F6 alustan iskarit

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Firecatti, 12/10/06.

  1. tupla-x

    tupla-x Well-Known Member

    Kyllä nuo reaktiotangot ovat oikein. Jos käännät tangot pituusakselinsa ympäri niin ottaa iskariin kiinni, ei mene iskari paikalleen. Ylös-alaisin kääntämisellä ei ole merkitystä. Väli iskarin "tankon" ja tuon puslan välissä ei ole kovin iso muutenkaan ja jos on väljää iskarin puslissa tai reaktiotankojen kiinnityksissä niin ehkä jossakin alustan asennossa voi pusla ottaa kiinni iskarin tankoon. Tämmöinen tuli vain mieleen. Tai voineeko johtua siitä että on kuitenkin aavistuksen vääntynyt yläpukki. Jatketaan porukalla Oudien alustan sepittämistä, aiheesta pitäis melkein pitää miitti ja Oudie tuo alustan mukaan ;D  :p
     
  2. andyman

    andyman Well-Known Member

    Piru kun tajunnut äsken katsella tuota kun kasasin alustan...
    Tiukkasin simmejä etupukista ja muuten perus huolto.

    Jos jollain on ylimääräinen floattien pumppu niin voitas tehdä kauppaa,oon vissiin hukannut oman... :-\
     
  3. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Kyllä tuossa riittäis pohtimista vaikka koko kylälle vuodeksi mutta minen ennää jaksanu. Koko ryskä o nipussa ja ekat 5km o takana.

    Etupukin iskari huollettuna paikallaan ja 100200x parempi ku ennen, mitä nyt tuossa v*tun jäisellä ja patikkoisella reitin pätkällä sitä pysty kokeileen... Ei se ainakaan pohjannu vaikka veätin sillämielin että katotaan perkale :mad: :p ;D

    Ja takapukin reaktiotankojen välipulttipusla lähti 4cm alespäin alempaan reikään ja reaktiotankojen kiinnitys on alkup. reijissä, mutta kiinnitys kahella pultilla ja pikku viisteillä mutterin päissä... Pitää vähän niitä seurailla mutta kyllä sitä mielummin sillon tällön käy kelkan alustan alla kontallaan ku että ostelee uusia iskareita :-X

    E: Niin ja ei se edelleenkään pyörisi se akseli jos se takapukki olis vääntynyt. Usko nyt hyvällä ;D
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Tätä tais jo joku kysyä, mutta onhan takapukin linkku oikeassa paikassa, ja ehjä sekä tietty se tanko, joka on linkun etupuolella?
    Liukurungot suorat?
     
  5. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Juu linkkua ei saa kuin yhteen paikkaan jos haluaa välitangon ja rullien olevan paikallaan.

    Liukurunkojen suoruutta en tullu kattoneeksi mutta en kyllä jaksaisi uskoa, että ne niin paljon on kierot, että se iskariin tai pukkien asentoon kovin radikaalisti vaikuttaisi.
     
  6. frosty

    frosty Well-Known Member

    Linkku jos on väljä, se tekee ton. Toinen vaihtoehto on just se linkun etupuoleinen toppari., jos se päästää linkun liian eteen.
    Jos takapukin alapultin kiinnitysreijät on soikeet se voi tehdä tota silloinkin...
     
  7. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Tuli vielä tuosta oudien ongelmasta mieleen, että taitaa se takapukki päästä alustan ollessa irti sellaseen asentoon jossa tuo iskarinvarsi ottaa kiinni. Tämmönene muistikuva jotenkin on. Eli kun takapikki ei ole yläpäästään missään kiinni, se liikkuu sen verran eteen/taakse ja nousko peräti ylemmäs mitä ikinä kelkassa kiinni ollessaan. Ja silloin tuo iskarinvarsi pääsisi siihen ottamaan kiinni.

    Voin muistaessaan kattoa kun seuraavan kerran taas huoltaa iskarit oliko se näin. Jotenkin sellanen käsitys muistissa kummittelee ja se kolo siihen syntyy vielä helposti siihen kun alustan vapauttaa irti tai kun sitä painelee sopivasti jousien ollessa jännityksessä, niin jousivoima lyö sen iskarinvarren sitä holkkia vasten...
     
  8. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Mulla on porosta telasto irti ja etu/takapukki yhdistetty latikoilla oikeaan paikkaansa. Tällöin takapukki jää taaemmaksi, mitä se on vapaana, eli Antti muistaa oikein.
     
  9. ripetsu

    ripetsu Member

    Vs: F6 alustan iskarit

    Mitenkäs tollaiset crosslink iskarit toimisivat f6 -06 alustassa ja meneekä ne ihan kivuttomasti paikalleen ??
     
  10. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: F6 alustan iskarit

    Mitkä iskarit tälläsessä katissa on vakiona takana? Foxi ainaki takapukissa, mut minkä kokonen ja minkälaizet säätömahollisuudet kotikonstein? Ja mikä etupukissa?
     
  11. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: F6 alustan iskarit

    riippuu vuosimallista. etupukissa aina 36mm, lisäsäiliöllä tai ilman. takapukissa 36 tai 46. kaikki foxeja. säädöt shimmeillä. crosslink käy firecattiin, mutta säätö on hieman haastavampaa ja keulimisenesto pitää purkaa pois. crosslinkissä on itsessään se. jotkut ei pidä kyseisestä ratkaisusta ja erottaa iskarit toisistaan, jotkut systeemistä pitääkin.
     
  12. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: F6 alustan iskarit

    Joo, kyse -05 sta. :) mut onko näissä iskareissa jtn klikkereitä ja systeemiä että saa vaika paluuvaimennusta lisää kotikonstein, vaa pitääkö aina shimmauttaa saadakseen lisää vaimennusta?

    Nii ja näyttää, että maailmalta eisaa enää pitempää mattoa ku 128".
     
  13. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: F6 alustan iskarit

    Ei oo klikkereitä.. Kai niitä mattoja on pidempiäkin mutta joutuu vähän kaventamaan..
     

Suosittele tätä sivua