reindeer spotting

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Anttimi, 15/3/10.

  1. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    Vs: reindeer spotting

    Täytyyhän tuo tieten kattoa ku tulee näkösille.. Vähän poikkeava elokuva kerranki.
     
  2. kakkis

    kakkis Titanic

    Vs: reindeer spotting

    niin ja väkivaltaiset pelitkään ja elokuvatkaan eivät vaikuta mihinkään, kuulemma... vittu yhtään pirihörhön tai muun vastaavan päätä tartte silitellä, muuta ku vankilapalveluiden vuokrausta venäjältä ja menolippu perseeseen. ärsyttää kattoakin, kun työtä tekevien ihmisten omaisuutta tuhotaan ja varastetaan vain että sais nupin sekaisin. rangaistukset kun on tarpeeksi rankkoja niin jo pelko siitä auttaa ennalta ehkäisemään rikoksia. tulee mieleen joskus muinnoin kun oli iltasanomissa tai iltalehdessä kuvasarja jostain 18-vuotiaasta afrikkalaispojasta joka makas jossain savimajassa verta vuotavana, kädet oli leikattu ranteista ja jalat nilkoista ja laitettu siihen oven pieleen että kaikki näkee mitä on tehty. ja tämä poika oli varastanut käsilaukun... IMHO
     
  3. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: reindeer spotting

    Aamen. Samoilla linjoilla ollaan. Siperia opettaa!

    Samoilla seuduilla oon itekki kasvanu missä tämä elokuvan "pääroolin" narkki... Yleisesti täytyy vain sanoa, että oma häpeä. Heikot sortuu elon tiellä.
     
  4. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: reindeer spotting

    No, vaikuttaako? Oma käsitys on se, että tällä hetkellä väkivaltaisin manner on tuo Afrikan manner, jossa kaikista mantereista luultavasti vähiten katsellaan väkivaltaisia leffoja ja pelataan pleikka 3:sella GTA:ta.
     
  5. jabakanada

    jabakanada 5900 GLX

    Vs: reindeer spotting


    Nyt on jokseenkin yksipuoleisesti asiaa katseltu...

    En hyväksy nitkujen touhuja missään muodoissa, mutta on tähän elämään annettu toisille paremmat eväät ku toisille. YH-äippä hakee sätkä suussa ja maha pystyssä mäyriksen tiistaina aamulla ku kauppaa aukee ja siitä lähti pieni päiväkänni ---> illalla lähiöpubiin. Samaa rataa jatkuu niin pitkään ku pennut on murrosiässä, niin on siinä lapselle annettu mahdollisesti geeneissä jo heikommat lähtökohdat ja sitten todennäköisesti ihan kasvatuksellisesti aika huonot eväät. Mitään ihmisten normaalihommia ei vaadita lapselta eikä lapset nää "normaali-ihmisten" elämää.

    Varmasti oma osansa lapsella on "omaa häpeää" ja elon tiellä sortumista, mutta siihen on vanhemmat ja kasvatus antaneet hieman heikommat lähtökohdat. Omassa ammatissa näkee kaikenlaista viheltäjää ja elämän tarinaa. Lähtökohdat voivat todellakin olla joillakin ihmisillä Suomessa aika heikot.

    Elon tiellä sorrutaan paremmissakin piireissä toki ja vahvemmat kestää heikommillakin elämän eväillä, mutta sen suunnan minkä kotona saa...sitä on vaikea pienen ihmisen muuttaa.

    Sitä on vaan itse alkanut miettimään asioita muutenkin kun että onpa läpipaska jätkä, kun orastavan nitkun - tai nuoresta iästä huolimatta - täyden ammattirosvon kanssa joutuu tekemään asioita, missä päästää parhaillaan henkensä tämmösten elontieltä sortujien käsiin.

    Ja huumeiden vahvaa riippuvuutta aiheuttavan luonteen vuoksi ei ihminen saa montaa mahdollisuutta, kun kerran sieltä elon tieltä sortuu.
     
  6. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: reindeer spotting

    Kyllä mullaki on muuta tuttu jotka kyllä on hyvin kasvatettu,on ollu vehkeet ja vempeleet. Mutta silti on alkanu tohon huume hommaan. Mutta tiiän kyllä näitäki joilla on ollu vähän tuommonen nuoruus niinku edellä mainittiin niin kyllä neki on piripäitä.
     
