Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    näköjään näitäkin täällä tapahtuu, pitää käydä maanantaina ostaa karkaistu kettinki millä saa kärrin talon seinässä oleviin tikkaisiin kiinni niin ei niin helposti lähde!

    http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_maakunta/kerrostalon_pihasta_h%C3%A4visi_moottorikelkka_ja_per%C3%A4k%C3%A4rry_6921029.html
     
  2. BAD MANN

    BAD MANN YAMAHA VECTOR "Bad Boy"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Juniorin kanssa oltiin liikenteessä samalla akselilla,urkkalammella käytiin tekemässä tulet ja nauttimassa HK blöötä :-*
     
  3. Heimopäällikkö

    Heimopäällikkö New Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Joo, tuli vähän käytyä siellä seikkailemassa itekkin. Taisit joutua jonkun kelkkaa jeesaamaan hangesta, kun oli vähän pitkäks menny.. ;D Eli edelleen kiitosta vaan paljon avusta vielä kerran, ja toisenki.

    Aamulla vetelin Deltalta Uuroon ja siitä Mönnin sillalle ja takas, oli muuten erittäin hyvässä kunnossa reitti, ja ei tuo nyt niin huono ollu pommittaa Kontiolahden St:ltä Jakokoskelle. Huomenna uusiks, ja pitää yrittää töhöillä vähän vähemmän ni ei tartte muitten kaivella miun kelkkaa hangesta ;D
     
  4. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    eipä mitää, ainahan sitä kanssakelkkailijoita autetaan :) jospa se joku sit auttas kans jos ite pusikkoon vetää katolleen ;D
     
  5. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    jahas, jos sitä lähtis katsastaa tuon ylämylly-huhmari välin kunnon :)
     
  6. MattiL

    MattiL SkiDoo MXZ 600 SDI XRS -07 & AC F6 SnoPro -07

    Vs: Joensuun ympäristö

    se on ilmeisesti tampattu perjantaina?!
     
  7. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    no se se ois hyvä, ei tarviis patikkoa ajaa :)
     
  8. mava

    mava Ski-doo Summit 550f

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tuli heitettyä lenkki Iiksenjoki - Reijola - Hammaslahti - Kiihtelysvaara - Heinävaara - Iiksenjoki.

    Reitit pääasiassa loistokunnossa.
     
  9. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kukahan älävapaa henkilö ajeli tänään deltalta- kontiolahteen päin crossipyörällä kelkkauralla?? Perässä tuli musta Proxi polle jos en väärin kattonu...
    En tiedä mut tyhmempikin varmaan tajuaa "kelkkaura" nimityksestäkin että reitti on kelkkoja varten EI crossi pyöriä varten!!! :mad:
    Jos satut vastaan tulemaan kun itse olen reitillä saatanpa sanoa muutaman valitun sanasen kanssasi!
     
  10. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    kukahan se vastaa tosta huhmari-polvijärvi reitin merkkauksesta, olis vähä palautetta??!!

    siinä muutama kilsa ennen polvijärveä reitti menee pellolla missä on syviä valtaojia joissa sillat, no siitä oli oijottu niitä ojien ylityksiä ja kun en ite oo kyseistä reittiä paljo aiemmin ajanu niin tienny et siinä semmoisia ojia ees on. satuin sit ajamaan sitä oikastua jälkeä ja jotain 50-60km oli vauhtia niin pamautin suoraan siihen ojan vastapenkkaan!!
    putosin kelkan kyydistä jonka telasto pohjas rajusti ja alaselkä otti semmoisen tällin et vähä aikaa piti maassa maata ku koski niin perrkeleesti!! no kelkka tais säilyä ehjänä mut selkä on nyt semmoinen et kärrin irroitus auton perästä oli tuskaa ja muutenkin kumartelu sun muu juilii aika kivasti, varmaan huomenna ole töihin menijäks.

    tommoisessa paikassa pitäis ehdottomasti olla merkit siltojen molemmissa päissä että siitä välistä älyää ajaa semmoinenkin joka reittiä ei ole aiemmin ajanu ja olla varoituskyltti sillasta aiemmin!!!!

    no toinen juttu vielä kun tuolla ajeli jotain arctic cat/ski-doo kisakuskeja, kyllä sitä vauhtia varmaan vähä vois kohtaamis/ohitustilanteessa puottaa, vitutttaa kun jäämurikkaa päälle lentää kun puolen metrin päästä kaasu pohjassa ajetaan!
    kattelin vaan sit niitä jälkiä ku perästä ajeltiin niin aika pimeät mutkatkin oli vastaantulijan puolella vejetty, mitähän siinä kohtaamistilanteessa tapahtuis??
    kyllä se tuo kilvanajo pitäis tehdä muualla kun yleisellä reitillä.
     
