G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. rotax377

    rotax377 OldSchool Dokkeri 144" RS treeride ja muut lynxit

    Vs: G-typet

    Ne on raidetangot.

    Pitää ottaa käynnistinlaite irti, mutta se on aika pienessä raossa... Joutuu irrottamaan keulan poikkituen ja pakoputken, jos on kynegologin kädet niin sitten saa juuri ja juuri ujutettua käynnistinlaitteen pois ohjausakselin ja rungon välistä, muuten myös ohjausakseli irti. Ite käynnistinlaite on kiinni moottorissa semmosella pannalla, jossa yks mutteri pitämässä pantaa tiukalla. Sitten, kun käynnistinlaite kädessä, niin purat sen ja puhdistat kaikki osat kunnolla. Kasaus sitten päinvastaisessa järjestyksessä. Naruksi kannattaa laittaa oikeaa käynnistinnarua, myydään melkein kaikissa alan liikkeissä metritavarana.
     
  2. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Vs: G-typet

    Ja muista olla varovainen purkaessa sitä käynnistinlaitetta, kun se jousi voi hypätä ilkeästi silmille. ;)
     
  3. pramika

    pramika ski doo mxz 600 vm-03

    Vs: G-typet

    mikäköhän ois ns "järkevä" perän korotus / telaston lasku g-typessä ? ja pitääkä tehdä muuta kuin laskea telaston takakiinnikettä ? mitä vaikuttaa kelkan ajettavuuteen ?
     
  4. RosvoX

    RosvoX Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Kuinka pitkä on alkuperäinen käynnistysnaru ?
    Luulis, että voi käyttää jotain ohutta päällystettyy vaijeria tms kestävää kamaa, toi narun katkeeminen on aika hanurista jossain korvessa tai missä vaan, joten eikö varmemmalle keksinnölle olis hyvinkin käyttöä ?
     
  5. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Shaingin ja mulla on takapukin kiinikettä laskettu alapäin ja tehty normi kulmarauta patentti astinlaudan alapuolelle, kuvia aikaisemmilla sivuilla ainakin shaigilla ja omasta ei kohtuullista kuvvaaaa..
     
  6. rotax377

    rotax377 OldSchool Dokkeri 144" RS treeride ja muut lynxit

    Vs: G-typet

    Muistaakseni alunperin se naru on jotakin n. 2m pitkä. Selviää parhaiten sillä, kun kokeilee, paljonko sinne käynnistinlaitteen narupyörälle mahtuu sitä narua ja siihen lisäksi se matka, mikä narua jää käynnistinlaitteen ulkopuolelle.

    Vaijeri tuskin toimii tuossa, mutta kyllä se oikea käynnistinnaru kestää varmasti normaalikäytöllä. Itellä ei oo koskaan edes mennyt tuo naru poikki, vaikka on tullut nyvittyä joskus pitkään ja hartaasti nuita romuja käyntiin :p
     
  7. Riksa494

    Riksa494 Ski-doo Mxz 600, G-Type 494 , Cobra 521, ET 340

    Vs: G-typet

    nii kyllähän se melkokestävää kyllä on, kärsii nykiä monet hiet irti :D hehehe
     
  8. jukuski

    jukuski Lynx Re -07

    Vs: G-typet

    Omassa kelkassa käynnistysnaruna jotain Biltemasta hommattua nylon narua.. ;D Hyvin on ainaki kestäny 600km ja vielä ei ole edes rispaantunut.


    Mikäs vois olla avuksi kun oma kelkka kiihtyy 80km/h asti aika rivakasti, mutta 80 jälkeen ei enään kiihdy, vaan vauhti vaan jää tavallaan jurraamaan. Voiko 2-variaattorin huonot säädöt olla syynä siihen?
     
  9. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: G-typet

    Syitä voi olla monia. Minkälainen huoltohistoria kelkassa, kuin kauan ollut sinulla/mitä olet sille tehnyt? Käyttäytyykö muuten oudosti? Paljonko kone kiertää?

    Aloitappa vianetsintä vaikka siten että vedä kytkimen lautasiin tussilla viiva akselilta ylösasti. Tämän jälkeen käyt ajamassa pikku lenkin. Tällä katsotaan, kytkeekö kytkin tarpeeksi ylös asti.
     
