Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Ratox

    Ratox Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Huomenta!
    Eipä siellä hyvin oo vaihtoehtoja mistä ajella.. Eli muuta eroa ei ole kuin et tullaan eri kohdasta yli kun ajetaan Kontiolahdelta tullessa toisen kerran Pyytivaarantien tien yli. Viime talven mentiin siitä pahasta kuusikko notkosta yli,nyt sit vajaa 100m aikasemmin,erään sinisen talon tontin rajalta... ;D Siellä pitäs olla tarpeelliset varotukset ja nopeusrajotukset,nauhat jne... Ja edelleen se hankala tien ylitys ja jäälle laskeutuminen Hiekkalahdessa,nyt vain eri puolta tietä ku viimme talven,varovaisuutta siinäkin! JA PITKÄLAMPEA MYÖTEN PITÄÄ AJAA MELKO KESKELLÄ LAMPEA HILJAA!! Rannoilla talviasuttavia kesämökkejä,olivat jo viime talvena valittaneet kelkkailijoista!
    Joskus tulevaisuudessa reitti OLISI tarkoitus saada menemään Suuren Onkilammen jälkeen suoraan 110-linjalle... Luvitus kesken.

    Kai se pitäs pikkuhiljaa toi Lynxin raato roijata talliin ja alkaa alustaa purkaa. :D
     
  2. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hyvä, että Pyytivaaralta taas pääsee :)

    Muumi prox: "Ja tuommonen silta löyty, kun reitti menee kaavintien yli ja jatketaan Maarianvaaran suuntaa. Tuon sais kuntoon jos ois 8kpl 5' parruja. Ilmottakaa jos kellä on niin kävisin hakemassa ja naulaamassa vielä paikoilleen"

    Tarkistin lautakasan ja minulla ei ole siltaan sopivaa tavaraa :( Kelläs olisi? Tai sitten kaupan kautta ja VRY:lle lasku. Voisi tietysti kysyä Tenholta, saako jostain suoraan VRY:n laskulle.
     
  3. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: Joensuun ympäristö

    jaguar okun kanssa alustavasti sovittuu asiasta.
     
  4. TurunenT

    TurunenT Lynx RE 600ho

    Vs: Joensuun ympäristö

    Yritin tänään maksaa jäsenmaksua, ni ainakin Osuuspankki väitti, ettei saajan tilinro ole oikea???!!!
    Liekköhän muilla ollu samaa ongelmaa.. Kirjoitusvirheen mahdollisuutta en ainakaan myönnä ;D
    Noh, pitää ens viikolla asiaa selvitellä..

    Kuhan reittien aukaisutalkoita järjestellään, tänne varmaankin tulee infoa...?
     
  5. ertsi

    ertsi -11 GTX SE 1200 4-TEC & -84 5900 GLX

    Vs: Joensuun ympäristö

    Vituilleen oli menny kuulemma nuo maksulaput. Uudet tulossa kai...
     
  6. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Maksulappuun oli vilahtanut se kirotusvihre. Uudet kirjeet on tiettävästi jo postissa.
     
  7. KKuiri

    KKuiri Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Vaihtoehto II.

    Ole erilainen nuori ja liity Juuan Seudun Moottorikelkkailijat Ry:n, jäsenmaksu 25€. Tällä maksulla yllämainittu sekä mahdollisuus ajaa Maaselän ajoharjoitteluradalla että kerhon safareihin osallistua. Toisista safareista joudutaan perimään pieni maksu jos ruokatarjoilu. Mutta tässä kerhossa et tarvitse maksaa ylimääräisistä kuluista, hulppeista tiloista ja nyt on mahdollista vaikuttaa aikuisten oikeasti. ;D

    Ilmoittautumisia varten viskaa postia [email protected], jota lukee hallituksen jäsenet ja varsinkin sihteeri.
    Voi myös soittaa, Mikko Tuovinen 0505850963.
     
  8. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    hyvää itsenäisyyspäivää vaikka kylläkin suomi hyvin itsenäinen enää ole :( ois huomenna vähä talkoita tiedossa,1-2 henkilölle minun lisäksi.ei paha rasti olis.ilmoittatua voi miten parhaaksi katsoo..
     
  9. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Onks tää se paiholan sillanteko keissi?
     
  10. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    ei ole..vaan siinä sun naapurissa.ranteen paksuisten puitten kaatoa.
     
