Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Varmaan tarkoitat sitä isoa mäntyä joka nojaa reitin yli toiseen puuhun konkelossa, sitä ei voi olla näkemättä, ja kyllä sen ali mahtuu vaikka seisten, kun karsin siitä oksat. Hyvä huomio kuiten skönäriltä, en itse siitä ole laittanut varoitusta, joten tänks
    Poistan sen kunhan tuo reitti kestää Rhinon painon, kävin reitin läpi viimeksi viime viikolla ja samalla poistin pienemmät lumikuorman taivuttamat puut.
    Tänään raivasin Ylikiiminki- Utajärven raja välin ja nyt siitä mahtuu jo tampparikin.
    Piipahdin myös tuolla Knuutilassa ja nostin taas sen heijastimin varustetun sulkunarun joka ohjaa oikealle reitille, nyt nostin sen hieman korkeammalle, joten voi olla että ei enää aja yli huomaamatta.
    Tuommoisten narujen virittely ei kyllä ole kovin viisasta, mutta se on virallinen ja yleisesti käytetty sulku liikenteessä, joten sopii liikenteen ohjaukseen mainiosti, lisäksi sen kiinnitys on todella hentoinen, joten ei siinä kukaan itseään tärvele.

    Tärkeä tiedoitus
    Ylikiimingistä kun lähdetään kohti Pudasjärveä, on Puolangantien ja Hetekyläntien välissä oleva oja sulana.
    Varoittelin tuossa ojassa tyhjän päällä olevasta 25cm jääkannesta ja nyt se on pettänyt ja oja siis kierrettävä Hetekylän tien sillan kautta
    .
     
  2. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Reittiä tahi uraa ei kuitenkaan tuossa linjalla kulje, joten en suosittele liikennöimään kyseistä pätkää, siinä saattaa mennä parin kuukauden viikkorahat valtiolle.
     
  3. Koooma

    Koooma Well-Known Member

    Totta turiset Waari. Ei kulje reittiä eikä uraa. Kuivasjärvellä raitotietä autoillessani huomas kelkan jälkiä ritaharjun puolella linjoilla ja ilmeisesti sieltä patelaan. Mahtaa olla että ajelevat sieltä päin merelle tahi hiukkavaaraan ja siitä aina paremmille apajille :)
     
  4. macro

    macro Well-Known Member

    Kesäaikana (ja talvellakin) viikoittain koiria juoksutan noissa maisemissa (ku perukalla asun) ja haluaisin nähdä ku jätkät vääntää kiviä pois. Siellä maan alla on sen verta isoja kiviä, että kaivuritki on välillä niitten kanssa vaikeuksissa (lohkovat pienemmiksi). No tuollekkin alueelle on tulossa asutusta, ja reitin linjaus jää asuinalueen alle, mutta kaavassa on varattu tila reittille Otullista huoltoaseman puolelta tien vartta n.3-400m etelään, Linnatien alikulusta moottoritien ali, ja louhoksen läheltä eteenpäin nykyiselle uralle. Siellä ei niitä niin pahoja kivikoita sitten enää olekkaan, taitaa vaan tuokin reittimuunnos olla muutaman vuoden päässä. Enää en tuota kaavaa löytänyt kunnan sivuilta, mutta tuolla se viimeisessä kappaleessa selkeästi sanotaan: http://www.kempele.fi/media/files/docs/kaavoitus/linnakangaskaavarunkoselostus05022007.pdf
     
  5. Methanolic

    Methanolic Well-Known Member

    Eip
    mitään..
     
  6. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Toivottavasti tämä projekti ei etene samaan tyyliin kuin kaikki muut kelkkailua kehittävät projektit yleensä. Eli ensin jyrätään vanhat reitit (Iinatti-Ouluntulli, moottoriurheilukeskus...), sitten joudutaan puikkelehtiin missä sattuu, seuraavaksi huudellaan Kalevassa kuinka moottoriurheilu ja kelkat pitäisi kieltää ja sitten ruetaan vasta puhumaan uusien reittien rahoituksesta, kun koko harrastus on jo saatettu mediassa vastenmieliseksi...
     
