    janppa Guest

    Näinhän homma käsittääkseni toimiikin monissa paikoissa. Luulisin, että homma toimisi paremmin kun olisi tietyt vastuualueet. Ja porukan (itse mukaanluettuna) olisi helpompi lähteä talkoilemaan, kun olisi selkeä kerho jonka kautta toimintaa kanavoidaan. Ja paikallisten urien kunto olisi suoraan suhteessa kelkkailijoiden aktiivisuuteen, joka ehkä motivoi hommaan enemmän. Vaikka käsittääkseni luparahat ovatkin nykyisin korvamerkittyjä ainakin jollain tavoin.

    Mieluusti kävisin itsekin VRY:n kokouksessa, luulisi ainakin että sinne olisi pääsy (tuskin kuitenkaan), koska mehän yhdistyksen toiminta rahoitetaan. Eipä tuosta tosin ilmoiteltu ole, jos ei sitten Karjalaisen järjestöilmoituksissa. Itse en oikein ymmärrä mikä virka kerhoilla on tässä nykyisessä systeemissä pl. kisahommat. Ilmeisesti rahaa liikkuu niistäkin tuonne VRY:n suuntaan? Onko kaikki kerhot VRY:n jäseniä ja niillä on edustajat kokouksissa vai kuinka tää vörkkii?

    Allekirjoitan tämän. Ei vaan juolahda mieleen keinoja, joilla tämä nykysysteemi saataisiin toimivaksi. Tulee mieleen EU ja nettomaksajan rooli ;D Tämä oli sitten ihan hatusta tempaistu, en tiedä miten tarkasti nuo rahat oikeasti kohdistuu. Niitä lukuja kun saisi.
     
  8. janppa

    janppa Guest

    Jaa ei miulle oo kerrottu, ei varmaan haluta änkyräjäseniä ;D
     
  9. ||jani||

    ||jani|| Peltosilla mennään

    heinävaaran kohil jonku verran jo näkyy ajeltu ja kulhon kohilla oli reittiäki jo vedetty :eek: ;D
     
  10. janppa

    janppa Guest

    Tämmösiä löytyi Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta :eek:

    110.410 KONTIOLAHTI 14.08.1972 . . KONTIOLAHDEN MOOTTORIKERHO R.Y.
    158.918 Kontiolahti 12.07.1993 . . Kontiolahden Kelkkailijat ry
    183.851 Kontiolahti 20.02.2002 20.02.2002 Höytiäisen Kelkkailijat ry
    189.972 Kontiolahti 23.08.2004 12.03.2007 Idän Moottorikelkkailijat ry
     
  11. Maikkoli

    Maikkoli Well-Known Member

    Se on helppo kiskoa kun on vähän niinkuin monopooliasemassa ja vielä virkavalta tukena. Niin ja tampparit on wassberg-tyylin hiihtäjiä varten ;D
     
  12. Henkka_1

    Henkka_1 Arctic cat f6 -06

    asiasta kolomanteen.. Pitihän se jo tänään käydä kelkkaa huuattamassa tuolla onttolassa ;D sai pahimmat peukalon pakotukset pois ;D
     
  13. mixuman

    mixuman POLARIS 650 triple SKS / LYNX 5900

    Lähtihän tuo joku jo tänään PK-autolta tutkimaan reittejä jollain pollen touringilla...
     
  14. Skodillac II

    Skodillac II Lynx Lynx

    Juu tunnustan; pitihän se neitsyys korkata! Kaverin kans käytiin pyörähtää jossain Särkivaaran kupeessa, jonkin lammen rannassa, mistä käännyttiin sit takasin päin. Lunta oli niin paljo et auraajan piti välillä pyyhkiä lunta kuomun päältä jotta kynttelit valaisis ees jonkin verran missä reitti kulkee. Muutama harha pisto tuli ku oli tehty hakkuuaukkoa reitin varteen, hiekkamontun kupeella, mut takasin päin tultiin ilmeisesti oikeaa jälkeä.

    Ihme kyllä haavereilta vältyttiin vaikka välillä oli vauhtiakin ihan kiitettävästi, yks ja ainut suon ylitys oli aika vesisurffausta, mutta siitäkin selvittiin
     
  15. inoj

    inoj ei kelkkaa

    Se kontiolahden moottorikerho on nyt perustettu ja meinaa tuota Uuron vanhaa crossirataa,jota keväällä aletaan ilmeisesti kunnostamaan crossi käyttöön(jos saadaan lupa)
     
  16. akkki

    akkki Well-Known Member

    Nyt rupee tulee ratoja Joensuuhun! :eek: Hyvä vaan! :)
     
  17. jammu02

    jammu02 Yamaha SXViper

    Kausi viimeinkin avattu. On se niiiin hauskaa. Noista uraluvista sen verran, että kyllähän se kirpaisee kun joutuu "olemattomasta" maksamaan, mutta toisaalta ei mikään harrastus ilmaista ole. Mielestäni VRY:n tulisi nyt hieman raottaa alkavan ajokauden osalta suunnitelmiaan tarkemmin. Jos heidän verkkosivuillaan tiedotetaan ainoastaan uusista maksuista ja sen jälkeen kiitetään kauden jälkeen maksaneita ei tiedotus ole riittävää. Kiinnostaisi kovasti vastine biscinen kommentteihin koskien sopimustilanteesta kuntien kanssa ja luonnollisesti se, onko alkavalle kaudelle olemassa minkäänlaista sopimiusta tamppariyrittäjän kanssa.

    Terveisin nimimerkki: Jätänkö 120 shellille bensamittarin päälle?
     
  18. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Oiskohan oikeesti mitään aihetta istuu porukalla jonkun "pöydän" ääreen ja keskustella näistä asioista ihan kasvotusten ja yrittää sitten sen jälkeen konkreettisesti ottaa yhteyttä tuonne yhdistykseen? Tai kutsua yhdityksen jäseniä/päätöksen tekiöitä tuohon tapaamiseen! Kinkyhän vois ruveta vaikka järjestään paikkaa ja aikaa tälleselle miitingille, kun on muutenkin ollu aktiivinen näitten hommien kans (vaikka sinne mustallevaaralle :),samalla pidetään radan avajaiset oikeen virallisesti :D ) ! ;) Ei tää nimittäin tällätavalla muutu milläänmuotoo kun vaan jauhetaan jossain foorumilla keskenään... kun täällä on oikeesti porukkaa jota kiinnostaa tää homma ja joilla on motivaatiota kehittää maakunnan asioita! Tuli vaan mieleen tällänen idea  ::)
     
  19. Kukkoshka

    Kukkoshka Active Member

    Minäkin huomasin jäljet. Jokohan siinä voisi käydä uutta kelkkaa kokeilemassa...
     
  20. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Viikon viihdepläjäys kun lukee näiden pentti eräirmojen vuodatuksia karjalaisen mielidepalstalta... Ei vaikuta ohjaukseen, sopiihan sitä urputtaa ;D ::)
     

Suosittele tätä sivua