Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. KoFFi

    KoFFi Freeride 154"

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Nyt se tempun teki! Elikkäs tänään talven ensimmäisiä koeajoja suorittelin niin rupes ikäänkuin Hylkimään eteenpäin vaihdetta, pakki kyllä pysyy päällä oikein mutta eteenpäin vaihde lähtee vetopäällä pois, vihreä valo joko sammuu tai vilkahtelee, paikallaan ollessa valo palaa normaalisti.

    Onkos näissä ollut jotain vikaa yleensä siellä suunnanvaihtajan puolella?

    paljonko yleensä on myyjän takuu kun ostettu liikkeestä?
     
  2. snafu

    snafu Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Onko kukaan siirtäny tuota mittaria muualle? On näköjään aika arassa paikassa... Tänään kävi jäällä kylellään ja lohkesi takaa halki ja pimeni totaalisesti.
     
  3. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    No noinhan sen kuuluukin toimia, mitä odotit?? Crossipyörissä noiden kanssa olen tottunut puuhaamaan, eikä niissäkään sen tarkoitus ole rikastinta korvata, vaan helpottaa kuskin jalan tuskaa käynnistysvaiheessa.
     
  4. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Empä osta pojalle phatzeria jos se polkasemalla käyntiin tarvii laittaa ::)
     
  5. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Voit ostaa huoleti, kunhan ostat sen telamattoversion, siinä on sähköstartti.
     
  6. Foxxman

    Foxxman Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Joo, pakin puolella on hankaluuksia. Itellä uus MTX ja pakin meno päälle ei ole mikään itsestäänselvyys. Voi olla, että pakki menee päälle, mutta voi yhtä hyvin olla ettei mene. Maahantuojalla tiedossa jokin "softa" asian korjaamiseksi...
     
  7. Great Sled

    Great Sled Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Tässä Phazer-viestiketjussa muutama on sanonut saaneensa tuon lisäpuhaltimen takuuna veloituksetta ylikuumenemisongelmien takia. Olen asiaa pari kertaa kysynyt merkkiliikkeestä ja sanovat, että kukaan ei ole maahantuojan mukaan saanut takuuna puhallinta. Kelkat ovat kautta aikain kärsineet ylikuumenemisongelmista, joten siihen ei voi vedota. Phazeriin on lisävarusteena saatavana tuo puhallin. Hintaa alennuksin tasan 200 euroa.

    Omituista, jos jotkut kuitenkin ovat puhaltimen saaneet takuuna.

    Toimisikohan tietokoneen 120mm tuuletin tuossa paikassa? Vai jäätyykö ja menee oikosulkuun? Minkämoinen se oma tuuletin on, kuinka "raskas" mötikkä? Onko tuon 200e arvoinen?
     
  8. znood

    znood Guest

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Phazerissa ylikuumeneminen on tyyppivika. Kelkan pitää toimia talvella oli sitten kova tai pehmeä keli tai kaupan voi purkaa, niin eiköhän ala flektiä tippumaan. Vertauskohtana voisi olla maastoauto jolla ei voisi ajaa pois asvalttitieltä ollenkaan vaikka niin on annettu kaupantekotilanteessa ymmärtää.

    Se oma tuuletin on ns bolt on. Eli kahella vai kolmella pultilla vaan kiinni orggiskiinnikkeisiin ja laittaa liittimen kiinni. Taitaa olla joku 12cm moottoriflekti tuo, joten en näe mitään ongelmaa miksei sellaista voisi itsekin tehdä.
     
  9. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ei se niin ihmeellinen ole. En ehkä siitä 200 euroa maksaisi. Käyt jostain katsomassa millainen se on. Se on yllättävän pienen näköinen. Laittaa sit samalla isomman ja nopeamman? Ihan vaan varmuuden vuoksi? Kun se sitten on mahdollista kun itse tekee.
     
  10. mikniemi

    mikniemi AC M8000 HC evo -18, RX-1 -06 162 PPS

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Onhan tuossa käytetty ihan tavallista 12V PC:n kotelotuuletintakin. Taitaa jokaiselta löytyä muutama hyllystä ja vaihtaa sitten vaikka uuden jos lakkaa pyörimästä. Toki ei taida olla kallis verkkokaupassakaan.
    Taitaa olla termostaattiohjattu johdotus jo valmiina.
     
