Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä kakkis, 20/4/09.

  1. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09

    No, ehti se tulla sitte useampaankin otteeseen.
     
  2. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Parempi voitti. Heikkoa peliä kieltämättä Suomelta, Rinteelle ja Korpikoskelle kuiten propsit.
     
  3. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Totta mitä etellinen tuumas...


    Mikä vittu se on ku ei osata tehä niitä maaleja!? :mad: Paikkoja on häkkejä ei!

    Toisekseen...jätkät näytti suurimman osan ajasta pelkäävään vastustajaa.. "Hui hui iso paha poika, älä lyö"... Huh huh mitä mikkihiiriä.
     
  4. Jondikka

    Jondikka ropaliksen xc600sp bäckcaunrtri ja tourinki 550

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    mutta kyllä rankkareissa näki että immosella ainakin pää kesti ja kontiolalla vain huono tuuri...mutta ei se auta jos vastustajalla joka ukko ossaa tehä maaleja
     
  5. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Se oli siinä! Sano mertsi.
     
  6. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Sammaa mieltä. Mutta on Jaakeri vaan riskiukko ja kisojen tuomarilinja muuttunu kumman löysäksi ja mun mielestä liian sallivaksi. Maalivahti saa räpätä kynsille jatkuvasti
     
  7. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Näin se näyttää ikävä kyllä olevan. Suomen päässäki sai pitää molemmissa kainaloissa suomen pikkumiehiä ja kukkaan ei puhu mittään :eek:
     
  8. Reni

    Reni Lynx Rs

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    kyllä tsekki tällä kertaa oli parempi ja vei voiton :-\ mutta kyllä kisoissa oli jonkun verran hyvääkin että nähtiin että löytyy muitakin pelimiehä kun nämä vanhat vaarit. kontiola, aaltonen, korpikoski, pihlström ja vatanen pelasi hyvät kisat ja se on hyvä juttu että suomella on kuitenki näitä nuoriaki pelimiehiä koska suomen pitää auttamatta alkaa nuorentaan joukkuetta jätetään kylmästi kapanen peltonen ja nummelin kommentoimaan erätauoille. Kyllä suomella on parin vuoden päästä kova joukkue kun saadaan ajettua näitä nuoria pelaajia maajoukkue rinkiin sisään. Ja juniori työn pitäs alkaa muuttumaan että siellä reenattais enemmän maalintekoa eikä sitä kaunoluistelua! 8)
     
  9. kimblek

    kimblek Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Todellakin!
    Kyllä olis ottelu pitänyt saada ratkaistua peliajalla, eikä millään rankkareilla.
    Sillon maalivahti joutuu isompaan osaan.
    Mutta se oli se viimenen ratkaisu.

    Mutta sitten kun hyvä joukkue on kasassa niitä nuoria pelaajia, niin eiköhän ne ole jo kerettyä myymään rapakon taakse.
    Ja eihän ne kerkiä tulla pelaamaan mitään pikku MM-kisoja ;)
     
  10. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Näille lampaille kotimatka on parasmatka!. Kiitos tästä.
     
  11. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Täysin samaa mieltä ei ollu sitä uhrautumis henkeä tuossa joukkueessa että aivan kaikki joukkueen eteen
     
  12. Jysse

    Jysse Guest

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Suomipoika ei pääse vastustajan maalille ees ilman kiekkoa.

    Oli hyvä peli tuo venäjä - kanada. Eivät mee hyökätessä päätyviivan yli vaan hyökkäys päätetään vähintään yritykseen maalille. Sama ylivoimassa, kumpikaan ei rakenna peliä päätyviivan väärällä puolella. Luo aivan erilaisen paineen puolustajalle, kun kiekko on kokoajan paikassa, josta se voidaan saada maaliin. Lisäksi kaikki syötöt päätyvät sellaiselle miehelle, joka on mahdollisessa maalintekopaikassa(ei viivan väärällä puolella).
     
  13. forestapox

    forestapox A-C MC ES

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Suomenkääpiöitä soppii jaakerin kainaloihin kaks. tarttis joskus saaha semmosia pelaajia jokka pystys oleen hyökkäyspäässä maalilla ja puolustukseenki tarttis varmaan jonku yli 90 kilosen jantterin...
     
  14. Jondikka

    Jondikka ropaliksen xc600sp bäckcaunrtri ja tourinki 550

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    veit sanat suusta :)...ja eiköhän kummolakin pikkuhiljaa rupea tajuamaan ettei tällä systeemillä arvokisoja voiteta. jalosen luotsaamana kahesti mitalipelien ulkopuolella.
     
  15. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    No jaa... se että onko mitalipeleissä vai sen ulkopuolella on kuitenkin vain ja ainoastaan yhdestä matsista kiinni. Mietiskelin tuossa jo ennen puolivälieriä että olisiko oikeudenmukaisempi ratkaisu että jatkosarjasta lohkojen 2 parasta hyppäisi suoraan välierään ja puolivälierät jätettäisiin kokonaan pois. Toisaalta sillon tulis paljon näitä karsiutumisia maalierojen tai keskinäisten pelien turvin. Nyt voidaan kuitenkin todeta että turnauksen 4 parasta maata ei ole mitalipeleissä, sillä Saksa ei ole ollut sillä tasolla, mutta sen yhden ratkaisevan matsin voittaminen vei ne sinne asti. Se on vain ja ainoastaan tuo turnauksen 7. peli mikä ratkaisee onko koko turnaus ollut menestys vai katastrofi.

    Kaikenkaikkiaan nämä kisathan osoittautuivat yllätyksellisiksi, kun Tanska, Norja, Saksa ja Sveitsi kaatoivat ennakkoon paljon kovempia kiekkomaita. Minusta se oli hieno juttu, aivan kuin aikanaan Slovakia nousi "isojen" tasolle C-sarjasta ja vei mestaruudenkin.

