Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. litku

    litku Polaris Prox2 600cc -04

    Käytiimpä ajeleen. Hiukasta lähettiin YK:ta kohti, hiki nous jo ensi kilometreillä, tuskapatilla on. Alkoi niin tympiin joten ajettiin linjaa pitkin jäälin shellille pullakahveetille ja jäälin monttujen kautta kotio. Oli silti mukavaa.
     
  2. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Minä joudan kaveriksi melkeen mikä päivä vaan ku loppu työt. Tietysti viikonloppuna vois saada hommattua porukkaa enempiki siihen. Jos siihen tarvii järempää kalustoa niin sitäki luultavasti saadaan lainaan kaverilta siitä ihan vierestä. Ja jos tarvit muuhun hommaan kaveria tässä yk:n lähellä niin laita yv:tä.
     
  3. lepo

    lepo Member

    Ei muutakuin käyhän vaari ostamassa värkit niin naputellaan silta siihen ojaan  8) ihan sama mikäpäivä, mieluiten viikolla
     
  4. dieseltuning

    dieseltuning Guest

    Tänään tuli ajeltua ouluntullista muhokselle päin, ihan ajettava jos patista tykkää. Ouluntullin päässä kivet kolisi edelleen :)
     
  5. PEKSU

    PEKSU Well-Known Member

    Oisko 1.3 klo10 esim.(sää varauksella) sopiva.Voitas tulla poken kans
     
  6. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Oli tuolle viikonlopulle jo sovittua hommaa, joten jos seuraava kävisi elikkäs 8.3 2009 ja kello 10.
    Meikä sopii säät kohilleen ja hommaa vermeet.
     
  7. lepo

    lepo Member

    Minkälaisesta tavarasta tuo silta ois tarkoitus tehdä? entä onko sitä tarkoitus ankkuroida mitenkään kiinni kevään varalle?
     
  8. MacGyver

    MacGyver LYNX Rave 600 RC sdi, Lynx 600 RE E-TEC 3300

    Moro

    Voisko joku tarkentaa tuota ongelma ojaa missä se tarkkaan on ja minkä pätkän välissä.(rokua-utajärvi....utajärvi muhos) Voisin myös tulla talkoileen tuota siltaa 8.3 jotta saadaan reittejä parempaan kuosiin. Mukavempaa homma on porukalla ja Waarinkaan ei tartte yksin napertaa kaikkien hyväksi. Hommahan näyttää menevän oikean suuntaan kun aletaan puhumaan jo talkoista. Näinhän sen homman pitäskin mennä että aika ajoin tehdään yhdessä hommia reittien eteen. Hatunnostot Waarille hyvästä työstä ja toivottavasti saadaan porukaa kasaan tuohon siltatalkoisiin. Oisko jollain kuvaa tuosta ojapaikasta niin siitähän saapi hyvän käsityksen kuinka paljon puutavaraa ja mitä tuo siltatyö vaatii.

    TV MG
     
  9. mikko a

    mikko a Lynx Rave 550f -07

    Onko o-tulli-muhos lanattu?
     
  10. TripleMax

    TripleMax Yamaha V-Max 700

    Onko kukaan ajellut tälle talvea Pikkaralan Shelliltä tuohon O-tulli - Muhos reitille. Viimetalvena tuli ajettua , mutta oli melkosia veto-ojia välissä ja maajussien peltoja.
    Sitä sähkölinjaahan se jälki meni.
     
  11. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    On tullut jo useampaan kertaan ajeltua tuo siirtymä ja ainakin kolmea eri ''reittiä''. Tuota sähkölinjaa huomattavasti parempikin vaihtoehto löytyis, mutta velipoika oli jutustellut maanomistajan kanssa, niin ei ollut kovin myönteinen auraamattoman metsäautotiensä käytöstä...Jos tuolle linjapätkälle vedetään luistelulatu, niin sitten saa unohtaa senkin, mutta ennen latuja taitavat katsoa vain hyvällä jos sinne moukkelikkoon ajellaan pohjia. Se linjareittihän tulee siis Mourunkijärven kieppeille tai pääseehän niille linjoille suoraan reitiltäkin. Ojat eivät ole enää mikään ongelma, mutta eihän tuota saisi julkisesti suositellakkaan, kun ei ole virallinen. Välillä on aurattu uraa pellolle/Pikkaralan pään linjoille hevosia varten eli kannattaa aina sammuttaa värkit kohdatessa. Näin ollaan yleensä saatu vain hymyileviä naamoja ja käden nostoja vastineeksi ja ollaan mahduttu samojen linjojen alle.
     
  12. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Vähän on tullu viimevuosina kulutettua nuita reittejä, mutta eiköhän ko. paikka ole TÄSSÄ

    E: Yk-Pudis välillä heti Yk:n jälkeen..
     
  13. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Tuo oja on ylikiimingissä pudasjärven reitin ihan alussa jos joku ei tosta kartasta sitä hoksannu. Siinä on ollu useana keväänä melkonen tulva et pitää varmaan jotenki saaha maahan se silta kiinni et ei tarvi kovin kaukaa ettiä sitä. 8.3 passaa ainaki mulle. Pitääkö omia työkaluja ottaa matkaan?

    Eilen porisutin kaveria jonka suku omistaa siitä läheltä ne pellot ja käski välittää huomautuksen et porukan pitää pysyä merkityllä reitillä eikä ajella pitkin peltoja ku heinä ei tahdo kasvaa ku tulee jääpoltetta. Elikkä ei oikasta peltoa myöten! Saahaan jatkossaki ajaa siitä kautta.
     
  14. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Tampparista tullutta tuoretta tietoa: "Pudis-Yk, Yk-Hiukkavaara, Seluska-Muhos, Yk-Utaj-Rokua-Muhos lanattu. Lanaamatta vielä Ouluntulli-Muhos"
     
  15. Lynx700500

    Lynx700500 Well-Known Member

    Onko Kukaan ajanut lähipäivinä Oulusta Yli-Iihin tai toisinpäin. Pitäis lauantaina kelkka ajaa Yli-iistä hiukkavaaraan ja pitäis teitää kuinka kauan pitää varata aikaa ojien ylityksineen.
     
  16. jones-

    jones- Nytro SE

    Loistavaa, huomenna testaan josko siellä vois jo ajaa kakspäällä ilman kiroilua  ;D
     
  17. Xc sp race

    Xc sp race Axys SKS

    ei ollu vielä lana kulkenu Ouluntulli - Muhos
     
  18. TRI

    TRI Well-Known Member


    Onkohan tuo kulkemassa viikonlopun aikana kun ois varmaan tarkotus lähtä sunnuntaina ajamaan se väli....?
     
  19. JusPi

    JusPi Sir.

    Toivon mukaan ens yönä lanataan, koska ois tarkotus lähtee huomenna paukuttaan rokuan suuntaan ouluntullista.
     
  20. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    2 kpl:tta Englanninsettereitä hukassa. Hävinneet Sanginjoen isokankaalla,Oulussa. Toinen mustavalkoinen ja toinen melkolailla kokovalkoinen, ainoastaan silmänseutu ruskea. Molemmilla oli punaiset huomioliivit. Karkuteille(lue: pitkälle luoville) lähteneet eilen 9.2.2009 n.klo 15. Kaikki näköhavainnot tai muut voi ilmoittaa nroon 040 527 0420

    -Jaakko Kivelä
    Kaverilla koirat kavoksisssa vielä, olkaa tarkkana.
     

Suosittele tätä sivua