Arctic Cat ZR 500

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä rattorikuski, 17/12/07.

  1. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Ei saa osua siihen takapukkiin iskari. Kantsii katella joka paikka että on oikein kasattu ja että ei oo klappia jossain ja sen takia ois osunu tuohon.

    Käytä eka iskarit huollossa ja katso paraneeko se perän löysyys siitä :) Minusta ZR:ssä pitäs olla Foxit (huollettavat siis) joka nurkassa vakiona. Tietenki jos joku on vaihtanu siihen ZL iskarit niin sitte voi olla mehupumput alla.
     
  2. Sumu

    Sumu Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Näköjää uudella iskarilla sama homma; että ottaa toho takapukkii kiinni. Mikähä siinä voi oikee olla ku kuiteki kestäny 5000km toi vanha iskari ja ei meidä aikaa oo kai alustaa ees irrotettu ja kuiteki päälle kolmetonnia ollaa tolla ajettu..?

    2T öljyä oli jostai päässy vuotamaan sitä oli enimmäksee variaattorinpuolella.
     
  3. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Lisäksi jos et oo sillä ennen ajanut ja iskarit on ihan soosia sisältä niinkuin todennäköisesti on. On järkevintä huoltaa ne eka ja testata miltä kampe tuntuu oikeasti kunnossa olevilla iskareilla. Sitte omien tarpeiden ja tuntojen mukaan säädättää niitä.
     
  4. Sumu

    Sumu Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Onks ne kaks mustaa tankoa reaktiotankoja jotka tulee siihe takapukkiin kiinni? Tossa yllä olevassa kuvassa on viellä toisesta kuva eli tuo mikä on melkee irti?
    Luin vanhoja projekteja nii joku oli laittanu zr500 lyhyemmät reaktiotangot nii niillähä tota saattas saaha sellasee asentoo että ei ota kiinni tai sit muuttaa vaa niide paikkaa ::)
     
  5. VilleV

    VilleV Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Kannattasko viedä koko kelkka suoraan huoltomiehelle niin se simmittäisi iskarit n 90 kiloiselle.. ? ja paljohan maksaisi ? Kannattaako vaihtaa vetarin laakerit jos niissä on ihan ihan pieni välys ?
     
  6. WilleKoo

    WilleKoo AC F6

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Ettei vain olisi alla olevassa kuvassa esiintyvä "osa 4" väärässä asennossa?? Eli sen pitäisi olla ns. ylöspäin, kuten kuvassa!!
    Jos ko. osa 4 on "alaspäin", saattaisi vaikuttaa, että iskarin varsi ottaa kiinni tuohon isompaan rautaan, vai ollaanko tässä aivan hakoteillä, niinkuin yleensä ;D

    [​IMG]
     
  7. znood

    znood Guest

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Iskareita ei voi ihan hulluna simmitellä vaihtamatta jousia koska jouset on tuossa kelkassa niin löysät vakiona. Niistä saa kuitenkin todella hyvän setupin vakiona kun simmittää hiukan jämäkämmäksi. Perän löysiä ei välttämättä kannata edes yrittää poistaa koska tuo kelkka menettää suurimman valttinsa eli ajomukavuutensa jos alusta on liian tiukka. Se on alunperin suunniteltu mukavaksi istualtaan ajettavaksi.
    Ja kyllä, myös ryden kaasuiskarit voi huoltaa.
     
  8. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Ei kai tuota osaa nro 4 pysty laittaan väärinpäin? Tai pitää olla ainaki kovasti mielikuvitusta että sen saa telasta läpi helposti ;D RCG -alusta klinkshissähän sen väärinpäin laitto onnistuu ja kelkasta tulee melko makia amistuuninki sen jälkeen...
     
  9. VilleV

    VilleV Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    hei kannattaako mitä sanoa lisäks kun vie koko kelkan iskarit simmitykseen ? mm kannattaako vahvistaa mitä?
     
  10. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Kantsii ottaa iskarit irti ja vielä jousetki niistä pois ja viedä pelkät iskarit vain. Ne varmasti velottaa extraa jos joutuvat ite purkaan alustat sun muut... Saattaa olla ihanan dyyristä.
     
