Hemmon vesikirppu

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 8/5/11.

  1. WSA

    WSA 600 SKS 136" Markoilla ostettu!

    Hei, tarviiks toi Routaxi oikeesti isommat suuttimet kuin talvella :eek:
    Mistä moinen, vai onko kuormitus senverta suuri koko ajan vedessä??

    Tuossa varmaan (yksi) syy, miks meidän rippelissä meni niitä mänttiä.. ::)
     
  2. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    sen verta muuttunu viimevuoteen että kone mystisesti jengaa nyt yli 8t (viimevuonna 7500), imupönttö r koneesta joka ei talvitestien perusteella vaikuttanut ku max 10 suuttimeen. Suuttimet viimekesään vrt 20 isommat ja viimevuonna mäntien päät oli tiptop priimat. Nyt mentiin laihalle, epäilen että kierrokset söi koneen. Nyt on viimekesään vrt 40 isommat päät, tyhjäri isompi ja seos napsun auki. Jännä nähä jaksaako enää kiertää ja palaako nyt monta mäntää.
     
  3. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Meikäle on sanottu että kytkimellä ne kierrokset säädetään, mutta jos ei jengaa niin sitten ei. ;D Kakstahin kanssa on aina niin monta muuttujjaa, katoithan sen bensapumpunki ettei oo vuotanu? Paljonko noissa muuten on tuotto, elikkä riittääkö se varmasti isoilla suuttimilla täyskaasulla? Äkkiä joku laskemaan.. ;D Eihän se kyllä tartte ko pikku vuoto jossaki, tuotto pienenee ja imasee kammiot tyhjiksi ja taas sulaa alumiinia.
     
  4. Pekka

    Pekka Noviisi

    Oliko molemmat männät samallalailla sulaneet?
     
  5. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Näytti pelaavan taas tuo kampe! ;D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Rannalla jääti kameran linssiä umpeen ja sormet oli kohmeessa... ;D
     
  6. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    joo ei ollu tänään kyllä enää järki lähelläkään rantaa. Mutta onneksi olin sen verta varma pelaamisesta että olin räikkäliinalla sitonu poijunki kelekkaan kiinni, oishan se päivän kruunannu ku ois mokkula leiponu ja sen jälkeen vielä uponnu krapujen seuraksi poiju hitsattuna runkoon kiinni ;D

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ainaki 3minuuttia 30 sekuntia se oli käynnissä ja vesilläki osan ajasta ;D

    Tosiaan toinen mäntä oli ihan paskana ja toinen aluillaan. Eikhän tämä tästä, toki saa veikkailla koska leipoo uudelleen ;D
     
  7. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Pellaa se! Oliko paremmin vetoja rikkaammilla säädöillä?
     
  8. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    hankala sanoa ku ei pitkään pysty vetämään tossa lomperossa, sempä näkkee lauantaina tulleeko vetoja lisää vaikoeikö. Toivottavasti nyt joku etu oli tästäki remontoinnista ;D
     
  9. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Noniin 8 tunnin säätöralet järvellä ohi, kyl kait se jo pikkuhiljaa ees suuntaa näytti oikeaan. Nyt pitäs vielä saaha vekotin taittumaan mutkaan, ihan *tun pelottava ajaa vrt sc3 rautakankialustaan. Seuraavana rautakanget rcgiskareiden tilalle ja harjoittelemaan sitä mutkan ajoa ;D Yhdet jumalan ohjaamat mutkatki sai aikaan ku lähti perä liippiin, mutta ku seiso jähytinkennon päällä,piti kaasua pohjassa ja toivo parasta se oikeni. Kannatti viitata uskonnontunnilla!

    40litraa sai pensaa ajettua ja hyvä fiilis, KERRANKI prkele tuntuu että meni ees jotensakki oikeaan suuntaan. Mokkula pelaa ja vartsut on mustana hihnakumesta..kyllä tämä tästä!

    siltikki ollaan kilsa jälessä viime kesän kuluista, nyt jäi 106kmh gepsin näyttöön parhaaksi ;D


    Ja kytkintestit meni välillä tosi putkeen ;D
    http://www.youtube.com/watch?v=qDCM5e4UNRk
     
  10. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

    Tosiaan, hyvä että kulkuja alkaa pikkuhiljaa löytyyn! ;D

    [​IMG]

    Watercross topikissa lopout kuvat eiliseltä.
     
  11. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Jouset tuli mulukattua uusiksi huomiselle, saapa nähhä ::)

    [​IMG]
     
  12. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    iltapäivä sääjettiin muka kytkintä muttei mikään taaskaan menny eteenpäin, kemijärvelle lähetään turraileen tolla töttörööllä joka ei herää ennen ekaa mutkaa, ihan siisti lähtiä kiihareita ajeleen ;D Ihme värkki ku tarttee eka kierroksen/pari ennenku kiertää täysiä, muutoin jos "kylmästä" yrittää lähettää järveen jää kierrokset junnaamaan siihen 7500 ja risat vaikka kuinka huuatti pukilla kuumaksi ::)

    Yhteisajeluaki vähän reenattiin, meleko helevettiin tuo pomppii ku tulee aaltoa, lopussa oli pakko vetää rantaan ku ei enää uskaltanu jatkaa kierroksia, Larska voitti ;D

    http://youtu.be/NmyZIvE5dQ8?hd=1


    Ponsoriteipit ja rallinumerot kylessä! Huomenna Rovaniemelle ja täysiä järveen! Se ois kesälomanki alotus!

