Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. arppa

    arppa Well-Known Member

    Kannattaa noita vähän varoa, koskaan ei tiedä mitä mielesään liikkuu. Itekki oon yhen vesurin särkemän lampun ja kypärän maksattanu eräällä nimeltämainitsemattomalla vatipäällä joka kirjottelee harva se päivä kalevan yleisöosastolla jos jonkinlaista p*skaa moottoriurheilusta.
    tosin käräjillä asti piti käydä...
     
  2. Koooma

    Koooma Well-Known Member

    Joo toi mun ajelu oli hieman huono läppä. Eikä maha olla enään kelejä ajellakkaan Oulussa. Mutta jos tommonen joskus vastaan tulee ja olen sallitulla reitillä niin ei tommonen vatipää siitä tilanteesta omin jaloin lähe. On se kumma kun pitäis noiden hullujen pillin mukaan tanssia...nehän saa orgasmin kun huomaa että kelkkailijat vähenee kun käydään vähän heilumassa vesurin kanssa ja laitetaan iltahämärällä "pommeja" reitille, sitten naapurin Esanaaman kanssa tulosvetoa että mihin kellon aikaan rysähtää...sitten hihitellään. Sairasta PRKL.
     
  3. Von Heinrich

    Von Heinrich Netti kelkkijä

    Pitäiskö nuille paskiaisille joita riittää joka kolkalle pitää-illan istujaiset?Itselle aikoinaan meinas yhden hullun virittelemän narun ka käydä hullusti.(n.20v sitten)
    Puhutaan ensin järkeä,ja jos ei mee kukkahattu-tädeille,koirankusettajillle,lenkkeilijöille,hiihtäjille,ym tapauksille jotka ei reiteille/urille kuulu kaaliin ni vedellän turpiin.
    Maksumiehiksihän siinä joutuu :'( Mutta jos yksikin tommoinen paskianen vähemmän...
     
  4. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Tässä vaiheessa kautta, kun lynen iskarit jo huutaa armoa huoltoa odotellessa, niin täytyy kyllä taas nostaa hattua Oulun seudun reittihuollolle. Pikkarala-Yk-Juustola-Pudis-Yk-Hiukkavaara-Pikkarala, kaikki reitit priimakunnossa. Välillä toki liiankin tasaista, mutta siitä ei kannata valittaa. Yk-Hiukkis oli jo soppelilla patilla eilen iltasella, valitettavasti meni kelit plussan puolelle, niin kuluu tosi nopeasti nuo reitit. Pahimmat kannot ja kivet pilkistivät jo siellä täällä, mutta toki siellä voi vielä surutta puotella.

    Tuon Yk-Pudis välin ajoin nyt ensimmäistä kertaa ja täytyy todella kehua reitin laatua ja merkkausta. Joka ikinen ylläri ja sillan tapainen oli merkattu ''ura kapenee''-merkein eikä ainakaan juustolaan saakka reitillä ollut ainuttakaan kohtaa mikä voisi järkivauhtia puotellessa yllättää. Toki tälläkin välillä on muutama muitakin reittejä vaivaava ongelma: miksi ne risteävistä teistä varoittavat merkit täytyy aina laittaa 2 metriä ennen tietä, jolloin ensikertaa reittiä ajellessa tulee helposti tilanteita, joissa tien toteaa vasta kun se on metrin verran allapäin!? Varsinkin mutkien takaa tulevat pikkutiet yllättävät monesti erityisesti silloin kun keli on todella liukas. Isommat tiet on kyllä merkitty loistavasti varoittaen etukäteen muutama sata metriä ennen. Pikkuteiden tapauksessakin voisi sen kolmien sijoittaa esim. 20metriä ennen, sen verran pitkä muisti varmaan joka kelkkailijalla kuitenkin on. Muhos-Yk-välillä oli tosiaan melkoiset ojat louhittu keskelle reittiä, mutta oli niistä sentään tehty kohtuullisen loivareunaiset.
     
  5. razer

    razer Nytro Rtx

    Jos tulee vastaan niin pysähdyn ja leivon turpaan.. :mad: Prkl mitä sakkia!
     
  6. mielipuoli

    mielipuoli thanderi 900 iq600rr

    jos tuomosta kusipäätä pääsee kouluttaan ihan tosissaan niin siitä kannattaa jo joku satanen maksaakki ;D

    vaikiahan noille on mitään tehä ketkä vaan tuolla lehtien palstoilla kirjottelee mutta tällanen hulluhan jos hyppää niskaan
    niin sehän menee itse puolustukseksi :-X harmi ku ei kelkkailessa satu koskaan nokatusten :'( saattas lyhyt vartisele fiskarssile olla muutaki tarvetta ku polttopuita pilkkoa :-X
     
  7. razer

    razer Nytro Rtx

    pitää alkaa kiinnittelemään johonki jokin rautaputki tai pesäpallo maila jos yrittää varastaa kelkan. :)
     
  8. omena

    omena Active Member

    Löytyykös Rokua-Vaala alueelle kätevästi jostain reitti karttoja? Rokualle pitäs mökkeilemään mennä ja vois jossain siellä suunnalla pörrätä. Oishan tuolla ens vkl muistaakseni jotku jäärataajotkin joita vois käydä vilkaisemassa jos sinne suurin piirtein nätisti kelkalla pääsisi. Näyttivät olevan säräisniemen edustalla Painuanlahdessa.
     
