Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. jski

    jski Active Member

    Missä kunnossa on auranmajan ja hiukkavaaran välinen pätkä?
     
  2. oppera

    oppera Well-Known Member

    Yhteiskunnanpalvelijat, intoilijat ja kyylääjät, joilla on sen  metrin mitainen "takapiha"-god luck! "Ottaa kilvet ylös", hah! tosi lapsellista touhua. Niinkö tässä maailmassa ei muuta valvottavaa olisi kun hassut moottorikelkat Herukassa, mitä muutitte siihen. Siinä polulla on ajeltu vuosikymmenet ennen kuin nuo talot oli edes ajatuksissa saatikka sitten siitännän asteella.

    Ulkoilijoilla ja koiranulkoiluttajilla on tosi pirullista kierrellä pitkin vitikoita noita keppiesteitä, hevonen pitäis olla ja hyppäyttää yli, va kun ei oo ja sekin varmaan kiellettäisiin kun hevonen juoksee takapihalla. Ei toimi tämä homma.
    Lähinnä tämä homma naurattaa olkoon sitten kuka tahansa taikka muuten vaan uus-asuva kateellinen kasa.
     
  3. jones-

    jones- Nytro SE

    Sekin riittäs meikeläiselle jos edes tuo meri-shell -väli laillistettaisiin, ei oikein jaksa napata tuo kanisterirumba.
     
  4. Aabelix

    Aabelix RX1

    Tässä tuli muutettua tänne oinaansuon seutuville Auran majan lähistölle, niin kiinnostaisi mitenkäs helpoiten pääsisi merenjäälle suht laillisia uria ja polkuja. Tuossa on jotain karttojakin tullut vilkuiltua mutta mitään selkeää ei tunnu löytyvän. Saisi samalla uran päivitettyä GPS:lle ja lähetetyä Mikaelille http://www.beach.kalix.net/skoterkarta.htm
     
  5. oppera

    oppera Well-Known Member

    Kannatetaan ja siellä ei oo ees paritaloja millitakapihoineen jäpättämässä.
     
  6. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Vähän vastaava paikka on Oulunsalossa, Kempeleenlahdelta O-salon Shellille. Siinä ei ole samalla tavalla taloja ihan niin lähellä, ja monet niitä ojanpohjia joka talvi ajelee mereltä huoltikselle. Siihen pitäis vaan saada ne ristit että ei siinäkään tarvis ihmisten kelkkoja paheksua... Ilmeisesti joka kunnassa pitäis olla joku oma moottorikelkkakerho, muutenko noita asioita ei saada eteenpäin...(?)
    (sen tiedän että tämmönen palstakelkkailu ei edistä niitä hankkeita, kunhan yritän herättää keskustelua...) Ja monessa muussakin Oulun lähikunnassa on sama homma, edes huoltikselle ei pääse "virallista" kelkkauraa pitkin, saati sitten mihinkään muualle... (kempele, tyrnävä, o-salo, jne...)
     
  7. jones-

    jones- Nytro SE

    Eipä taida päästä laillisesti mitenkään auranmajalta merelle. Ennen tuo oli ihan laillinen reitti, joka alkoi pateniemen sahalta. Nyt se on kaavoittu täyteen. Tuon reitin tarpeellisuudesta on täälläkin käyty sivutolkulla keskustelua, mutta  fakta on ettei korvaavaa uraa ole näköpiirissä lähitulevaisuudessa.
     
  8. Aabelix

    Aabelix RX1

    Hieman tuota uumoilinkin, pörinää on tuolta voimalinjan suunnalta kuulunut mutta ei ole tullut vielä tarkistettua tilannetta. Taitaa sitten joutua suunnistelemaan Kiiminkijoen suuntaan ja sieltä merelle.
     
  9. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Laillisesti Auralta merelle Muholsen kautta O-tullista tai sitten linjan alusta Kiiminki joelle ja sieltä. Kempeleen kunnan isät oli ilmoittanut OSMK:n puh.johtajalla ettei Kleen tehä yhtään metriä reittiä ja piste
     
  10. Jaska 83

    Jaska 83 Well-Known Member

    Joko porukka ajanu Ouluntullista merelle?
     
  11. arppa

    arppa Well-Known Member

    no jos merellä tohtii kurvailla niin sieltä Kiviniemen satamasta sai ainakin viime talvena 95E:tä kortilla, jos se vaan kelekalle kelepaa :)
    eikä tarvi pöristellä teitä pitkin :)
     
  12. jones-

    jones- Nytro SE

    Khyylläpä se melkein sais 98:a olla tuolle vehkeelle. No hyvä tietää, voihan se olla että tulevaisuudessa ajetaan nelarilla.:)
     
  13. noonse

    noonse Hauki-Jammu

    Mitenkä kiimingistä ouluun?

    Lieneekö joki jo jäässä?
     
  14. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Ei ollu ainakaan sunnuntaina
     
  15. Kävimpä tänää ajamassa välin Jääli - YK. :) Reitti oli yllättävän hyvässä kunnossa ja mitä lähemmäs YK:ä pääsi niin sen paremmaksi muuttui. Mutta missä kaikki kelkkamiehet? Ei tullut kuin muutama vastaan.
     
  16. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Joku oli näköjään "puhkonu"reitin Limingassa shelliltä ruotsinojaan asti. Ei siellä kyllä lunta juuri o, mutta hyvähän se on, että joku pohjia vähän käy polkemassa. :)
     
  17. jkk_69

    jkk_69 lyne 600

    jaahas, pitänee käydä ajaan jos ajettavassa kunnossa.
     
  18. MXZX

    MXZX cfi600switchback

    linjaa pitkinkö ajoit reitille jäälistä??oliko se linja kuinka surkeassa kunnossa? ???
     
  19. thevpp

    thevpp Lynksin tekeleitä

    Tuo on ihan mukava pätkä ajaa, siittä voi sitten halutessaan jatkaa kiiminkijoen yli linjaa joka tulee haukiputaan kerhon kodalle jossa voi sitten paistaa vähän rasvakaapelia.

    Tullut itse monesti ajettua kun yk:n reitti on alkanut kyllästyttää...
     
  20. Joo, lähdin sieltä Jäälijärven tuntumasta ja sitä linjaa niin pitkään että tulee se YK reitti. Linjakin on ihan kohtuu kunnossa riippuen siitä että haittaako pikku patti. ;) Ainoa murhe oli että kivet kolisi niin per***leesti. :( Mutta eipä muuta kuin ajamisen iloa. Itse ajan tuon välin uudestaa varmaa ensi viikonloppuna. ;D
     

Suosittele tätä sivua