Rovaniemen ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä -ERroXX, 16/12/05.

  1. sprider

    sprider Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Kemijärventien penkat oli kans aikalailla myllätty tänään ku kattelin..
     
  2. Janme

    Janme Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Miten voi jollain vanne kiristää päätä VIANTIELLÄ tai sen penkoilla ajamisesta? Mitä väliä? Ei se mikään nelostie sentään ole...
     
  3. sprider

    sprider Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Kyllä se on ihan sama että millä tiellä hyvikseen ajelee (pl. mettäautotiet) nii ei se mitää fiksua puuhaa ole, ja vieläpä kiellettyä.
    Ei ihme jos ihmiset kirjottelee lehissä kelkkailijoista negatiiviseen sävyyn, vielä puuttuu että ladulla ajeltas..
     
  4. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    joo ja ajelen itekki,mutta joku roti pitää hommissa olla. tai kusee pahasti ittiään nilkkaan. mutta toivottavasti herneet meni oikeaan osoitteeseen ;D
     
  5. jiipee-

    jiipee- Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Oli kyllä makia päästellä ku oli reitit lanattu, keliki oli ku morsian. Onse vaa melekosta saikkaamista tuola mettäsä ku pohjia ei ole minkäänlaisia :-X
     
  6. Weballergy

    Weballergy SummitX

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Joko ne on Roi-Kemijärvi reitin lanannu?
     
  7. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Lana veteli alkuillasta Mäntyvaarasta kohti Ounasjokkee. Hurjaa hommaa huhhahhei tuo amerikan baanalla työntäminen ku digimittarissa numerot vaan vilisöö... onneks tuo oma lintta on susipaska reitillä muuten ois pian kädet loppunu kesken ja tullu tilanteita. Hurmiossa ajoin sen lananki kiinni ku ensimmäisenä sain tuoretta autobahnia työntää. Ei ollu pahassa kunnossa joki-Napsu välikään, varsin kelvollista väylää pitemmällekki alustalle. Jos nuo reitit ois tollasia aina voisin suosiolla konvertoida Kyyn takaisin 307 pitkäksi ja laittaa 3 metriä pitkät poikittaistukivarret alle ja alkaa reittipenaksi unohtaen umpisen spedeilyn kokonaan.
     
  8. miki

    miki Guest

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Jaa, sehän on hyvä ku lanaavat niin viittii tälläsillä kajaakeillakin joskus edes lähteä kotoa asti kelkalla...ei tarvi aina kärryssä kiikuttaa ajopaikoille.

    Tietenki lauantaihin mennessä reitit on sitä normi jäärännikuplavolkkarituristipatin yhistelmää ;D
     
  9. Hösö

    Hösö rev ss-x 137"

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Joo olipa vaan paanat lollottelu kunnossa! :p

    Onneksi huomenna o lepposa päivä ni voipi iltapäivästä käyä jossaki rossaamassa!
     
  10. miki

    miki Guest

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    käyhän näyttään tuunaukset livenä, keitän kahavit :)
     
  11. Heimo Paila

    Heimo Paila Summit X -17

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Tälle talvellekko meinaat? kyllä son lanattu jo aikaa sitten. Olkkajärveltä itäänpäin oli ainaki tuossa mennä viikolla baana hyvällä mallilla, napsu - olkkajärvi väli sitte jotain aivan muuta... Tämän hetkisestä tilanteesta ei tarkempaa tietoa.
     
  12. bearko

    bearko Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Viikonloppuna on lanattu reitti Outokota-Mustalampi-Vanttausjärvi-Vanttauskoski.
    Vanttauskoskelta 10 km Kivitaipaleeseen päin.
    Loppu pätkä Ranuan reittiin on kuulemma hyvä.
    Hyvä rengasreitti ajettavaksi.
     
  13. Weballergy

    Weballergy SummitX

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Joo eiku lähinnä tuota Napsu-Olkkajärvi väliä tarkotin ku oli viime viikonloppuna aivan hirviässä kunnossa.
     
  14. Naarma

    Naarma Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Napsu-Olkka oli alkuviikosta lanattu, reitti Kemijärvelle oli viime viikolla lanatun näkönen eli ihan jees.
     
  15. Hösö

    Hösö rev ss-x 137"

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    napsu-venni-kempan neste oli kyllä vaihteeksi amerikkaa! 8)



    Välissä vaan joutu vetomieheksi( :eek:) ku oli herrasmiehellä ARTIKATTI lauvennu! :-\ Ei muuten ollu ees etekki konneella! ;D Noh, eipä sitä matkaa ollu ku kilometri mitä piti hinnailla. Onneksi saatiin heleposti tienvarteen se kampe.
     
