epäluotettavat kauppakumppanit

Keskustelun 'Myydään, Ostetaan, Vaihdetaan kaikki muu' on aloittanut käyttäjä Pertti1, 14/12/07.

  1. hesseli

    hesseli Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    tässähän tuntuu omat murheensa melko pieniksi luettuaan jokusen sivun tarinaa eräästä kelkkakaupasta... ehkä rajuinta kotimaista draamaa! :D
     
  2. Ilves-kissa

    Ilves-kissa Lynx X-trim Commander 800 E-tec -14

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Nimimerkki Potter 78, oikea nimi Harri Aro, tilaa tavaraa eikä nouda pakettia. Todennäköisesti ei omaa rahaa tavaroihin.
    Tää on jännä juttu kun aikuinen mies ei osaa asioita vaan on jääny lapsen tasolle.....

    Älkää ostako tai myykö tälle tyypille mitään!
     
  3. Puke

    Puke Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    itsellä saman kaverin kanssa meni kaupat puihin. Matto kävi laihialla makaamassa matkahuollossa, eikä kaveria saa mistään kiinni.Kiva maksella rahdit molempiin suuntiin.
     
  4. Ilves-kissa

    Ilves-kissa Lynx X-trim Commander 800 E-tec -14

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Just näin!!!!!!!!!!!!! hyvä Harri Mikael Aro
     
  5. hidas

    hidas Boonboonpiipdokkeri

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Ilmiannan itseni, olen epäluotettava kauppakumppani.

    Möin noin vuosi sitten käytetyn turbon. En lähettänyt sitä, vaan vein henk.koht. sen perille, että ostaja näkee mitä on ostamassa vai ostaako ollenkaan. Kaveri osti sen ja jos en väärin muista niin turbo vaihtoi omistajaa 150€:llä.

    Nooh, tässä mennä viikolla illalla puhelin soi ja ko. kaveri soittaa että laitanko sille tilille sen summan jonka hän maksoi turbosta. Hiukan olin öönä aapisen laidalla että mitä ja voisitiko toistaa? Puhelun taustalla kuuluu huutoa: "kysy siltä osote niin viijään se sille" Olin edelleen että mitä vittua??

    Sitten kaiketi tämä "huutaja" otti luurimen itelleen ja alkoi möykätä että kerro osottees. Minä jotta kahvillekko ne pojat meinaan näin yötä vasten tulla, "ei kun palauttamaan tämän paskan turbon minkä olet kaverille myyny ja kusettanu sitä. Tässä on siivet ihan mutkalla ja laakerit paskana. Ja auto on nyt levällään hallissa" Kysäsin sitten että eikö kaverinsa kattonu turbon ennen kuin osti, oliko siivet silloin mutkalla ja laakerit rikki? (en mitään noista tajua, mutta eikö tuollaiset viat huomaa kun pyörittelee turboa käsissä?)
    Ei tullut vastausta, vain kysymys että tiedätkö mikä on kuluttajasuoja-asiamies (tai jotain vastaavaa). Joo, tiedän ja kehoitan teitä ottamaan sinne ko. asian puitteissa yhteyttä, jos koette tulleenne petetyksi.
    Eli nyt odotellaan kuluttajamiestä.... Tässä menee ihan sanattomaksi, en uskonut itsestäni että olen näin huono ihminen.
     
  6. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Veikkaan että kuluttaja asiamies ei sulle soittele.
     
  7. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Älähän masennu, eppäilisin että tässä tapauksessa sinä et ole se huono ihminen... :)
     
  8. korhja02

    korhja02 Kelkaton!

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Voi jessus! Mitä ne on sillä turbolla sen vuoden tehneet......vai ajaneet kun kerran rottelo on pajalle päätynyt! ::) Siis jos järjellinen olio ostaa käytetyn, niin ei toki kehtais vuoden päästä huudella asiasta. Nuku sinä vaan rauhassa! ;)
    T. Kuluttaja-asiamies
     
  9. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Kuluttaja asiamies ei puutu yksityisten välillä tehtyihin kauppoihin käsittääkseni...
     
