Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. AMasa

    AMasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kaikilla yömahoilla millä ajanu nii peukaloon tulis vaikka reikä hanskaan mutta kahvan lämppärit on sieltä minne aurinko ei paista, on tullu sitte ajettua useammalla ku kahella
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Vanhalla kunnon maxilla ajaessa meinas kädet palaa kirjaimellisesti kun säätö jumitti max asentoon ja enpä tajunnut ekalla reisulla jotta siitä virta-avaimestahan ne sammuu... ;)
     
  3. karra

    karra Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Joku vika niissä täytyy olla. Ethän oo vaan laittanu alumiinista ohjaustankoa siihen?
     
  4. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Rauta tanko on. Mullaki 04 RX:ssä toimi tosi hyvin lämppärit mutta en tiiä mikä hemmetti nois ny on sitte, ei puhettakaan mistään polttavista lämppäreistä vaikka säätö pykäliä on olevinaan niin perkuleesti. Ja tosiaan kun ei lämpene kahvat eikä peukku kumpikaan kunnolla.

    Pitää koittaa tuolta ameriikan foorumilta lukia olisko jollaki vastaavanlaista onkelmaa ollunna.
     
  5. jpma

    jpma Phazer Fx -07

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Itsellä on Slp:n Powder Pro sukset, joilla tuntuu keula kelluvan oivallisesti syvässäkin hangessa. Astinlaudoista jumiin jää ennemmin ku keulan uppoamiseen pp:illä. Auttoihan nuo sukset myös kääntymiseen tosi paljon, myös syvässä lumessa. Vakiosuksilla tuntu, että mutkissa mennään vain suoraan. Vähänhä tuo vetelee, ja on ehkä hiukan raskas, mutta ainakin kääntyy. Suosittelen. Vakiosuksien kääntymistä voi varmasti parantaa järeämmillä ohjainraudoilla, ne vakiot kun on melko laimeat.
     
  6. jpma

    jpma Phazer Fx -07

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Levähti ilmeisesti iskari tuosta phazerin etupukista. :mad: Ihme ettei menny mitään linkkuja enää. Kyllä tuo vielä läjässä on, mutta kaikki vaimennukset hävinneet, tai ainakin siltä tuntuu. Mitäs mieltä ootte, kannattaako tuota vakioiskaria viedä näytettäväksi/korjattavaksi huoltoon, vai pitäisikö ostaa suosiolla uusi iskari? Jos uutta, ni minkälaista? Onko se ero todellakin niin suuri, että kannattaa investoida esimerkiksi WP:iin tahi Öhlinsiin? Muita ehdotuksia?
     
  7. Rauta

    Rauta Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ettei vaan ois etupukin alaputki keskeltä murtunu, oireet
    viitais siihen, näkee perää painellessa kun putken keskikohta
    pyörii eritahtiin kun muu putki.
     
  8. mokomakkii

    mokomakkii Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    kannattaa samalla tarkastaa etupukin iskarin alapäässä telarullien akseli,onko suora?
     
  9. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Näissä on etupukin iskarin huoltoväli lyhyt, tod. näköisesti sinulla on vain tirahtanut osa kaasuista välimännän yläpuolelle -> vaimennusteho häviää. Eli, samalla kun tarkastat paikkojen kunnon, nappaat iskarin irti ja huollat/huollatat sen.
     
  10. jpma

    jpma Phazer Fx -07

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kiitoksia vinkeistä. Pitää tutkia mitähän tuolle on käynyt, kunhan pääsee tallille taas.
     
  11. ilu1

    ilu1 New Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

     
  12. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ei sen orkkis tarvi olla, kunhan halkaisia on sama kuin alkuperäises että saat tupet sun muut paikalleen. Ja ilmeisesti kahvanlämppäreiden toiminnan kannalta ei kannata alumiinitankoa hommata? Jotkut krossipyörän tangot on vähän turhan leveitäkin vissiin mutta saahan niitä kavennettua.
     