  16. Ropari

    Ropari Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Kui on Roi-Ranua reitin kunto, Sunnuntaipäivä näyttäs olevan aika magia ilimoiltaan, josko sinne suuntaan puskis tällä kertaa..
     
  17. Luuseppä

    Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Kukahan valopää ajoi tänään 16:00 Salmijärveltä Pöykkölän laavun ohi 600 RR Pollella? Ilmeisesti oli jonkinlainen amisviritys, aivan helvetillinen mäikinä koneesta lähti. Vauhtia tuplat sallittuun verrattuna. Siinä jos missään kannattaa sitä rajoitusta noudattaa. Ei tullut laavulla olijoilta (mm. paljon lasten vanhempia) ymmärrystä. Lisäksi golfradat ovat aivan vieressä ja pelaajia paljon. Vaikka olen kelkkamies henkeen ja vereen niin kisaänkät kuuluvat radoille tai ainakin siirtymillä on ajettava pintakaasulla. Turha väittää ettei RR liikkuisi alta 7000 kiekan.

    En ole kieltojen ja rajoitusten kannattaja mutta rajoitusta laskettiin jo neljäänkymppiin ja rajoitusalue laajeni reilusti, juuri sinunlaisten rällääjien typerän ajokäyttäytymisen takia. Et kai halua että tulevaisuudessa joesta tulee kelkkavapaa vyöhyke kaupungin kohdalla? Kelkkailu on mukavaa ja itsekin pidän keulittelusta ja kiihdyttelystä mutta SE EI KUULU KESKUSTAN RAJOITUSALUEELLE!!!!!

    Nyt järki käteen. Jos en olisi ollut perheen kanssa liikkeellä olisin ajanut sällin kiinni ja pitänyt puhuttelun.
     
  18. miki

    miki Guest

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Tulipa viikonloppuna testattua kelkkaa ja sen puitteissa sahattua Rovaniemen lähiympäristön reittejä..taitaa olla kymmenen vuotta edellisestä vastaavasta sessiosta, reitit oli kyllä mukavassa kunnossa tollaselle kajaakillekkin. Meno reiteillä oli ihan leppoisan oloista, noin 50% vastaantulijoista hiljensi vauhtia ja nosti lapasta.

    Sitten ehkä puolet vastaantulijoista ei himmaillu yhtään tai parhaat rossiossit jopa kiihdytti vauhtia, kun tulivat vastaan...muutama tuli kyllä mutkassa, etteivät todennäköisesti edes ehtineet hiljentää. Ööö...mitä v*ttua, oliko niillä joku ajanotto menossa vai tuleeko jotain AT-sakkoa ku ei ehi napsulle kahville...tuskin siinä mistään tärkeästä myöhästyy, jos vähän löysää kaasua vastaantulijan kohdalla ???

    Muuten on aivan yks v*tun hailee kuin lujaa siellä lätkyttää, kuhan hiljentää vastaantulijan kohdalla...tuntus reilulta, ettei vaaranneta omalla kouhotuksella toisia reitillä kulkijoita. Olihan siellä joku sankari ennen someronharjun tietä napsulle mentäessä kajauttanu ulkokurvista mäntyyn ;D

    typo
     
  19. P.M

    P.M Lynx 250/377

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Joo on siellä kyllä monenlaista kulkijaa, joku valopää oli suksilla kelkan perässä napsun reitillä. Reitit oli kyllä hyvässä kunnossa ja mahtava ilma
     
  20. Naarma

    Naarma Well-Known Member

    Vs: Rovaniemen ympäristö

    Joo ei vois pahimpaa paikkaa valita poseerauspaikaksi kun molempiin suuntiin pimeän ysikymppisen mutkan sisäkurvi jossa kaks kelkkaa kuskeineen otti arskaa, liekö heidän kavereitaan myös se puuterikelkkailija joka kaasutti reitille umpiselta mitään kattelematta ja suoraan eteen.. kaikki tämä 200m matkalla siinä.. Tulin kyllä aika vauhilla sieltä "auringosta" sitte vissiin, oisin tieten hiljempaaki voinu sieltä tulla.. Eli on tuo somero-napsu aika vaarallinen osuus.. Mulle riitti ajot siltä päivältä ku huomasin nuiden tilanteiden jälkeen vielä että kypärän remmistä nasta ei pysy pakkasessa kiinni kun remmi lepatti viimassa.. Reitit oli kyllä ok ja enemmänkin joka suunnassa missä vain tuli ajettua.
     

Suosittele tätä sivua