  10. Jrski

    Jrski Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Kyllä kai noilta kuluttajaneuvojilta saa ohjeita ja neuvoja yksityisten välillekkin. Tai ainakin itse olen saanut sellaisessa tapauksessa neuvoa missä vuokranantaja jemmasi muutaman kuukauden takuuvuokraa perusteettomasti. Mutta ei se asiamies sille alkanu soittaan vaan kerto ohjeet mitä tehdä.

    kuluttaja-asiamiehet ja neuvojat ei mitään määrää muutenkaan.. ne antaa kuluttajille neuvoja ja ohjeita miten edetä asiassa. Ne kertoo että kannattaako asiaa ylipäätään riitauttaa ja jos kannattaa niin mistä ja minkä pykälän puitteissa. Jos asia ei ratkea näillä perusteilla niin sitten tehään kuluttajariitalautakuntaan hakemus.. Lautakunta pohtii ja antaa asiasta suosituksen osapuolille.. Jos suosituksenkaan jälkeen yrityksen kanssa ei päästä sopimukseen, niin voi sitten päättää lähdetäänkö asia ratkomaan tuomioistuimessa.

    nimimerkillä: auto naarmutettu tuulilasin asennuksen yhteydessä molemmilta puolilta ;D
     
  11. teemupor

    teemupor Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    onko muille tullut nyt lähiaikoina epäilyttäviä kyselyjä/tietojen kalasteluja nettimoton kautta kun olette kelkkaa kaupanneet?
    laitan tähän pari viestiä mitä tälläviikolla on tullu.

    "Lähettäjä: "Mikko Lukina" <[email protected]>

    Viesti: Haluan ostaa omalle aikaisin moottorikelkka. Mistä voin nähdä moottorikelkka?"

    laitoin vastaukseksi vain :Soita
    ja vastaus:

    "Lähettäjä: "Jaro Rokkna" <[email protected]>

    Viesti: Ok tulen ostamaan moottorikelkan mutta kunnes minä tulen sinua Haluan lähettää minulle kopio rekisteröinti, jotta voin nähdä olet omistaja ja ovat asiakirjoja. Jos lähettää tänään tulen huomenna rahaa käteisenä."


    no enpä lähettänyt kopiota vaan kävin hakemassa kettinkiä ja munalukon
     
  12. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Kummasti nimi vaihtunut tyypillä. ;D
     
  13. abject

    abject ----------

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Joo ja eikö toi Google Translate -suomikin pistä jo vähän silmään. :p

    Nettiauton puolella noihin on tormänny. Joku (amerikkalaiseksi itsensä ilmoitti) kertoi ostavansa autoa koska on tulossa Irakista Suomeen kouluttamaan armeijan joukkoja terroristinvastaista sotaa varten puolen vuoden kuluttua ja tarvitsisi auton nyt odottamaan häntä. Tiukkaa hintaa kyseli, vastasin 3000e suuremmalla summalla kuin ilmoituksessa seisoo - kas kummaa, kaikki oli ok - nyt vaan tarvis lähettää rekkariotteesta kopio hälle.

    Onpa noista saanut hyvät naurut. Yhtä autoa tais 5 huijaria, tai mitä nyt lienevätkään, kysellä.

    EDIT: Joo ja kaikkien kanssa oli just toi, että Nettiauton yhteydenotossa ja sit vastaus sähköpostissa oli eri nimi.
     
  14. JEP

    JEP RE -14, XCF, Viking II, Lynx 3500, XCSP 500

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Jonkun pitäis tehdä sellanen "Aku Ankka-rekisteriote" mitä niille lähettelis :).
     
  15. TA

    TA Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Voithan sinä vuorostasi valittaa ostajalle, että maksoi huonolla rahalla. Valui käsistä kuin hiekka erämaassa kun baarissa poikkesi niiden rahojen kanssa ja sai vielä päänsäryn aamuksi. Niin että voisi lähettää tuoreita ja sileitä seteleitä niiden huonojen tilalle.
     
  16. mönni

    mönni Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit




    Saattaa olla joillekin itsestäänselvyys, mutta ikävä kyllä joillekin ei, eli ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LÄHETTÄKÖ KELKKOJENNE TAI MUITTENKAAN MYYTÄVIEN AJONEUVOJEN PAPEREITA MISSÄÄN MUODOSSA NOILLE KALASTELIJOILLE. KYSEESSÄ ON RIKOLLINEN TOIMINTA JONKA AVULLA YRITTÄVÄT SAADA REKISTERIOTTEITA ITSELLEEN JOTTA VOIVAT MYYDÄ OMIIN NIMIINSÄ TEIDÄN KELKKAA.

    Maalaisjärki onneksi varoittaa useimpia...
     
