Rovaniemen ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä -ERroXX, 16/12/05.

 1. -ERroXX

  -ERroXX RE Xtrim

  Mites reitit ja jää tilanne, kemijoki/ ounasjoki joko asiaa ???
   
  juse^^ tykkää tästä.
 2. -ERroXX

  -ERroXX RE Xtrim

  Joo kovasti kuulostais olevan kelkkoja liikenteessä, ounasjokeakin menee jatkuvalla syötöllä.
   
 3. RK

  RK Well-Known Member

  Onkos kukaan ajanu vielä jätkänkynttilän ja suutarinkorvan välillä kemijoella? Ja mites pääsee tuosta paviljongin kohalta sillan alta ounasjoelle?
   
 4. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

 5. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Onhan tuota ajettu, H-L-Essolle ei ollu aatonaattona vielä kukaan noussu. Vettä paikoin pirusti, muutama kohta oli pohjaan asti vesillä... Paviljonkille pääsee rantaa myöten sillan ali tai sit reilummalla vauhilla jäätä myöten, ei tullu mitottua kuinka paljon oli sillan alla jäätä.
   
 6. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Hohhoijaa,

  Reitit on TODELLA surkeassa kunnossa. Mäntyvaaran lenkki on alusta asti aivan patikkoa, ihan kauheeta. Sama meininki Vennivaaran suunnalla aina kunkun laavulle saakka. Baana ei ole lanaa nähny näille lumille, mutta toivottavasti reitti lanataa pian, sillä kohta lanallakaan ei saa patteja tasaiseksi.
  Napapiiriltä joelle oli tänään lanattu, reitti ok kunnossa.

  Mutta kyllä oli surkeaa, kauhea patikko yhdistettynä keuhkoputken tulehdukseen pistään näköjään miehen pehmiäksi.
   
 7. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

 8. zmpy

  zmpy Winha 31 -71, Lynx 230 -89

  Liekkö noita MLK:n sivuja enää päivitetään, kun MLK ja kaupunki yhdistyy vuoden vaihteessa.

  Laitoin kyselyä menemään tuolle reittipoolista vastaavalle ja ilmoittelen, mikäli saan vastauksen lanausaikataulusta.
   
 9. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Vai Raajärvelle,

  mikäs päivä ajattelit lähtiä?
   
 10. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Voe helevettiläenen!!!

  Olihan paanat kauhiassa kunnossa... Siis asiakkaita kuskatessa. Alko jo pännimään, ku piti 20 km/h pompottaa menemään ja reki perässä. Pollesta hajos sitte takastullessa etupukki, joka parsittiin hätäapuna koivukarahkalla ja jeesusteipillä. Pysy sen verran kasassa että ei pukin osat päässy pukkaamaan telaan. Napsulta eteenpäin norvanreittiä oli ok painella, mutta kun kääntyy sodikseen päin niin alkaa pattihakkurin märkä päiväuni... ;D
   
 11. Fiiberi

  Fiiberi Guest

  Noo, kyllä net siitä vielä tasottuu. Ja köyhän on pakko yrittää, heh.
   
 12. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  do dii.. olkkajärven reittikin on nyt kunnolla avattu. Käytiin hemmon ja kumppaneiden kans ajeleen sinne semmosta perus pattia. :) Epävarmojen/äkkinäisten ei kannata lähtiä olkkajärveä ylittään, vettä on muutamissa paikoissa aika reilusti jäällä.
   
 13. FAN485

  FAN485 Potkukelkka

  Olisko ens viikonloppuna joku valmis lähteen kaveriksi roi-vanttauskoski reittiä tarkistaan.?Kävin pyörähtään sitä alempaa reittiä purolle saakka ja umpista oli ainaki silloin... Ja metsäautotien pohjat taas siellä päin aurattu pohjia myöten.
   
 14. FAN485

  FAN485 Potkukelkka

  Olkkajärvi-Junaradanvarsi auki,olin menossa Luppojärven reittiä pitkin ku usko loppu Kulusjoen pikku sillalle (alun metsäautotie aurattu)sähkölinjan kohdalta paranee sitte poromiesten jälkiä ja loput omaa mönkimistäni...Ja umpinen odotti ainaki silloin joen toisella puolella.Kemijärvenreitin(Outolan) kautta kulkeva reitti näytti olevan ajettu ainaki alkumatkalta minne asti ei tietoo..(siis radankohdalta)
   
 15. FAN485

  FAN485 Potkukelkka

  Jep, Mustaselkä läpi aurattu.Ja jos kaikki muut sinnuu ujostelee niin pe aamu mie voin lähtee.. Vaikka sie taijat olla kyllä liian pro mulle ,kyllästyt oottelleen.... ;D
   
 16. -ERroXX

  -ERroXX RE Xtrim

  Kukaan ajanut jo vanttauskoskelle? Tarkoitus ois perjantaina lähtee pyörähtää mutkin, jos pätkällä asiaa? Ja tarviiko airot oikeesti mukaan :)

  Edit:
  No joo pannaampa harkintaan tuo suunta :)
   
 17. Kuikha

  Kuikha Xtrim SDI600 -08

  Viime yönä oli lanattu napsun ja rovaniemen välinen pätkä, se oli makeassa kunnossa. Muutenki reitit kohtalaisessa kunnossa lukuunottamatta ounasjoelta kunkkulaavulle ja eteenpäin norvalle, se on täyttä helvettiä koko matka :(.
   
 18. PeeJii

  PeeJii IQ RMK 600 H.O.

  Nonniin, nyt on kierrelty ja kaarreltu :D
  Napsu-ounasjoki kyllä oli asiallinen mutta kunkkulaavulta-ounasjoelle oli varmaan sata safaria vetässy, oma selkä anto tuommosen luotettavan arvion ::)
  Oikaraisesta ainaki lossin kohalta pääsee yli ja rantaa koululle.
  Sierijärven läpi on ajettu jo ennen joulua, jäljet meni sillon. Tosin oikaraisen päässä se sierijoensuu näyttää epäilyttävältä, ei kannata höllätä vasta ku jängässä....
   
 19. rts

  rts mitähän sitä sit keksis...

  Do dii, joo lana oli pyörähtäny mutkan napsun --pohjosen sunnalla. Mut käsittämättömän äkkiä tuo väli menee paskaksi. ei sitä enää hulluna viitti kehua. Huomenna on varmaan napsu -ounasjoki taas normi kunnossa.

  Kävin käyrämössä kurvaileen mutkan. Meno matka "olis" ollu mahtava ,ilman sitä sumua ja jäätävää tihkua. Koko ajan lasit umpijäässä. Reitti oli mennessä tosi hyvä ....mutta takasin.....kylläpä oli väkiä liikkeellä, ja äkkiä meni paskaksi tuoki reitti. Ei enää yksin haluttanu takasin tullessa hulluna revitellä.. ja siellä on sitte pari ojaa sulana, jos joku on sinnepäin menossa. on melko yllättävissä paikoissa, kyllä niistä tietenki yli pääsee. kuivin jaloin vieläpä.
   
 20. PeeJii

  PeeJii IQ RMK 600 H.O.

  Sinne näytti aamulla lähtevän luultavasti käyrämön suuntaan ainaski parikymmentä kelkkaa letkassa, saattaahan se pattia tuolla kalustolla jo tulla.
  Joo se perkeleen sumu linsseissä vähän hiasti menoa 8)
   

Suosittele tätä sivua