    [​IMG]
     
  13. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Kisareportaasi ;D

    Kemijärveltä kotona ja uimareissuhan siittä tuli, A finaalin kärkikaksikko raahas uimataidottoman hemmon ilman liivejä järveen kisojen päätteeksi ja pelotti kyllä helevetisti enempi mitä ykskään kisalähtö ;D

    Mukava oli ajella ja tulos kyllä yllätti. Koko kesä on ruuvattu ajettu ja ruuvattu ja tuntunu jatkuvasti hitaalta toiminnalta. Ei kule ei käänny ei pelaa leipoo jumiin suutin väärä jouset väärät alusta väärin hihnalla vettä kone mooaa vettä sataa sääsket syö silimät päästä. Suurin roblema ollu se ettei oo ollu oikeen mihin verrata, loppunopeuksia näköjään ihan sama kattella ku ei ne vissiin tarkota yhtään mitään. Vimpat ajelut kattelin racecronolla ja sillä sai hyvin todettua että tasan jokaikinen kytkinsäätö yms säätö ja ruuvaus vei vaan vekotinta paskempaan suuntaan. Tarkoittaen että kaikki säätökamat kassakaappiin ja viivalle. 800 kiiharissa 4. ekan vedon jälkeen palomikan tribbel revin kans samalla ajalla, tokaan lähtöön sitten manageri ja talouspäällikkö HIDAS kertoi mitä pitää säätää ja vituiksihan se meni, kiitos, onneksi jätkä maksaa ;D Pumppailin rannalle ja aika oli niin paska että hävesin tokassa aika-ajossa palomikalle. Sinänsä tulokselle ihan sama, teki vaan mieli nähä miten tuo kulkee vrt enempi ruuvattuihin laitteisiin ja keviämpiin kavereihin (meikä painaa kamat päällä varmaan 120kg ;D ). Taas opittiin jotain, se tässä touhussa vissiin kiehtoo ???

    Ovaalin aikaajoissa sitten kattelin ettei mitään jakoja kulkujen puolesta, oli sen verta suoraa että eppäilin oman pelin 90kmh huippujen riittämättömyyttä. No kello oli toista mieltä, kampe ku on tarpeeksi hias, pystyy mutkiintuloaki miettimään ;D Ja vissiin se kopsahti siihen ekaan poijuunki, onneksi remix olli kerto haastattelussa hyvän taktiikan, että tulos tai ulos - tuloksena aika-ajojen toka sija. Siittä suoraan A-finaaliin ja vastaan full trottle antti ja toinen vastaava epeli ojanperän jouni. Oma taktiikka oli heti alusta asti varmistaa etten uppoa ja koitan peesata kykyjen mukaan. 3 kiekalla alko läskistä tuntuun siltä että nyt on parempi rauhotella, jääny jalkakyykyt ja käsilihastreenit tekemättä. Ei jumalauta mitä aaltoa se on, ja siihen vielä pitäs ajaa kaasu auki. Kolmantena maaliin ja oli itelle sama asia ku maailmanmestaruus, ei ikäpäivänä ois uskonu tommoseen tulokseen, tavote oli c-finaaliin päästä ajamaan edes toinen setti ovaalia.

    Kiitos osallisille(mekatsu-rikulle eritoten) ja sponsoreille, ilman teitä ajelisin heinäpellolla ;D Mukava päivä oli ja mukava oli spekuloida ja raatailla! Kahen viikon päästä kalixiin mutkittelemaan jos peli vielä laulaa.


    Jakelille kiitos siististä kuvasta, ryöstän sen tähän!
    [​IMG]


    ..niinjoo ja oli meikällä kypärässä kameraki! Muistin peräti viimeseen finaaliin startata sen.
     
  14. Java

    Java BD 3700

    Hyvinhän se sitten meni, taitaa olla päässä se vika ettei muka vehkeet toimi :-X.. enkä nyt meinaa niitä vehkeitä :D
     
  15. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    No helekatti, hienostihan se Säätö-Kimmo veti! Onnittelut podiumipaikasta! :) Ei ihan mettään oo menny vaikka turha vaatimattomuus anto muuta ymmärtääkki.

    Tuli napsittua sarjalla nuita kuvia, tyyliin 1000 kuvaa niin ainaki yks pitää onnistua... ;D Tuossa jatkoa tuole "ryöstetylle" kuvalle.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Pannaan pari muutaki sekaan.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Tuossa lähöstä kuvasarjaa ekaan mutkaan asti.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. OsPiX76

    OsPiX76 Well-Known Member

    Noni, sehän on vetässy ihan tolokusti :) onnittelut pallipaikasta :)
     
  17. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    ..ai tais jännittää. Hienosti meni ja onnittelut!
     
  18. AAKOO

    AAKOO Member

    Mahtavaa Hemmo Mahtavaa!!!
     
  19. Larska

    Larska Alpha 154,äskooäs155,indy500

    Huh,oli vetoja!! Pittää äijää sparrata enemmän,jotta aallot ei ennää pelota. ;D
     
  20. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Eikait ne aalot syö ketään,hanaa hanaa.Onneksi olkoon!
     

Suosittele tätä sivua