Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. nekkis

    nekkis Ski-Doo MXZ 600 X-RS / Ski-Doo MXZ 800 X-RS

    Vs: Oulun reitit

    ;D jes eli nyt/kohta pääsee pihasta OT:hen lähes virallisesti mitänyt mejän verstaalta maikkulan nesteelle 50m tietä pitkin.... HYVÄ HYVÄ....ja jos joku sota poliisi sakottaa mua siitä että ajan viereiseltä tontilta maikkuln nesteen pihaan siis naapuriin.....kelkalla ja siitä eteen päin nii siitä vaa...silloha on on oikeus/kohtuus/suomen laki toteutunu......./ eli siis toi kelkan tankkaaminen ajamalla huoltimon pihassakin on periaatteessa rikos koska kyseessä ei ole suljettu alue...HEHE.... mut näillä mennää
     
  2. @stro

    @stro Polaris 800 RMK Assault -12

    Vs: Oulun reitit

    Perkele.... onko oikeesti lanureilla rahat niin vähissäettei pysty huolehtimaan oulunseudun reiteistä tämän paremmin? Muhos-ylikiiminki-syöte ja muhos-rokua väli ainakin täysinperseestä lähen koko ajan. Kyllä viime vuonna oli reitit huomattavasti paremmassa kunnossa kun JT-Service hoiti homman. Eipä taida olla nykyään reitit edes sitä määrättyä kolmea metriä leveää.... huh huh mitä sika pattia koko ajan. Sanompahan senkin vielä tässä että viime vuonna reitti kunnossapito toimi niin ahkerasti että lana tuli vastaan tai ryömi edellä lähes haittona :D Kukahan se nykyään hoitaa nää hommat... ei saa ainakaan meidän porukalta kiitosta :-\ Jos ei noita pysty kunnolla hoitamaan niin miksi väkisellä edes koittaa alkaa koko hommaan.. näillä seuduilla kelkka liikenne on aika kovaa nääs. Ja lunta kuitenki on ettei se siittä kiinni ole.
     
  3. Sanppa78

    Sanppa78 Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    ;D
     
  4. camoplast

    camoplast Guest

    Vs: Oulun reitit

    toi on kyl totta :'(! ja minkähän taki hiukkavaara-se lampi mikä on 10km ennen ylikiimingin seoa oli lanattu mutta ei sitten sitä 10km pätkää seolle mikähän idea siinäkin oli sitte?? ::)
     
  5. @stro

    @stro Polaris 800 RMK Assault -12

    Vs: Oulun reitit


    Ei siinä mitää ideaa ole. Loppunu prkl tampparista lörsä ja piti lähtä huoltoasemalle jyrsiin munkkia ;D Mut ikeesti, todella huonolla mallilla nykyään tämä lanaus homma. Syötteellä ilmeisesti sama firma lanaamassa, niin kysympähän vaan taas että miksi pittää pelleillä sen jyrsimen kanssa eikä voi oikeesti vaan lanata. Jumankauta että sapettaa tätä Muhoksen miestä... häätyy aukaista suuta ilmeisesti korkeammalle taholle. Eppäilempä että ei olla ainuita jotka on samaa mieltä asiasta.
     
  6. jones-

    jones- Nytro SE

    Vs: Oulun reitit

    Tamppari oli menny hiukkavaarasta muhoksen suuntaan. Aamulla hiukkavaara-lampi oli vielä hyvä, mutta illalla jo patikolla.
     
  7. mikkis1

    mikkis1 Pro-X2 700 -04

    Vs: Oulun reitit

    noh noh ajelkaa te siellä muhoksella, tää on kato OULUN SEUTUA ;D
     
  8. oppera

    oppera Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    totta.

    Mutta nyt kyllä Tuiskuttaa ja pikkusen pakastaa meleko mukavasti.
    Huomenna mukavaa tuiskupattia tiedossa :)
     
  9. @stro

    @stro Polaris 800 RMK Assault -12

    Vs: Oulun reitit

    Ajelaan ajellaan. Mutta ei kai sitä ny Neste-muhosjoki ränniä ajeta ainoastaan (ei yhtään) niinku nuorisolla tapana täällä on. Täältä olis hemmetin hyvät yhteydet vaikka minne mutta reittien kunto edellisvuosiin nähden kauhea. Pakkohan se on jyskyttää noilla mitä tarjolla on, ei sillä.
     