  10. jukuski

    jukuski Lynx Re -07

    Vs: G-typet

    Kelkkaan on tehty omasta toimesta täysi koneremontti kesän aikana ja remontin jälkeen tullu mittariin 700km. Kone käy kyllä puhtaasti ja kiertää normaalisti, mutta nyt justiin en muista kuinka korkealle. Tuo kelkka kyllä kiertää vielä tuon 80km/h vauhdin jälkeen lisää, mutta tuntuu kuin vauhti hieman hidastuisi. Tuntuu ikään kuin "rajoitin" tulis vastaan ja himmais.
    Mutta tuotaa, pitääpä kokeilla tuota tussi juttua kun seuraavan kerran jäärata touhuilta kelkan sarviin ehtii.
     
  11. paukar

    paukar New Member

    Vs: G-typet

    Mahtuuko G-typessä pyörimään tälläinen matto leveydeltään 345x40,2x32 jako 2,52. On kuitenkin vain n. sentin puolelleen leveämpi kuin alkuperäinen.
     
  12. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    Helposti, jos ahasta laita muutama koririkka etu ja takapukkien ja telatunnelin väliin...
     
    Partsi boy tykkää tästä.
  13. pramika

    pramika ski doo mxz 600 vm-03

    Vs: G-typet

    hommasin g-typeen ctlr sukset.....niissä ei vaan ole rajoitinkumeja !? millaisia rajoitinkumeja olette käyttäneet kyseisissä suksissa vai oletteko laittaneet ollenkaan ?
     
  14. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: G-typet

    Orkkikset maksaa noin 30e/pari...muistaakseni ???
     
  15. pramika

    pramika ski doo mxz 600 vm-03

    Vs: G-typet

    saako noita kumeja jostain tarvikkeena ? näyttäis olevan esim duellilla tarvikekumit 8€ kpl....aikamoinen hintaero....en vaan löytänyt ctrl sukseen sopivaa mallia ? voisko joku kertoa millainen siinä pitäisi olla ?
     
  16. Riksa494

    Riksa494 Ski-doo Mxz 600, G-Type 494 , Cobra 521, ET 340

    Vs: G-typet

    Minä taas puolestaan kysyisin että saako g-typeen ihan jotain oikeita haitarikumeja mitkä passaa heittämällä? ja nämä siis tuonne mistä tulee raidetanko... ja eihän tässä muualla olekkaan. en ole vielä kysynyt mistään liikkeestä mutta löytyiskö netistä??? kiitos..
     
  17. G-type 2p

    G-type 2p Member

    Vs: G-typet

    Hae autotarvikeliikkeestä sisemmän raidetangon suojakumit ja tee niistä. joutuu pikkaisen leikkaileen mutta menee se sinne ja parilla nippusitellä kiinni.
     
  18. Riksa494

    Riksa494 Ski-doo Mxz 600, G-Type 494 , Cobra 521, ET 340

    Vs: G-typet

    nii just, sitä mäki aattelin että jostakin haitarikumesta tekkeepi :p

    onkos kukaan laittanut g-typeen 12v virran ulosottoa? ku eihän näissä vakiona vissiin ole? mistä saisi kätevästi virran rosvottua/vedettyä...(tupakansytytin)
     
  19. TS82

    TS82 Hullulla hullun mieli..

    Vs: G-typet

    Ite tein just alkuviikosta itelle tasurin yms. et sais paremmat valot. Konkka pitää vielä laittaa et tulee tasaista jännitettä ja samalla mitattua lopullisen jännitteen ku ei tiedä sitä vielä. Jännitteen säätimen vieressä on irrallaan 2 napainen liitin jossa keltainen jännite ja vihreä raijallinen maa. Siitä saa helposti virran tasasuuntaajalle.
     
  20. AsA85

    AsA85 Lynx g-type 600 -97

    Vs: G-typet

    Oonpa aikani kuunnellu kun tuo ykkönen rallattaa, joten jos sitä remppais niin käviskös tämä tuohon -97 600 gtypeen ::) http://www.mc-scatter.com/ensiokytkimen-korjaussarja-skidoo-p-37587.html
     

Suosittele tätä sivua