  13. j_pwr

    j_pwr Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Mitäs siihen ohjauksen jäätymisenestopäivitykseen kuuluu? Vaikuttais ettei mun kelkkaan ole sitä tehty. Alko tuolla järvenylityspätkällä -25 asteen pakkasessa tuntumaan, ettei enää meinaa kääntyä. Piti oikeen riuhtaista että kääntyy. Takuu ei enää voimassa, eli jotain pitäis keksiä.
     
  14. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Vaihdoin Totaltekin Raicing raudat suksii, entiset olivatkin aika loppu. Rupes kääntyyn paremmin. Kovalla jääosuudella jopa liiankin äkäsesti nykii, täytyy tarkistaa haritukset seuraavaksi. :-\

    Suksimuovit hommasin myös, vielä ne ei ole paikoillaan, mutta meinaan laittaa ennenkuin lähen pellolle.

    Matto on 38mm harjalla ja mittasin pituudeksi n. 318cm. Näyttää niinkuin olisi Pollen merkit siinä matossa, ainakin vähän samanlainen "logo". Rupesin mittaileen, kun pehmessä peruuttaa, niin läppä meinaa mennä telan alle.
     
  15. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Nyt olisi kaksi phazeria kattottu, joista voisi valita.

    *Ensimmäinen vaihtoehto on GT ajamaton jonkun verran halvemmalla ja takuulla.

    *Toinen vähän ajettu FX ei takuuta mutta 38 matolla ja WP:n iskareilla jonkin verran kalliimpi.

    Molemmat -07 malleja. Toi FX kiinnostaisi mutta onko siinä lisärahalle noin tonni arvoa???

    Ajelisin lähinnä Tahkon ja Rautavaaran seuduilla. Ei ole kokemusta reiteistä siellä että mitä enemmän kokeneet olette mieltä?
     
  16. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Suosiolla vaan se FX ni ei tarvi ite lähteä sitten muutoksia tekemään ja varsinkin tuo matto muuttaa tuota kelkkaa tosi paljon parempaan suuntaan kun pitoja on, jos se matto vaan on hyvässä kunnossa. Ja varmasti kestääkin paremmin jos WP:t hyvissä säädöissä ja huoltovälikin on varmaankin pidempi ku mitä vakio mehukepeissä :)
     
  17. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Joo juttelin myyjän kanssa niin asia kyllä vahvistui että FX:ään kallistutaan. Nyt vaan pitää miettiä kuinka paljon haluan Phazeriin vaihtaa kun ajotyyli on niin erilainen kuin nykyisessä Viperissä. Tykkään tuosta tehon tunteesta ja sladittaa kurveissa. Mutta Phazer on kummiskin aika nopea noissa maastoissa minne se tulisi... Ja sitten kun aikanaan päivittää Nytroon niin vaimo saisi kelpo pelin Phazerrista. Päätös on vain niin vaikea tehdä...
     
  18. miqa2

    miqa2 Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ajoasento on kyllä hyvä, helppo nousta seisomaan ku penkki on niin korkeella ja on myös hyvä ajaa pikku pattia istualteen.
    Parempi penkki mielestäni ku omassa lynessä.
    Ja tossa 38 matossa on tosi hyvä pito kanssa, mitä nyt oon päässy isännän phazerilla ajeleen.
     
  19. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kurveihin vaan oli paljon vaikeampi tulla tuolla phazerilla ku penkki niin korkeella, että painon siirto on vähän hankalampaa, varsinki jos noihin vanhan liiton vehkeisiin verrataan. Muuten phazerilla oliki tosi hyvä ja rento puotella menemään. :)
     
  20. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kävin ajaan Phazeria 5 kilsa lenkin ehkä joku reilu viikko takaperin. Rentous oli mistä tykkäsin ainoa mikä mietityttää että miten nopeasti tuohon suorituskykyyn tottuu ja alkaa kaipaan lisää.

    Tietysti onhan kelkka ihan uutta tekniikkaa mikä tekee siitä minulle vielä mielenkiintoisemman ja näyttää modernilta. Se on kai sitten vähän katu-uskottavampi... Ulkonäkö on mielestäni aika makea. Sit pitäisi alkaa säästään Excell äänenvaimentimeen ja tunnelin tukkijaan, ulkonäkö paranee vielä entisestään ilman että äänet soi korvissa.
     

Suosittele tätä sivua