  7. Wiliperi

    Wiliperi Active Member

    Vs: reindeer spotting

    Kyllähän tuo tietenki kattomisen arvonen komedia on ;D näitten huumepellejen pitäs olla helevetin rikkaita jo syntyessään nii ei tarttis toisten vehkeitä varastella!!! Ehkä valtio kehittelee näille jonku apurahan, saisivat sitte laillisesti pään sekasin ja sillä eholla että pysyisivät omissa luolissaan.. no me normi ihmiset senki lystin joutuisimma maksamaan jokatapauksessa. Onneksi nämä velkojat niitä nyt kuitenki harventaa välissä. jostaki syystä ei vaan käy sääliksi tämän tason jätkiä
     
  8. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: reindeer spotting

    Itellä on kyllä ollu aivan tuon ekan osion mukaista elämää lapsuudessa ja sitä kautta ite olen kyllä oppinu lähinnä INHOAMAAN noita asioita enkä ihannoimaan ja olen pyrkiny mahdollisimman kauas noista piireistä. Tietääpä ainaki ite ettei asioita niin tee ja miten omille versoille haluaa mahdollisuuksia elämiseen antaa. On myös kavereita samoilla kokemuksella ja pääsääntösesti paremmin ne pärjää ja menestyy elämässään ku nämä silloiset isin ja äidin pikku kullan nuput jotka "ei koskaan tehny mitään" ja joita paapottiin ja höösättiin.
    Nykyään valitettavan suuri osa näistä viimeisen kategorian kavereista on jättäny koulut kesken ja lusmuaa verorahoilla ja vetää sen mitä käsiinsä saa. Saiko ne kaiken liian helposti ja totuus elämästä tuli vastaa joka nujersi? Tiedä häntä...

    Mutta samapa se sille, jokaisella on oma ajatuksensa asiasta.
     
  9. jabakanada

    jabakanada 5900 GLX

    Vs: reindeer spotting

    Niin... vapaassa maassa voi keskustelufoorumilla keskustella asioista ja se on hieno juttu se.

    On mullakin ystäviä joiden vanhemmat kavereineen pamipäissään ammuskeli ja verissään painivat, välillä linnassa jne jne. Heidän poika, minun kaverini "make" (nimi muutettu) vaan tänä päivänä painaa duunia ja maksaa veroja ilman huumeongelmaa. "Make" oli vahva ja ei lähteny siihen hommaan mitä vanhempansa teki hänen lapsuudessaan + minkä elämän esimerkin hän sai. Mielestäni pirun kova juttu. Kaikilla on mahdollisuus, ei ketään väkisin laiteta tykittämään ränniin. Yksilö saa tietyt pohjat elämäänsä geeneistä, kasvatuksesta ja esimerkistä. Loppu on sitten sitä "vahvat pärjää heikot sortuu" -meininkiä, missä toisilla on vankempi pohja kuin toisilla. Nuorisotyö käsittääkseni tähtää tuohon vaiheeseen, niille ihmisille joilla on suunta vielä kahden vaiheilla. Sitten kun on kunnolla uponnut suohon ni ei taida olla muuta jäljellä kuin itsemurha tai uskoontulo.

    Toiset on pirun vahvoja ja mikään ei mieleen vaikuta. Läpi paskan ja kuran kaikki menee silti ehjänä ihmisenä säilyy. Silti ku vertaan ja muistelen kaikkia niitä nuoruuden kavereita jotka on tänä päivänä hengettömiä tai tuolla kylillä tiedottomassa tilassa niin perustan aiemman kommenttini heistä saatuihin kokemuksiin.

    Mielestäni tämä elokuva ei ole parasta mahdollista ehkäisytyötä lapsille ja nuorille vaan opetusvideo kelkasta pudonneille vanhemmille ihmisille.
     
  10. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    Vs: reindeer spotting

    piripäät saa nakata hiuksista vittuun! vaikka olis kuinka perseestä elämä ollu ni silti huumeitten käyttö on vain omaa luonteen heikkoutta. Jos ei ole kouluja käyny (tämähän suomessa ihan vitun hankalaa ::)) eikä ikinä ole saanu mitään aikaseksi "ei pysty" menetelmällä. ni oma on häpiänsä.
    ja jos on niin heikko että ei ees yritä oman edunvuoksi mitään ni ei muutako treffit hirttosilmukan kans. Kiinnostaa niinku läjä kamelinpaskaa jos joku piripää jättää tämän maailman.

    tämä on minun mielipiteeni. Joku muu saa paapoa näitä "sairaita" ihmisiä.

    LUONTO EI HEIKKOJA ELÄTÄ.. elämä on kova , totu siihen
     
  11. jabakanada

    jabakanada 5900 GLX

    Vs: reindeer spotting

    Minulleko kisuat elämän kovuudesta ja siihen tottumisesta?
     
  12. äks-trimmi

    äks-trimmi ei sole poka tiira

    Vs: reindeer spotting


    PakkanE pauhaa kyllä täyttä asiaa.
     
