snowcross mm 2010

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä heikki aikio, 15/8/09.

  1. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: snowcross mm 2010

    No tuskin sentäs. Mielenkiintoista nähdä kuinka sopeutuvat nopeasti hyvin erilaisilla säännöillä ajettavaan kisaan jossa ratakin tod. näköisesti poikkeaa aika paljon siitä mihin ovat tottuneet. Jos oikeasti pärjäävät, niin silloin pitää nostaa hattua tosi korkealle. Yleensä täältä kukaan kuka on mennyt ison veden toiselle puolelle ei ole heti ekassa kisassa korjannut pottia, on vaatinut hieman enemmän totuttelua.
     
  2. Sillanpää

    Sillanpää Nordic RMK & GLS 3300 -88

    Vs: snowcross mm 2010

    huhuja kuullu että joku jenkki kuski joka ajo vaan kauden alkupuoliskon on treenannut jo useamman viikon ilman piikkejä ajoa...

    vahva veikkaus itellä että tucker tuon vie ja emil ottaa hopeaa tai pronssia :)
    mutta kuka ois se kolmas siinä mitalli taistossa?tasasta vääntöä varmasti tulossa.
     
  3. Jysse

    Jysse Guest

    Vs: snowcross mm 2010

    Rata ratkaisee. Sekasikiö patikko vailla päätä ja häntää niin voi pohjoismaalasiet pärjätä. Jos taas rytmiä vaativa rata, eikä voi lasketella hyppyihin täysillä sekä tarvittaessa pitää hypätä pitkälle jotta osuu alastuloon niin nähdään hienoa ajoa rapakon takaa.
     
  4. kes022

    kes022 Well-Known Member

    Vs: snowcross mm 2010

    Voi pojat tuonne olis kyllä pitäny päästä kattoo!
     
  5. MikaNO5

    MikaNO5 lynx rs600xc

    Vs: snowcross mm 2010

    ois kyllä makia lähteä kattoo 8)
    vaa kovin on pitkä matka tampesterista...
     
  6. wolle

    wolle Speedot '15

    Vs: snowcross mm 2010

    Tuota noin, jos kuvitellaan tällainen tilanne, että siitä lähistöltä on saatu varattua mökki to-la ja kuljetukseen on minibussi, niin ketä olis valmiina uhraamaan itsensä tuonne? Pakollisia kustannuksia noin 100-150€. Vain varmat lähtijät käsi ylös, eli on vapaata, vaimolta lupa ja massia tarpeeksi. Soppeli porukka olisi 5-7 henkeä.
     
  7. skidoo500mxz

    skidoo500mxz "-10 Puhku Rave"

    Vs: snowcross mm 2010

    näkkäläjärvi syö aamiaseks tuon tukkerin ;D
     
  8. Jysse

    Jysse Guest

    Vs: snowcross mm 2010

    Toivottovasti.

    Minkähänlainen kausi tuolla tukkerilla on takana kun viimevuosina se on aina keväällä näkyny ama supercross lites sarjan kisoissa, kun niitä on viikottain kattonu. Nyt ei oo pistänyt silmään kertaakaan. Eikö kakspyöränen enää kule niinkuin pitäs. ???
     