  10. mikkis1

    mikkis1 Pro-X2 700 -04

    Vs: Oulun reitit

    Jatketaan yhteisäänin menemään ok? :)
     
  11. @stro

    @stro Polaris 800 RMK Assault -12

    Vs: Oulun reitit


    Näin tehrään ;D
     
  12. henkkajjj

    henkkajjj V-max 500 Mod

    Vs: Oulun reitit

    Poimittu talteen hiukkavaara-ouluntulli väliltä brp lynx laukku jossa on ensiapulaukku ja teleskooppimakkaratikku ja taittopuukko.
    Omistaja voi laittaa yv:tä tai soittaa nollaneljänolla7353781 niin löytääpähän laukku takasi omistajalle.
     
  13. nekkis

    nekkis Ski-Doo MXZ 600 X-RS / Ski-Doo MXZ 800 X-RS

    Vs: Oulun reitit

    ;) meinas tulla hiki käytii tänää OT-muhos-rokua-utajärvi-ylikiiminki-hiukkis-OT pätkä vetäsee oli monenlaista pohjaa mutta iha surkeaa ei ollut nätti oli päästellä, arska paistoi. oli iha mukavasti porukkaa liikkeellä...kilsoja tuli menlei 300 lisää...suosittelen rokua-hiukkavaara pätkää oli tasasta päästellä ;D ;D ;D
     
  14. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Oulun reitit

    tuli käytyä tänään hiukkavaara-seluska-muhos-OT-hiukkavaara lenkki ajamassa. Reitit oli kunnossa ja arska paisteli mukavasti. OT:ssä oli vissiin virkavaltakin ollu paikalla. Liekkö tullu pikavoittoja?
     
  15. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: Oulun reitit

    Tiijä oliko foorumilaisia, mutta kiitos parille Lynekuskille hinauksesta Jäälin järvellä wanhuksen hyydyttyä
     
  16. Methanolic

    Methanolic Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Lynssikuskit on hienoja miehiä...
     
  17. TherocK

    TherocK XC 500 SP Race -05 XCR 600 -95

    Vs: Oulun reitit

    Taasko? ;)
     
  18. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: Oulun reitit

    Taas
     
  19. Petepod

    Petepod Member

    Vs: Oulun reitit

    Kävin eilen mammaa ja kelkkoja ulkoiluttamassa YK-Utajärvi-Rokua-Muhos-YK. Ensimmäistä kertaa kävin myös Porokämpällä letuilla :)
    Siinä raatailin omistajien kanssa niin kertoivat että suurin osa kelkoista pyyhkäsee ohitte pysähtymättä, oliko lauantaina yli 50 kelkkaa menny ohitte ! Aivan käsittämätöntä, miksemme "joutaisi" pysähtymään kahvelle, nortille tms..jotta palvelut siellä jatkuisi ?!
    Äkkiseltään kun laskeskelen niin Oulusta jotain 60-70km ku suorilla sinne posottelee, taukopaikka mitä mainion ja hyvä palvelu, tulet valmiina makkaroille jne..

    Aasin siltana pääsenkin seuraavaan:
    On se kumma homma tämä lanaus kun Oulun "ympyrä" OT-Muhos-Hiukkavaara pätkä vedetään lanalla tosi nätiksi (lue ajettavaan) kuntoon.
    Ja sitten se viimeinen pätkä siitä lammelta SEOn pihaan patinpatinpattia ja kun toistasataa alkaa olemaan mittarissa niin vimonen "rypistys" vei loputkin mehut ja halut ajaa, sama koskee Muhos-Rokua väliä. Kuitenkin orjallisesti ajamme perille ja käytämme kohteen palveluita, riippumatta reittien kunnosta.
    Eikö nuo alueen yrittäjät YK ( SEO, ABC..) ja Rokua tajua sitä potentiaalia lisämyyntiin jos vaikka omaan piikkiin lanaisi nuo "ylimääräiset" pätkät !

    Ite jätän vähäksi aikaa käymättä noilla pätkillä vaan koukkaan siitä lammelta Muhokselle ja sitä kautta Porokämpälle ja takaisin...
    Tuskin olen ainoa näissä talkoissa kun juttuja ja mielipiteitä aiheesta lukee ja pysähtykäähän Porokämpällä jotta palvelut siellä jatkuvat.
     
  20. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Oulun reitit

    Onpa sitä taas ihmiset valittanu paskoista reiteistä. Pitäs yks talvi olla lanaamatta niin alkais kunnioitusta riittämään tämänhetken huollon tasoon.

    Toinen vaihtoehtohan on siirtyä esim leville jossa löytyy 8m leveää baanaa ja kun vielä kattoo netistä millon lana liikkuu niin pääsee neitseelliselle jäljelle :)
     

Suosittele tätä sivua