  13. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    Vs: reindeer spotting


    juu en.. mutta yleisesti.

    koska minua suuresti ärsyttää tämä Alkoholistien ja huumehörhöjen käsittely suomessa, paapotaan,hoidetaan, voivotellaan että voi sinua voi sinua raukka kuinka elämä näin koetteleekaan.
    Siis aivan tolokun paskaa. Jos itse elämänsä pilaa ni minkä sille normitallaaja tekkee. Minussa nämä ei sympatiaa herätä.
     
  14. Anttimi

    Anttimi Well-Known Member

    Vs: reindeer spotting

    Mutta siinä samassa voi pilata monen muunkin elämän...
    Mietis esim piripää yksinhuoltaja mamma jakaa persettä lähibaarissa vaippaikäinen kotona. Kyllä mulla ainakin sympatiat herää sen pikkuisen puolesta. Jos jollain tavalla voi tällaisessa tilanteessa auttaa niin eikö se ole sen arvoista? Ainakin sen lapsen takia...

    Nää on vaan niitä mun ajatuksia, ei kaikki nistit ole niinkuin tämä kyseinen Jani...
     
  15. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    Vs: reindeer spotting


    juu no tuommosessa tapauksessa piripää olis tuplasti perseestä ja toivoisin että lapsi otetaan huostaan.
    ja toivoisin tämmösille vähintään 5vuojen reissun guantamo bayhyn.
    ja tuommonen tapaus vain vahvistaa sen että piripäät ei ajattele niinku "normaali" ihminen.
    omaa etuaan ajavat joka on vain saada pää sekasin. Ei muttako menolippu kauas pois.
     
  16. Muksu

    Muksu Pärrääjä

    Vs: reindeer spotting

    Huhhuh nyt katottu leikkaamattoman suomi version osa, ei kyllä mitään perusvalistusta.

    Tuon pätkän katottuna parhainta huumevalistusta minkälaista voi olla.
     
  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: reindeer spotting

    Oli aikas raakaa materiaalia ainakin tuo traileri, joten se riittää jo mulle. Olipa pojjalla vähän elämä sekasi!! :eek:

    Tuolta tieltä suistumiseen on monta syytä, muätta löytyy myös monta ehkäisykeinoja kuten hyvä(t) harrastus, tässätapauksessa KELKKAILU!! Aina on lepiä ku kelkan selkään pääsee ja enpä oo monella nii rakasta harrastusta tavannu ku tämä :-* Jos ei oo mitään kunnon tärkeää ja läheistä harrastusta niin voi ajatua masennukseen ja muihin ongelmiin(esim.alkoholi,-huumeongelmat).. Nimittäin yks luokkalainen lopetti lukion pahan masennuksen vuoksi reilu kuukausi sitten,. Pojan ainoa harrastus oli tietokone.

    Nykynuoriso on menossa aivan väärään suuntaan, täällä 500 oppilaan koulusta löytyy alle 5 aktiivisesti kelkkailua harrastavaa ja meidänkin luokassa yleinen harrastus tuntuu olevan ryyppäminen, tosin itse en siihen kuulu.

    Menipä vähä OT:ksi, mutta aivan sama..

    :-X
     
  18. assu

    assu polaris 600

    Vs: reindeer spotting

    Jaa se olikin elokuvaa.. Luulin trailerin nähtyäni Ollin Harrin haastatteluksi..
     
  19. korhja02

    korhja02 Kelkaton!

    Vs: reindeer spotting

    ;D

    .. mutta asiaan, ei ole yhteiskunnan vika, ei ole puhtaasti yksilön vika eikä myöskään kavereiden!!!

    Tosiasiassa kyky sietää pettymyksiä on haurastunut. Ts. jos ei juurikaan ole joutunut kieltojen, ohjauksen ja rajoittamisen kohteeksi lapsuudessaan, on kehityksestä jäänyt pois kyky sietää, käsitellä ja oppia pettymyksistä.
    Kun tämä kyky on vailinainen tai se puuttu jopa kokonaan, ei yhteiskunnan ym. suunnasta väistämättä tulevien pettymysten ja vastoinkäymisten kanssa pärjää, ilman henkistä oloatilaa väliaikaisesti helpottavia aineita(hjuumeet ja viinakset)!!!! :eek:
    Eikä tämä todella tarkoittanut niitä jokka nauttii muutamat oluset kohtuukäytön rajoissa!
     
  20. himotas

    himotas Well-Known Member

    Vs: reindeer spotting

    Tästä ois pitkä traileri (46min) näkyvillä täällä: http://www.fin-tv.com/pako-joulumaasta-2010/reindeerspotting-video_62de12876.html
     

Suosittele tätä sivua