  7. lepo

    lepo Member

    YK- pudasjärvi reitti tosi hyvässä kunnossa. Lana oli käynyt vetämässä reitin pöydäksi  8) Saatto sotaratsullakin päästellä huoletta.
     
  8. litku

    litku Polaris Prox2 600cc -04

    Miten yk-ylikiiminki? Onko lana kerennyt jo sinne asti?

    Aamusta lähtä ajeleen :)
     
  9. Sledman

    Sledman Well-Known Member

    Minä päivänä/yönä Muhos - otulli lanataan ?
     
  10. skippaduu82

    skippaduu82 stiga

    tainnu tulla ajatus katkos tuossa :D
     
  11. litku

    litku Polaris Prox2 600cc -04

    Todellakin hyvä kun huomasit!

    Tarkoitan hiukka-yk ;)
     
  12. JH79

    JH79 Well-Known Member

    Kärkkäinen vuokraa -07 cattejä..
     
  13. macro

    macro Well-Known Member

    Sellaisella pienellä erolla, että Otulli-Iinatti oli ura, ja Otulli-Muhos on virallinen reitti. Ei pitäisi olla kummoinen prosessi uuden reitin linjaus sitten kun se on tarpeen, kun sille on kaavassa varattu tilaa... toivottavasti näin.
     
  14. lepo

    lepo Member

    Lana näytti päivällä seisovan tuossa ykn seon pihassa. eikä ouluun päin näyttänyt kovin tasaiselta reitti
     
  15. JusPi

    JusPi Sir.

    Yöta vasten luultavasti lanaavat. Ei oo reitillä liikennettä ja on jotain toivoo, että reitti ehtii kovettua hieman ennen kuin täys ralli alkaa.
     
  16. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Eikö tuohon Juopulin ojaan (siis se oja Puolangantien ja Hetekyläntien välillä) ois viisainta tehä kesällä porukalla silta ku on joka vuotinen ongelma tuo jäiden tippuminen. Ja alkukaudesta sen joutuu kiertään aina tietä myöten ku jäätyy myöhään. Waari oli vissiin maanantaina raivannu yk-utajärvi reittiä ku kävin ajaan pikkuveljen g-tyyppiä sisään niin oli levee telasen jälet ja oli puita siivoiltu pois reitiltä.
     
  17. Jumijakkeri

    Jumijakkeri Polaris 800ho axys SKS 155 -16

    Miten onko Yk:sta Ouluun päin lana liikkunu???
     
  18. K@lu

    K@lu Freeride

    Lana liikkuu pari vrk koko ajan tästä aamusta alkaen Oulun seudun reiteillä. Tavoitteena kaikki läpi pe-la yöhön mennessä...
    Pudis-Yk. lanattu ti-ke yönä. Varokaa mahatautia liikkeellä Pudis-Yk. reitillä  :)
     
  19. Pantteri`

    Pantteri` Ockelbo 300

    Pudasjärvi-yk-Muhos lanattu.
     
  20. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Waari hommaa tarvikkeet, makkaroita ja nokipannukahveja myöten, jos tuohon saadaan talkooväkeä naulaamaan lankkua parruihin, päästäänpä tuostakin riesasta.
    Voidaan net talkoot pitää aiemminkin jos vaan on joutilaita, vaikkapa kuun vaihteessa, ei tuossa muutamalla ukolla kauvaa tärväänny.
    Saan sen tehtyä yksinkin, mutta ainahan se kivempaa on itteä paremmassa seurassa...
    Waari piipahti tekemässä uraa tampparille, nyt pysyy työvalot ehjinä kun on reitiltä kaaripuut poistettu.
     

Suosittele tätä sivua