  11. Skippa

    Skippa Lynx rave re 850 -20

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Itse pistin omaan phazeriin kakspyöräsestä ylimääräseksi jääneen flektin ja kokoa oli 14,5 x 16,5 cm.. Aikalailla toi oli maksimi mitä sinne kohtuudella sopii. Kiinnitystähän sinne joutu vähän rakentelemaan alumiinistä kun en orkkista hommannu, koitin itsekkin yamaha kauppiaalta orkkista tingata mutta sanoivat heti että se ei ole takuu päivitys.
     
  12. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Johdotus on valmiina. Näin muistelisin kans.
     
  13. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Johdotus ja liitin on valmiina. Eli ihan vaan plug and play :).

    Allekirjoittanut sai flektin tuotevastuuseen perustuen "takuuna". Ei siis todellakaan ole automaattinen takuupäivitys. Merkkiliikkeestä ostin kelkan ja aikani väännettiin asiasta, mutta lopputulos oli se, että flektin saimme, kunhan itse sen asentaisimme.

    Perusteena vaateelle oli juurikin niinkuin znood sanoi, kyllä kelkan kuuluu toimia kelillä kuin kelillä. Eikä perusteeksi pyynnön hylkäämiselle riitä myyjän puolelta se, että lämpöongelmia on kelkoissa ollut kautta-aikojen ;D. Jos ei olisi flektiä saanut, olisi seuraava aste ollut kuluttajansuojalautakunta ja jopa mahdollinen kaupan purku. Myyjäliike hoiti kuitenkin homman ihan ok, joskaan ei kovin nopeasti. N. puoli vuotta meni vaatimuksesta siihen, että maahantuoja toimitti flektin.
     
  14. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    No oikeastaan odotin,et joku viisas sanoisi et tuo kyseinen järjestelmä ei liity mitenkään puolipuristin toimintaan. Tässä asiaa pohdittua oon tullu siihen johtopäätökseen,et se sylinteripaineiden pudotus onkin siellä kierrosten yläpäässä.
    Kun miettii yhtälöä korkea puristussuhde,korkeat kierrokset ja nakutusanturi,niin tästä vois tehä tällasen päätelmän. Siihen saakka,kunnes saan selvitettyä järjestelmän todellisen tarkoituksen tai joku sen osaa sanoa oikealla tiedolla, pidän tätä aika todennäköisenä ja samalla unohdan kuulleeni koko puolipuristin sanan kelkan yhteydessä.Tää perustuu nyt vain minun henkilökohtaiseen näkemykseen.Ei siis faktaan ettei tule väärinkäsityksiä.
    Katsotaan mitä tulee.

    Väärin meni!! Kyllä se pirulainen on sittenkin käynnistysavustaja. Kyse on siis automaattisesta ohivuotojärjestelmästä,joka on toteutettu muuttuva-ajotetulla pakonokalla.Eli kyseinen toimenpide on käytössä 400-600rpm alueella.
    Ei tosin liity käynnistyvyyteen mitenkään,jos vain akussa riittää puhti pyörittää konetta.
    Kiitos ja anteeksi. Kerrankos sitä erehtyy
     
  15. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Oliko se öljynpaineella se ajotus?
     
  16. jukkis67

    jukkis67 Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    jep...minkämoisia jousia ootte noihi variaattoreihin muutellu tai säädelly joka ois "reippaaseen matkaajoon"passeli....
     
  17. znood

    znood Guest

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ei se reippaasti kulje vaikka millasen jousen sinne pistäsit ;) Huononnettua sitä kyllä saa.
     
  18. -J-

    -J- Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Asiasta kuudenteen... ei kellään foorumilaisilla tai tutun tutuilla sattuis olemaan phazeria purussa eli hilppeitä kaupan?
    Viddu ko pitäs päästä ajamaan kun huomasin oikean puoleisen suksen jalan alapään pultti oli repinyt pultin reijän halki :mad: :mad: :mad:
    Elikkäs se harmaa härdelli jossa on suksen satula kiinni. Pistäkää privaa tai txt 0400467285
     
  19. znood

    znood Guest

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Täytehitsauta se ja teetä uudet holkit.
     
  20. Great Sled

    Great Sled Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    8GK-23502-01-00 STEERING KNUCKLE ASS

    Tuolla varaosanumerolla löytyy uusia...
     

Suosittele tätä sivua