  11. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    no joo, ja tossa ojahommassa vois käydä pahemminkin, mulla nyt oli sen verran vauhtia et keula meni yli mut hitaammin saattas töksähtää pahemmin. pitää varmaan huomenna työterkkarilla käydä.
     
  12. Sportsman-77

    Sportsman-77 Guest

    Vs: Joensuun ympäristö

    oli kyllä loistokeli ajella tänään Liperi-ylämylly-huhmari-kontiolahti-uuro ja takas. oli reitti todella hyvässä kunnossa :) pikkasen kun pisti kaasua lisää, niin sai vähän kelkkailua harrastava tyyppikin hien pintaan oikeen kunnolla. ;D
     
  13. Heimopäällikkö

    Heimopäällikkö New Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Nää on varmaan ollu ne samat jampat jotka tuli vastaan tossa välikankaalla, kun olin tien yli päässy ja laskin sitä mäkeä alas, nii eka tuli katti vastaan ja kerkes just väistää, ja jälessä tuli ski-doo (en kerenny muuta nähä kun jotain numeroita oli kyljessä) vastaan sisäkurvissa, löi liinat kiinni ja väisti, niin kelkan perä kolahti mun kelkan kuomuun. Maalit lähti ja pieni palanen, mutta eipä jääny pojat kyselemään. Onneks on kelkka tollanen vanha romu, ei niin paljon vituta. Mutta tosiaan, hidastakaahan pimeissä paikoissa vaikkei se oma henki olis kallis, muitten saattaa olla.
     
  14. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    no just, tätä mie just mietin et ei paljo järki päätä pakota!!! missähän vaiheessa kopsahtaa pahemmin?? siellä nuo pojat oli ylämyllyn shellillä kun siihen tultiin, ois pitäny käydä vähän jututtamassa.
     
  15. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    <sarkasmi>
    Soosoo, ollaanpas nyt tarkkana, ettei loukata näitä nopeammin ajavia. Vastahan tuossa muutama sivu takaperin tuli selväksi, että on kaikinpuolin ok vetää yleisillä urilla lappu tangossa mahdollisimman pitkään ja usein.
    </sarkasmi>

    Toivottavasti TEPIn selkä ei hajonnut. Sielläpäin on viime päivinä ruvettu urakalla ajelemaan uran vieressä. Olisiko sittenkin niin, että ihan jokainen ei tykkääkään patikosta...
     
  16. DamagingFallout

    DamagingFallout Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Olikos tuossa 16.30-19.00 aikana foorumilaisia välillä reijola-honkavaara-valkeasuo? Edge koppasella pollella ajelin , "valkoinen" takki ,puna-musta kypärä ja peililinssit oli päällä, jos joku tunnistaa :D Yllättävän hyvässä kunnossa oli reitit paikoin, valkeasuolla armottomassa patissa :s
     
  17. vuolukivi88

    vuolukivi88 Swichback assault 800

    Vs: Joensuun ympäristö

    Olivat vissiin samat heput polvijärvellä tankilla kahen maissa. Ajeltiin outokumpuun ja takas. oli hyvä ajella tuo linja pätkä, sopivaa pattia.
    sopivasti oli kelkkojakin liikkellä.
    Pääseeköhän tuon maarianvaaran lenkin ajamaan ympäri kun kodan kohilla luki maarianvaara 16 :/ ? ja lähempänä polvijärveä isojen linjojen risteystä eikös lähde kanssa maarianvaaraan missä on karttakin? ei vaan tainut lukea mitään.
     
  18. N-34a

    N-34a Polaris SB assault 800 & Indy 600

    No kun täällä kysellään että ketä on ollut liikenteessä niin pitää itsekkin. :)

    Lauantaina Ylämylly-Huhmari välillä tais Jupy tulla vastaan. Kenties muitakin foorumilaisia?

    Piti uutta hankintaa käydä testaamassa. :)
    Nyt niitä IQ:n romuja on sit kaks pihassa.
     
  19. timeless

    timeless Yamaha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tuli tuota itsekkin käytyy kelkkailee kun oli niin hyvä keli :)
    reitti oli kovero-tuupovaara-mutalahti-ilomanti-kovero reitit oli ihan ajettavassa kunnossa,pattiakin löytyy sopivasti.
     
  20. Vs: Joensuun ympäristö

     

Suosittele tätä sivua