Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. mikko a

    mikko a Lynx Rave 550f -07

    Totta,mutta äsken oli vielä tasaista baanaa ::)
     
  2. Lumikettu

    Lumikettu New Member

    Joo kyllä se ouluntulli-muhos väli on hyvää baanaa! Alku viikosta lanattu ja vielä tänään kyllä oli hyvässä kunnossa.
     
  3. juuso91

    juuso91 Arctic cat F6 -07 ja Polaris Dragon 600 -08

    Elikkäs hiukkavaarasta ylikiiminkiin päin ja siitä muhokselle käytiin ajelemassa tänään.. hiukkis-yk väli ei niin hyvässä kunnossa, tosin ei mitään valittamista, sopivaa pattia mun makuun.. YK-muhos väli oli ehkä liiankin hyvässä kunnossa, ei pattia juuri ollenkaan.. ;D
     
  4. arppa

    arppa Well-Known Member

    mitenkäs se oli, pääseekö sitä nykyään hiukkiksesta ouluntulliin reittiä pitkin??
     
  5. mikko a

    mikko a Lynx Rave 550f -07

    Ei pääse virallista reittiä.
     
  6. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Waari piipahti pikku valvonta ja huoltokeikalla tänään.
    Poistin muuvaara merkit tuosta Kalimenlammen takana olevasta ojasta, kun tamppari oli täyttänyt sen ja tarkistuksen jälkeen totesin sen olevan hyvässä kunnossa, samalla poistin yhden reitin ylle kaartuneen koivun.
    Vänkäriksi lähti omalla kelkallaan Paavo, joka 74v pitkän nuoruuden kokemuksella kommentoi vastaan tulleiden nuorten miesten ajoa:
    Pojat on lähteneet myöhässä.
    Heh, "pojat" kyllä ottivat vauhdit pois kohtaamistilanteessa, jossa olimme parkissa.
    Paavon mielestä silti mentiin "niin kuin bensa autolla".
    No meillä ei sitten ollut kiirettä, kokeilkaapa joskus avokypärällä ja ilman mitään myssyjä ja laseja kymmenen asteen pakkasessa, Paavo pisteli semmoista 30-40 km/h Aallikkokankaalta Kalimenlammelle eikä tuulilasia ollut suojana.
    Kokeilin perässä itse visiiri ylhäällä ja kestin vajaan kilometrin. No Paavo lämpesi tulilla, kun Wanha otti lämpimät työhommissa.
    Laavulla oli puita liiteri puolillaan ja aika siistiäkin, varsinkin kun sieltä lähdimme.
    Pitäisikö tuo roskakori siirtää lähemmäksi, niin sen olemassaolon huomaisi jo tuoksusta. ;)
    Reitti oli hyvässä kunnossa ja eilen kun käväisin pikku saunalenkillä Oulu- Ylikiiminki- Utajärvi- Muhos- Oulu ei koko keikalla ollut valittamista reitin suhteen.
    Jos tuolla meinaa hien saada, on lenkki kierrettävä ainakin pariin kolmeen kertaan, nyt tyydyin yhteen ja hoitelin sen hikipuolen sitten saunassa.
    Olin tosin liikkeellä E-Tykillä, kun vihdoin päätin sen koeajaa, onhan mittariinkin kertynyt jo yli 1600km kolmessa viikossa, muiden toimiessa kuljettajan roolissa.
     
  7. ReV -- 06

    ReV -- 06 New Member

    morjens...mitäs reittiä jengi sompailee ouluntulli-maikkula...ite aina meen(kävellen) ouluntullin P-paikalta lähtevää sähkölinjaa pitkin n.0.5km ja sitten alan arpomaan ja seurailen kelkkojn jälkiä iinatin kukkulalle...ei oo ehkä hyväreitti mut mun mielestä parempi kuin ouluntullista-cittarille-hätälälle ja polkua pitkin hiironen.maikkula reitille...kerran menin o-tullista muhokselle päin 1km ja käännyin vasemmalle jollekin s-linjalle ja sieltä(kävellen) iinattiii mut sitäkin pitkin piti seikkailla aika paljon asutusaluella.Mereltä pääsee myös oritkarista-rekkaterminnalien vierestä-junararanvartta-kaakkurin alueelta hiironen-maikkula reitille--- tapasin täs viikolla virkavaltaa- kyseli se poliisi mies et mitä pitkin ajelette maikkulaan nii piti vastata sille et on jofa vielä sen verran sekasin etten muista mistä mentiin...Tiiedoksi vaan ouluntullista maikkulaan useasti ajaville henkilöille et kannatta pitää rekkarit piilossa tai siirtää ne jalkojen taakse.nimeltämainitulle on soittanut poliisisetä joka oli vaapalla kävelyllä metsokankaalla,kehotti vain valitsemaan paremmanreitin...Factana tähän loppuun et metsokankaalla asuu useita poliisimiehiä/naisia...mutta nämä EIVÄT ole VIRALLISIA reittejä, vain oikopolkuja...oikea reitti tekee pienen mutkan Otulli-muhos-yli-k-hiukkavaara...