  11. znood

    znood Guest

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    zr alusta on ihan ok vahvunen, eli ei tarvitse vahvistaa mistään, katsoo vaan että on kunnossa ja saumat ehjät

    iskareihin vähän kireempi simmitys, mutta ei kuitenkaan mitään krossisimmejä vakijousille :)
     
  12. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Sumu. Oliko tuo iskari saman mittanen kuin se vakio mehukeppi?
    Sullahan on ZL eli "huoltovapaat" ;D iskarit alkujaan.
    Sitä vaan mietin että tuo iskarin toisenpään kiinnityshän on sulla erilainen verrattuna ZR:ään. Olisko tässä syy miksi se vastaa siihen takapukkiin.
    Toinen mahdollisuus on se että perää koroteltu siirtämällä takapukin linkkua eteenpäin... sillon iskarin kulma jyrkkenee ja samalla menee lähemmäksi sitä takapukin putkea.
     
  13. VilleV

    VilleV Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Onko kukaa tilannu zr 500 -00 bensapumpun korjaussarjaa, jos joku tietää millane se on nii laittakaa linkki mc-scatterin sivulta. Ja onko se helppo vaihtaa ?
     
  14. Sumu

    Sumu Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    AnttiH:n kanssa pohdittiin tota asiaa YV:välityksellä ja hän ehdotti että laittaisin iskarin yläpään kiinni etummaisiin reikiin kiinni, koska siinä kuulema kuuluisi olla. Eikä varmaan enää hankaisikaan pukkiin.
    Tossa on ollu aina noi foxin iskarit (uutena vaihettu parempiin) ja oli samanmittanen.
    [​IMG]


    Oha toi iha mukava jäällä ajaa istuvaltee, mutta ite aineki ajan melkee kaikkialla muualla seisalteen. Jos kovempaa reitllä ajaa nii ei siinä penkissä kyllä pysy.
    Vois sanoo sille jannulle ku vien iskarit huoltoo että laittas vähä jäykemmäks. Sit jos vaihtas lyhyemmät reaktiotangot, mutta mihi ne ees vaikuttaa? Ai voiko nuo suksien rydet huoltaa ku toine sano että on "huoltovapaat" ja toine toista?

    Veikkaan että voi parantua melkosesta toi ajettavuus, jos noita ei oo koskaa huollettu ja ajattelin että vois nyt tehä kaiken kunnolla ettei tarvii enää alkaa tota alustaa irti repimään 8)

    Liut varmaa vaihan uudet ku on menny siitä taitoskohasta ohjekirjan arvon alle.
     
  15. znood

    znood Guest

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Mulla tuli ainakin zr:stä simmaamalla vakiojousilla semmonen kun sai säädöt kohilleen että semmosta patikkoa ei ollukkaa mistä ei voinu istualteen ajaa. Erittäin pehmee alusta joka ei pohjannu juurikaan ikänä.

    Aihe on kylläkin ZR:stä, jossa on kaasufoxit vakiona. Ei ne käytettynä varmaan omaisuutta maksa jos vaihtaa emulsiokeppien tilalle kaasut. Huollettavan iskarin tunnistaa yksinkertaisesti siitä, että se näyttää siltä että sen saa avattua. Itse ei tietämättömän kuitenkaan kannata mennä sörkkimään.

    Iskarihuoltoa ei voi tehdä lopullisesti kunnolla vaan se pitää tehdä vähintään joka kausi. Simmitys tarvitsee tehdä vaan kerran.
     
  16. sahtari

    sahtari Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    kertokaas viisaammat maton koko ja jako tommoseen 2000 zr 500. mahtuuko viel 32 pyörimään esteittä? taitaa matto olla 38x307 mut mikä o jako?
     
  17. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    2.52"

    Ja mahtuu 32mm
     
  18. WilleKoo

    WilleKoo AC F6

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Joo... olikin täysin hajanainen muistikuva multa ;) Tuo Sumun kuva kertoo mullekkin, että näin ei voi olla :)
    Muistelin täysin väärin tuon asian!!
    Pahoittelut :(
     
  19. Sumu

    Sumu Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Haittaako paljonkin kun liikkuu vähän edestakaisin ne a:n muotoset tukivarret joitte päihi tulee suksien "runko"? sieltä mistä ne tulee kelkan runkoon kiinni.. iskari ei oo kiinni nii huomasin ton..
     
  20. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat ZR 500

    Onko siellä tukivarsien ja rungon välissä olevat holkit kunnossa?

    Jos ei ole niin auki vaan ja vaihtoon ne. Jos siellä on väljää niin joku osa on jo ehkä rikki tai sitten hyvin äkkiä hajoaa joko rungon puoleinen holkki (jonka jälkeen pultii heiluessaan syö rungon reiän väärän muotoiseksi) tai sitten katkeaa a-tukivarren pultti ja sillon sitten häviää muutamat holkit viimeistään jossei pahempaa satu. ;D
     

Suosittele tätä sivua