  9. Gman

    Gman Yamaha Nytro RTX-ER CO TT, Yamaha Venture 600

    Tässä jotain GPS viivaa.

    Mitä kuvassa ei näy?
    Rokua-Vaala väliltä lähtee reitti myös etelään päin.
    Vaalasta ylöspäin pääsee Puolangalle asti.
    Kota 2 paikasta jonkin verran etelään lähtee reitti Paljakan suuntaan.
    Vaalasta jatkuu tuo suora viiva itään päin Paltamon suuntaan.
    Muhos - Ylikiiminki välilläkin on reitti :)
    [​IMG]

    Näytti siltä että nykyään lähtö Rokualta Vaalaan päin on hieman siirtynyt. Uusi paikka 50 metriä Rokuantieltä hoville päin.
    [​IMG]
     
  10. omena

    omena Active Member

    Kiitos, eiköhän noilla pärjää sen mitä tulee ajeltua. Tosiaan vasta paikan päällä kelkka liikkuu, ei kunto kestä ajella Oulusta saakka sinne. ;)
     
  11. omena

    omena Active Member

  12. JoonasP

    JoonasP Member

    Ei ilmeisesti virallista reittiä mene, mutta kyllä siellä jälkiä näky että ajettu on. Sitä linjaa pitkin, joka menee kaakkurista maikkulaan..
     
  13. jannenator

    jannenator Polaris 600 edge

    Onkohan milloin lana liikkunu oulun alueen reiteillä?
     
  14. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Viime viikolla oli pilattu lanaamalla Oulunseutulaisten reitit, notta vaarikin kun piipahti sahailemassa reitin ylle notkahtaneita puita Yk-Pudis välillä, etsi jännempää reittiä ja palaili Viinikosken laavun kautta Nuorittajokea pitkin Ylikiiminkiin.
    Tuota reittiä en suosittele kenellekkään, oli välillä jännäkakka housussa ja helpotus suuri kun tuli Kiiminkijoelle.
    Rantavainiolla piipahdin tänään ja ei siellä mitään ihmeellistä näkynyt, käväisen siellä nyt muutaman kerran ja silmittelen tilannetta.
     
  15. meze1

    meze1 Well-Known Member

    Oulun seudulla mahtaa ajokelit olla viimeistä silausta vaille caput!!

    Hiekka, pellot ja asfaltti paistaa hiukan joka puolella... Käväsin kempele-ouluntulli väliä, niin eipä taida olla enää kovinkaan ihanat.... Merelle vois vielä mennä, vaan siinäpä se alkaa olemaan... :mad:

    Nyt semmonen muutaman viikon pakkasjakso, sekä 20-40cm lisää lunta, ni saadaan hiukan kautta jatkettua... Muuten jää 1000km saavuttamatta.... ;)
     
  16. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Kuka se käskee tiellä ajella, missä sitä hiekkaa ja asfalttia kyllä on? ;D Taajamissa tilanne näyttää muutenkin totuutta paljon karummalta. Jos tuntuu liian pahalta kempeleestä lähteä etenemään (keväällä kempele-liminka-akselilla huomattavasti vähemmän lunta kuin esim. Mukoksella), niin kärrää kelkka vaikka ylikiiminkiin. Eipä ollut esim. Yk-Pudis-välillä vielä aurinko juurikaan puraissut valkoisia hankia.
     
  17. meze1

    meze1 Well-Known Member

    Ei tässä tiellä kuitenkaan ajella... Ihan reiteillä ja urilla.... Mutta kyllä se ouluntullin pää alkaa olemaan kehno ja jos näitä plussa kelejä vielä tämän viikon jatkuu, ni se alkaa kyllä olemaan siinä...
    Taajamassa ei tartte ajella ollenkaan... Merellepäin voi painella menemään suhteellisen huoletta vielä..... ::)
     
  18. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Tänään tuli heitettyä Pikkarala-Maikkula-Ouluntulli-Muhos lenkki, ja jos pattisesta reitistä tykkää, niin nyt on otollinen heti lähteä kokeilemaan sitä ihanuutta Muhos-Ouluntulli reitille... ;DMuutenhan tuolla reiteillä vielä näytti luinta riittävän...joissakin mutkissa oli tietty jo maata näkyvissä, mutta niistä kohdinhan reitti nopeimmin kuluukin...Vieläkö nähdää tampparia Oulun seudulla tälle kevättä??
     
  19. dieseltuning

    dieseltuning Guest

    Ouluntulli päässä samat kivet kolisee mitkä kolissu koko talven vaan muhokselle päin lumitilanne paranee, pattia mahtaa olla jo mukavasti. Lauantaina oli vielä mahtavan tasaista baanaa päästää menemään, mäntämajalla tuli käytyä makkarat paistamassa.

    mäntämaja , kelkat parkissa.
     
  20. juuso91

    juuso91 Arctic cat F6 -07 ja Polaris Dragon 600 -08

    onpa ihan samannäkönen polaris ku itellä pihalla, onko 600? Komia ;D
     

Suosittele tätä sivua