  9. rave 440

    rave 440 vmax 700

    Vs: snowcross mm 2010

    tuossapa tuo tiedote tulkattanua huonolle suomelle ;D

    Goodridge, Minn (4. maaliskuuta 2010) - Monster Energy / Arctic Cat's Tucker Hibbert on ilo ilmoittaa, että hän edustaa USA: FIM Snowcross maailmanmestaruuskisoissa vuonna Mala, Ruotsi 27. maaliskuuta. Hibbert haluaa tulla ensimmäinen amerikkalainen ratsastaja historiassa voittanut MM hänen ensimmäinen yritys kilpailee Pohjois-Amerikan ulkopuolella.
    Hibbert äskettäin päättynyt hänen aikataulun rodun kauden yhdeksän kansallisen voittoja. Kausi kuvasti hänen 50-uran voitto ja neljäs peräkkäisen kultamitalin ESPN Winter X Games 14. Hän teki päätöksen rodun MM helmikuun alussa eikä jotain mitä hän on ottanut kevyesti. Toisin kuin kansallisissa sarjoissa hän kilpailee, MM on järkevä ja polttoaineen rajoituksia eikä salli käyttää veto products. Nämä rajoitukset ovat pakottaneet hänet muuttamaan hänen reki perustamiseen ja ajotyylin dramaattisesti. Valmistella asianmukaisesti, hän rakensi kappaleen kotiinsa muistuttamaan viime MM-kursseja. Hän löi ulos lukemattomia kierrosta ja toteutettu eri ratsastus tekniikoita, hän uskoo on tärkeää että kilpailukykyisiä eurooppalaiseen tyyliin radalla.
    FIM Snowcross MM käydään suksi kukkula Pohjois-Ruotsissa ja sisältää kolme 15 minuutin kilpailuihin, joissa yleistä pisteet kruunaava maailmanmestari. Suurin amerikkalainen ratsastaja on päättynyt aikaisemmin on neljäs yleinen. Ensimmäistä kertaa tapahtuman 11-vuoden historian it aikoo löytyykö yksi maajoukkueen haaste. Hibbert n pisteet, yhdessä kahden muun ajajan tulokset Yhdysvalloista, laskee kohti maajoukkueen otsikko.
    Pysy lähetetty www.tucker-hibbert.com ja Tucker Hibbert Virallinen Facebook Page jopa ajankohtaista tietoa Hibbert ensimmäinen kokemus matkustaa ja kilpa ulkomailla. Tilaisuus lähetetään suorana www.freecaster.tv.
    Tucker Hibbert - # 68 Monster Energy / Arctic Cat
    "Olen kunnianosoitus mahdollisuus edustaa Yhdysvalloissa World Championship. En ole koskaan matkustanut ulkomaille niin valmistautua tähän kisaan on täysin uusi kokemus minulle. Kai tämä on minun olympialaisissa. I aina mennä kilpailu keskittyi on voittanut, mutta nyt tuntuu velvollisuus voittaa kotimaani.
    Olen varma, että me (ryhmä) ovat tehneet läksymme ja ovat valmiita voittaa. Olemme viettänyt lukemattomia tunteja testaus ja viritys minun Monster Energy / Arctic Cat. Olemme oppineet paljon, mutta ovat edelleen huonommassa asemassa, koska emme ole koskaan ajanut siellä. Isäni kilpaili Suomessa yhdessä kohdassa hänen uransa ja hän oli Ruotsissa pari vuotta sitten, joten hän on jonkinlainen käsitys siitä what odottaa. Annamme sille meidän kaikkien ja toivoa parasta! "
     
  10. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Vs: snowcross mm 2010

    ^ihan niinku lukis noita erikoishalpojen kelkkojen ilmoituksia nettichattimotosta... ;) ;D
     
  11. Jysse

    Jysse Guest

    Vs: snowcross mm 2010

    Tai sitten sillä on kaamea kankkunen :D

    Kiitos
     
  12. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: snowcross mm 2010

    alkuperäiskielisenä tuon olis voinu ymmärtää paremmin...
     
  13. proppu

    proppu Ac XF 9000 CC

    Vs: snowcross mm 2010

    Tukkeri pyyhkii lanxeilla/skeipadoolla/belaruksella pöytää ;D ;D ;D ;D
     
  14. wolle

    wolle Speedot '15

    Vs: snowcross mm 2010

    T-Train voittaa pystyyn ilman ongelmia. Eemeli on yhtä selkiä toinen, mutta ronssille on tunkua...veikkaan että Lidman tai Stenman.

    Neljä olis jo lähössä "kimppataksiin" mukaan, vielä pari ja laitamma kupongin sisään. Vuosituhannen kisat odottaa!
     
  15. rossiossi

    rossiossi RS & Sno Pro

    Vs: snowcross mm 2010

    Onko kellään tietoa aikatauluista? Katsastukset jne.
     
  16. Sillanpää

    Sillanpää Nordic RMK & GLS 3300 -88

    Vs: snowcross mm 2010

    joo nythän nämä vaikuttaa jo mm-kisoilta :)
     
  17. rossiossi

    rossiossi RS & Sno Pro

    Vs: snowcross mm 2010

    kyllähän tässä alkaa olemaan jo monenlaista sakkia: suomalaisia, ruottalaisia, norjalaisia, muutama jenkki, italiasta ploner, muutama venäläinen ja yks islantilainenki.
     
  18. JMH

    JMH Well-Known Member

    Vs: snowcross mm 2010

    eipä ollu listassa ku yks jenkki enää ???
    Mistä löytyy tulevan koitoksen tulospalvelu lapdata ym. vaikoeikömistään
     
  19. wolle

    wolle Speedot '15

    Vs: snowcross mm 2010

    Kyllä ne kaikki siellä on mukana. Bender, Tukkeri ja Davis on satavarma jo ruottisa säätämässä ja testaamassa, Bauerlystä en ole kuullu nyt mitään.
    Kisahan tulee myös suorana nettiTV:stä ja mie yritän laittaa infoa paikanpäältä. (riippuu yhteyksistä täysin)
     
  20. vesse

    vesse Well-Known Member

    Vs: snowcross mm 2010

    jep reppu pakattuna oven pielessä ja aamulla kohti ruottia :) sais pikkasen muuttua tuo sääennustus, saattaa muuten wollella olla sumeita kuvia ;). jos joku bongaa camping alueelta suomen ja LAMK:n lipun mökin pielestä, niin rohkeesti rupatteleen.

    Vesa
     

Suosittele tätä sivua