Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

  1. Juti

    Juti Lynx RE 600 E-tec

    Nooh, äläs nyt vielä viskaa kirvestä kaivoon.. Sehän lupas lumisadetta huomiselle ja torstaille. Eihän sen tartte sataa ku 15-20 cm niin tilanne on väh. sama tai jopa parempi ku viime viikonloppuna. Kaikissa kelkkailijoissa piilee hieman optimistin verta ;)
     
  2. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Onpi herättänyt epäselvyyttä tuo Heinäveden tapahtuman osallistuminen pätkäkelkoilla! Nyt asia ja on selkiytetty otsikkoa myöten!
    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=21568.0

    Siis KAIKKI KELKKAILIJAT ovat tervetulleita!!!!
     
  3. Dragster

    Dragster Kaikki on myyty...

    Onkos Leppiksellä tai jollain muulla tietoa reittien tämän hetkisestä lumitilanteesta? Ei kehtaisi Lassea aina häiritä... ;) Varmaan kelit riippuu osittain huomisen lumisateista, miten sattuvat Heinäveden kohdalle osumaan. 

    Tarkoituksena olisi tulla lauantaina ajamaan ja säätämään heti aamusta, jos lunta piisaa... :)
     
  4. IP Racing

    IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

  5. Dragster

    Dragster Kaikki on myyty...

    Hienoa, että päivitykset toimivat, sillä kaikkialla ei ole näin. Päivityksiä arvostaa paljon, kun asuu eri paikkakunnalla ja miettii viikonlopun ajoja näin työpäivän aikana (kahvitauolla)... ;D

    Eli huomenna aamusta liikenteeseen Tuleliekistä todennäköisesti yksin, kun tuo yksi säätäjä meni rikkomaan kelkkansa... ;)
     
  6. tuovmar

    tuovmar Member

    Mä oon lähdössä huomenna peltisepän kievarista Heinävettä kohti vai onko joku ajanut jo Timolan kautta Kangaslammille ja siitä Heinävedele?? En ole kyseistä pätkä ikinä ajanu niin en uskalla lähteä reitinavaajaksi.
     
  7. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Ei varmaankaan kannata sitten ajaa timolasta heinävedelle sillä etenkin jääpätkillä voi olla melkoinen arpominen, kun niitä ei merkata. ::)
     
  8. tuovmar

    tuovmar Member

    Juup, elikkäs lieksusta lähtö sitten huomenaamulla kohti laveampia latuja. kävin äsken portissa lorauttamassa tankin täyteen, kyllähän tuo nyt tuossa kulki, mut pitäis vielä lisää saada lunta noihin kivikkoihin.
     
  9. Miikaz

    Miikaz Well-Known Member

    Siirrymme huomenna aamusta 4 kelkan voimin varkaudesta heinävedelle. Katotaan mitä siellä keksitään ja montako rotteloa yleensä sinne asti pääsee...
     
  10. Tommy T

    Tommy T Polle

    Olihan noita Heinävedelle päässeitä 4, mitenhän takisin varkauteen ?
    Ite ajelin Huuhkosta heinävedelle ja takasin, hyvällä patilla rupee jo olemaan paikka paikoin. Kyllä siellä jo lihavaa hiottaa 8) .
    Kaveri oli ensimmäistä kertaa kelkan sarvissa ja väitti, että on rankkoo hommoo.
     
  11. Miikaz

    Miikaz Well-Known Member

    Ympäryslenkki tuli ajettua ja kolme pääsi takaisin puurtilaan 263km. Vmax leikkas kiinni karviossa ;D Kummastakin edgeX kallistuksen vakaaja poikki ja omasta vielä toinen pitkittäine tukivarsi hieman mutkalla. Voisi sanoa että enpä ole ikinä vielä ajanut kerralla noin paljon pattia, kun kaikki paitsi jäät on patikolla enemmän tai vähemmän...
     
  12. Dragster

    Dragster Kaikki on myyty...

    Eipä jäänyt tästä päivästä paljon kerrottavaa. Kokonaiset 10 km kerkesin ajamaan niin hakaneulajousi päätti sitten katketa ja tämän viikonlopun kelkkailut oli sitten tässä, no pitkäähän se jo kestikin nipussa...  ;D

    Pattia on kyllä riittävästi ja lunta liian vähän, toivotaan reipasta lumisadetta ensi viikolle, jotta tilanne hieman parantuisi.
     
  13. SimoT

    SimoT Switchback 800 -09

    Jooh, kyllä oli tuossa 263km:ssa ihan tarpeeks pattia tälle rungolle. Kyllä rupes loppumatkasta vitutuskäyrä nousemaan joka patin kohdalla :-\
     
  14. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Mites Vehmersalmelta on paras tulla Heinävedelle ??
     
  15. Mikko M

    Mikko M x-trim 600sdi -07

    No näppärä sissihän polkaisee suvasvettä pitkin aivan eteläisimpään kolkkaan ja jatkaa edelleen paljakkajärvelle. Paljakan eteläpäässä tähtää pitkälahden perukoille. Siitä sitten kilsa 23 tien vartta (järveltä katottuna vasemmalle) tulenliekkiin ja avot...

    Soinilansalmen ja turpeensalmen seutuvilla tointaa kyllä pitää naru aika tiukalla kun on tuota virtausta vesissä.
     
  16. Mikko M

    Mikko M x-trim 600sdi -07

    Toinen vaihtoehto ajella puutossalmelle päin. Reitti käy tien vieressä sellasessa kohtaa missä lukee Länsi-Saamainen. Siitä puuttuu pien pätkä reittiä, mut Länsi-Saamaisen tien reunaa kun polkasee jonkun kilsan ni eitti jatkuu vasemmalta puolelta tietä. Näkyy kyllä yleensä muitten jälet. Siitä vaan leppävirralle ja varkauteen. Ja varkaudesta kangaslammin kautta tulenliekin ja heinäveden väliselle reitille. Kannataa huomata että tuota leppävirralta suoraan tulenliekkiin menevä reittiä ei ole oikeasti olemassa. (näkyy ainakin mun lumi savo 2002 - kartassa)
    Tuo Varkaudesta Kangaslammille menevä reitti lähtee unnukan eteläpäästä Sarkalahdesta. Siinä tarvitsee ehkä vähän karttaa tai paikallistuntemusta.
     
  17. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Vehmersalmi - Karvio - Heinävesi mites sieltä kautta mennään ?
     
  18. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Laukansalossa on reitin pää Heinäveden puolella, sinne pitäisi sinun ensin selvitä! ;D
    Tuusniemeltä on myös mahdollisuus jäätä pitkin Valamoon mutta näistä kaikista saat tarkemmat tiedot kun soitat Markku Ukkoselle, nro 0400787880. Make lupasi antaa tietoa, koska on ajanut välin itse!
     
  19. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Thankjuu Leppis, eikun suunnittelemaan reittiä kelekkamiittinkiin.  8)
     
  20. Tommy T

    Tommy T Polle

    Jokos Heinävedellä on tamppari liikkunu?
     

Suosittele tätä sivua