    Terveisin Poliisiylijohtaja Kökköröinen : )
     
  8. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    Waarille kysymys: madekoskella on siellä uuden alikulun alla merkit kelkkareitistä, mistähän tolle reitille pääsee ja mihin se menee ?

    sitten toive, kalimenlammen kohalla siinä kummulla on aika paljon kiviä reitillä, siihenhän vois laittaa muu vaara kyltin tai joku päälikkö voi vaikka tehä lapun puuhun että varo kiviä tai vaikka semmosen tissien merkin jossa saa olla nännit

    :)
     
  9. arppa

    arppa Well-Known Member

    no voi paska :( tekis mieli käydä hailuodossa (joka melkein näkyy pihalle) muttei viittis kyllä ihan YK:n kautta lähtä kiertään :D
    Ja laivaväylän yli ei tohi lähtä seikkaileen...
     
  10. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    toivottavasti sitä liikennettä on niin paljon ja metsokankaan swat force jakaa sakkoja riittävästi että saadaan määrärahat kasaan sitä reittiä varten heti miten
     
  11. AC600cc

    AC600cc New Member

    Oli hiukkavaara-yk ainakin vielä tänään illalla mahtavassa kunnossa :) onko kukaan ajanu oulusta puolangalle? mistähän reitti menee sinne?
     
  12. jones-

    jones- Nytro SE

    Kiiminkijokea pitkin ainakin teoriassa pääsee puolangalle, en tosin tiedä onko kukaan ajanut jokea päästä päähän. Vois olla kyllä makia reissu. 8)
     
  13. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Ylikiimingistä menee reitti myös Puolangalle
     
  14. SaPeKa

    SaPeKa Well-Known Member

    Kartta ois kiva...  ;D

    Varmin reitti menee Rokuan ja Vaalan kautta. Sillekään reitille ei kyllä suoraan Oulusta pääse.  ::)
     
  15. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Tänks Hese hyvästä vinkistä, Kalimen laavun kohdalle käyn raapaseen nuot muuvaaramerkit lisäkilvellä kiviä.
    Madekoskelle on tulossa reitti ja nuot merkit on alikulun rakentamisen yhteydessä laitettu jo ennakkoon.
    Reittiä ei siis vielä ole, mutta uskoakseni jo ensi kaudelle valmistuu Sanginsuu- Madekoski. Ouluntulli.
     
  16. meze1

    meze1 Well-Known Member

    Johan tuossa kävästiin parikin kertaa pojan kanssa ouluntullissa pyörähtämässä.... ;)

    Mieli olis tehny lähteä vähän pisemmälle muhoksen suuntaan, vaan ku poika nukku kelkan kyydissä, ni eihän sitä oikein voinu... ;D ;D Ihme, miten voi nukkua hirveessä möykyissä ja töyssyissä... noh, hyvä asento iskän kainalossa... ja lämmin puku.... ;)

    MUTTA!!! Te jotka ette muista kelkkailijoista välitä (ilmeisesti oma napa ihmisiä), niin olis kauhean kiva, jos ette ohittas +100km/h ja eroa suksilla omaan kelkkaan n.5cm, eli lahkeet lävähtää omassa kelkassa ku pujahdatte ohi... Näitä on nyt tullut pari kertaa vastaan ja takaa ohi. Itse ajelen kuitenkin pojan kanssa n.60km/h... Kelkkojen tuntomerkkejä en viitsi mainita, jos menis ihan näin muistutuksena.... ;)

    Pidetään siis oulun reititkin mukavina edetä.. Vauhtia saa olla, mutta järki mukaan ajoon kuitenkin.... ;)
     
  17. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Onko Waari saanut 700km turneen ja komentajan aiheuttamat lukot sulateltua ku on ollut palstalla hiljasta? No wanha ja rookie kuski tääl P-Qsamossa. Reitit huippu kunnossa Tappikoskelle Oulusta kerto rookie. No ny karvalakkikelkkailua varasa ja tietenki HJC pääsäki
     
  18. JusPi

    JusPi Sir.

    Voisko Waari tuon Muhos-Utajärvi reitillä mutkassa olevan sillan merkata varoitus kyltillä. Tulee nimitäin aika yllättäen varsinkin kun tullaan muhoksen suunnalta.
     
  19. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    ei taija kuulua waarin vastuu alueeseen
     
  20. JusPi

    JusPi Sir.

    Juu empähän tosiaan hoksannu heti hoksannu. Joka tapauksessa sitä varoitus merkkiä siihen kaivattais.

    Utajärvi-Ylikiiminki tais olla lanattu viime yönä, kun ei ollu monia kelkan jälkiä vielä reitille ilmestyny lanauksen jälkeen. Eli sinne päin kannattaa suunnistaa, jos tykkää ajella tasasia baanoja.
     

Suosittele tätä sivua