  17. pöykö

    pöykö rotaxin kuljetustelineitä,sekä muita paskoja

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Meleko toivottomia sällejä näemmä liikkeellä ;D
     
  18. Unatco

    Unatco Polaris fst -08

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit


    Vaikka asia on jo loppuun käsitelty, niin pakko sanoa, että käytetty on käytetty ja turha itkeä, jos leipoo kii ni sit leipoo ja PISTE!!!
    Harmi jos olet säästänyt koko vuoden viikkorahoja ja ostanut laitteen joka pitäisi olla kaikenpuolin kunnossa, mutta sitten hajoaakin. voivoi!
    Nää vehkeet on aina tikittäviä aikapommeja..




    Itselle kävi hiukan huono tuuri. ostin yamaha sxr 600 -02 kelkan hintaan 2000e ajettu karvan päälle 4000km, joten tottakai hain sen heti.
    puhelimessa myyjä sanoi, että on uudet männät vaihdettu ja kysyin "tuleeko alkuperäiset mukaan" -> "joo tulee"

    Paikan päällä totesin saavani kelkan järkevään hintaan kuntoon\kilometreihin nähden.. noh.. siinä pyysin alkuperäset männät mukaan, niin ei löytynyt kuin 2kpl.. kolmas oli hävinnyt! noh.. ei siinä mitään, riskillä ostin kelkan loppujenlopuksi(tuli mieleen et oli leikannu kiinni ja mäntä paskaks)
    kotona purkasin heti sylinterit ja kaikki männät olivat uudet snoprot, mutta 1 sylinteri oli aivan tuhannen paskana!


    ^^mitäs tässä soittelemaan myyjän perään ja haukkumaan "olet myynyt leiponeen kelkan ja nopeesti laittanu vaa jotkut paskat männät sisään"


    ps. Suuret kiitokset dr.Reimondille sylinteristä+männästä :)
     
  19. Jondikka

    Jondikka ropaliksen xc600sp bäckcaunrtri ja tourinki 550

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    br pro serice lempäälässä.

    gasgasin kone makasi siellä 2kk ja ainoa muutos koneeseen olisen purku/pesetys joka kustanti 200e vaikka koneeseen piti tehä remontti. kun ei alkanut koneesta kuulua mitään ja sinne oltiin yhteydessä sieltä todettiin että kun otamme yhteyttä niin se häiritsee työntekoa ja rikki menneeseen osaan kun kysyttiin osanumeroa että voi vaikka ruottista kysellä niin ensin ei antanut ja sitte lopulta kun anto niin maahantuoja sanoi ettei sellasta ole olemassakaan.
    no, loppuviikosta etelään kun oltiin matkalla niin koukattiin kone hakemassa sieltä (ensin ei meinannut antaa koska homma oli kesken mutta vahvasti kun näytti siltä ettei se koskaan valmiiksi tule niin sanoimma että seuraava yhteyden otto on virkavallan taholta) ja vietiin se maahantuojalle niin ne siellä sano että joo tähän löytyis osat hyllystä ja on olleetjo aika pitkään eli kyseinen firma ei ole väleissä maahantuojan eli ahvala racingin kanssa joten osatkin tulee sitte mistä tulee(jos tulee).

    tälläisen käsityksen me saatiin kyseisestä puljusta.joillakin muilla saattaa olla toisia kokemuksia mutta meitä sieltä kiusattiin selvästi ::)..maahantuojan mukaan hankaluuksia ollut ennenkin
     
  20. Lyntsiman

    Lyntsiman Well-Known Member

    Vs: epäluotettavat kauppakumppanit

    Tuntisko täällä kukaan kaveria joka esiintyy saitilla todennäköisesti Jarkko85 nimellä
    Kaveri majailee mitä ilmeisemmin pääkaupunkiseudulla ja oikea nimi Jarkko Alanko
    Ajellut Lynxsillä C:ssä jotain
    Oli ainakin Kunkussa viime talvena tulosten mukaan.¨

    Kaveri nimittäin tilasi multa leveästi uudet Öhlärit Lynxsiin ja jätti sitte maksamatta
    On ollu maksavinaan tilille jo monta kertaa mut ei ole rahoja näkynyt
    Oli aikaisemmin jo yrittänyt samaa Korsumäelle mut ei onnistunut sillä kertaa

    Älkää missään tapauksessa tehkö mitään kauppoja ennenkuin rahat on saatu omalle tilille!!

    jos joku tuntee kaverin niin vois olla ystävällisesti yhteydessä minuun et saatais homma selvitettyä

    T. Petri laakso 0400428115 tai [email protected] myös YV.
     

Suosittele tätä sivua