    Valmennus tuskin olisi paljoa paremmin voinut homman hoitaa, materiaali tässä maassa on kapea ja kun 15-20 parasta pelaajaa ei tule kisoihin ei valtavia juttuja voi odottaa. Saman kohtalon kuolemanpelissä koki myös kiekon emämaa Kanada, ja joka kisoissa "seitsemästä isosta" pääsee korkeintaan neljä mitalipeleihin. Jalonen vei kuitenkin Vancouverissa joukkueen mitalipeleihin, sekin oli vain ja ainoastaan siitä yhdestä Tsekki-pelistä kiinni.
     
  16. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    jaa se on valmentajan vika jos homma kusee eiköhän valmentaja ole kaikkensa tehnyt.. tuolla miestenkin tasolla se "kabinetti peli" pyörii ja ei aina valmentaja saa päättää kaikesta.. kyllä pitäisi siitä lähteä että koko kiekkoliiton johtoa pitäisi nuorentaa ja rajusti sillä sieltä lähtien tämä homma kusee ja rajusti.. toinen on se että pikkujunnuissa vanhemmat nuolee valmentajan persettä että oma poika pelaa.. ja myös näitä löytyy jotka pystyvät ostamaan pojalleen paikan joukkueesta ja joku lahjakkaampi saattaa jäädä ulkopuolelle... ettei aina vaan pistetä valmentajan piikkiin kaikkea kyllä se vika muuallakin tuppaa olemaan
     
  17. Jondikka

    Jondikka ropaliksen xc600sp bäckcaunrtri ja tourinki 550

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    sorry jos saitte käsityksen että vika on yksin valmentajan...kyllä kun kummolastakin puhuin niin jääkiekkoliittoakin kritisoin.ja eikös tämä ole keskustelupalsta ja kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen !?
     
  18. Jake_MX-Z

    Jake_MX-Z Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Minun mielestä ykkös-kenttä floppasi aivan täysin kun vertaa peliaikaa ja tehtyjä maaleja(näennäisesti pyöritti kulmissa). Miettinen oli surkea kokoajan ja Jokinenki tehoton paikoista huolimatta.
    Hytönen oli alkukisat melko turisti, mutta oikeastaan viimeiset kaksi peliä nosti tasoaan jatkuvasti ja aloituksiakin voitti ihan hyvin.
    Komarov pelasi alkupelit hyvin, mutta viimeiset kaksi peliä tuntui vauhti loppuvan, eikä saanut juurikaan hässäkkää aikaiseksi.
    Hahl ja Osala pelas ihan suht ok pelit missä olivat mukana.
    Korpikoski pelas koko kisan ajan hyvin, hyviä oivalluksia ja rohkeita nousuja.
    Kontiola oli valtaosan retkellä lukuunottamatta muutamia erittäin hyviä suorituksia.
    Vatanen oli varmaan Suomen joukkueen suurin yllättäjä: hienoja yksilösuorituksia ja rohkeita nousuja vs muutama alokasmainen virhe(kokemuksen karttuessa varmasti johtava puolustaja, jos kehitys jatkuu vastaavana).
    Niskala: pelas kuin pullopersesika(hirveitä virheitä, laukaukset harvoin kohti maalia, merkkausvirheet jne.), mutta 1-2hyvää henkilökohtaista ratkaisua.
    Nummelin väläytteli muutaman kerran hyviä suorituksia, mutta taitaa alkaa ikä painamaan.
    Jaakola, Kukkonen, Puistola: tasaisesti hyviä/huonoja suorituksia kummassakin päässä.
    Hietanen: yllättävän hyvä pelaaja, jonka olisi pitänyt pelata koko turnaus.
    Kapanen: potku lyhentynyt, mutta alivoimapakkina melko jäätävän hyvä.
    Pihlström: jäi ilman kunnollisia onnistumisia(pientä skarppausta joka tilanteessa ja olisi voinut johdattaa suomen vaikka minne), joten paras lento jäi pois, hienoja taklauksia.
    Aaltonen: näennäisesti vahva kentällä, hienoja syöttöjä, hyvä suojaamaan kiekkoa + ylösnousut -> puurtaja, mutta vähän tuloksia.
    Rinne & Vehanen: loistavia suorituksia molemmilla. Turnaus ei kaatunut maalivahtipeliin.

    Suomen joukkueesta jäi puuttumaan todellinen takavuosien toimivaksi todettu haalariketju(hyviä ko. roolin pelaajia esim J Ruutu, Hyvönen, Tuomainen, Mäkiaho). Taitaa vaan olla, että Suomelta ei enään löydy kunnon roolipelaajia, vaan kaikki on yhtä tasaista massaa...

    Suomelta ei oikein löytynyt oikein pelaajaa, joka olisi noussut maalille ja ottanut iskuja vastaan(pl. Korpikoski), sekä pistänyt "riipaundit" maaliin.
     
  19. JariTapani

    JariTapani Guest

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    se on vähän niinku kummola sanoki, että ihme hommaa ku änäri jätkät kieltäytyy peleistä, jotka heidätki on nostanu maailmankartalle isoiksi staroiksi. Joillaki ikä painaa ja loukkaantumiset, mutta sitte on pelaajia jotka on ''palanu puhki'' ??
     
  20. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Jääkiekon MM-kisat -09 ja 2010

    Kyllä, myös heillä jotka ovat kanssasi eri mieltä. Jos sitä ei sulata kannattaa olla keskustelematta ihmisten kanssa.
     

Suosittele tätä sivua