  11. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    ei taida olla joutavia ukkoja metsä hommiin..pakkanen hellitti huomattavasti,ei ole enää kuin n -8. viesti kirjoitettu klo 9.15 ja n puolilta päivin oli tarkoitus nostaa kytkintä..
     
  12. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Töissähän sitä ollaan ja on tässä jo taas niin monta päivää talkoiltu että alkaa suurin into / ylimääräinen aika olla jo takanapäin.
     
  13. ranek

    ranek Member

    Vs: Joensuun ympäristö


    Töissähän sitä ollaan ja on tässä jo taas niin monta päivää talkoiltu että alkaa suurin into / ylimääräinen aika olla jo takanapäin.
    nythänse vasta talkoot alkaakin. täs on talkoiltu jo monet vuodet ja kiitokset saamata.yksien ja samojen henkilöiden pitää hoitaa hommat mut ku ajamaan pääsee sit kyl ajetaan tukka putkella. jos ei ura kunnos sit alkaa valitus kova.!!!!!!!!
     
  14. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tää on niin TOTTA!!

    Tänäänkin rapiat 3 tuntia vara Pj:n (jolla ei ole ollut kelkkaa vuosiin) ja kunnan yhdyskuntasuunnittelijan kanssa pitkin ylämyllyn metsiä käveltiin ja alkaa reittimuutokset olemaan selvillä että pääsee pyhäselälle ja huhmarin suuntaan kelkoilla!
    Huomenna olisi tarkoitus lähteä kaverin kanssa asemapihalle talkoilemaan ja otamme lapset kanssa mukaan että välillä on mammoillakin omaa aikaa...

    Tottahan se on että vapaaehtoisesti kukaan ei tuonne metsiin olemenossa heilumaan, tämä ei ole mikään vittuilu viesti vaan tosiasia. Ne ketkä minut tietää/tuntee niin ymmärtää mistä puhun!
     
  15. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Elekkee nyt suuttuku hyvät miehet :eek: ;D

    Samassa veneessä tässä ollaan ja mie ainakin kiitän teitä kovin kun jaksatte talkoilla. Sama itekkin huomannut tässä, et samat naamat meitä vain tuolla talkoilemassa on vuodesta toiseen. Tälle kaudelle saatiin sentääns yksi uusi innokas "jamaha ei pamaha" kaveri völjyyn :)

    Ja tokihan sitä aikaa vielä järjestetään jos jossakin on tarvetta talkoilla (tai jokapuolellahan sitä ois, mutta jos pätkä joku on ihan vesakoitten peitossa tms).

    Nyt se vaan kun tuota valkoista kultaa tulla tupsahti, niin pakko tässä on aikansa priorisoida ja rueta pajottamaan kelkka kuntoon talvea varten...
     
  16. ranek

    ranek Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    oishansitä 6 puu sillan tekoa 20-30 rummun viemistä metsään reitille. reitin raivuuta muutama kilometri. siinä näin aluksi yhdelle miehelle kun muita ei kiinnosto tehä juuri mitään. kukahan tekis nääkin ura hommat jos laittas rukkaset naulaan ja lopettas koko kelkka ura hommat.13 vuotta olen tehnyt mitä olen hyötynyt? vittuilut palkaksi saanut.pitäs pikku hiljaa kellojen raksuttaa. ja miehiä löytyä talkoisiin vähä enemmän!!!
     
  17. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Joensuun ympäristö

    Joo ei tässä kyllä itsellään olepäässyt tuota omaa polariksen raatoa vielä vilkaisemaankaan ja ekat kilpailut rapian kuukauden kuluttua... :(

    Et ole Ranek ainut kenellä on käynyt hanskojen tiskiin lyöminen mielessä, paljon sitä on tehty ja paljon varmasti on vielä tekemättä..
    Mutta vaikka mitä tekisi niin kiitoksen sanaa harvemmin kuulee näissä hommissa ja vielä vähemmän kun on numerot kylissä ;D ;D ;D

    Mutta kiitoksia minun puolesta tässä vaiheessa talkoissa olleille :)
     
  18. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    RaneK:lle: Tokko nyt kukaan on vidduillu kun talkoita tekee :eek:

    Atsolle ja muille, et laittoote hyvissä ajoi tietoo talkoista, niin lähetään porukassa nujummaan, viimeksikin tais olla 9 tumpeloo huokailemassa kämmeniin ylämyllyn ja liperin suunnalla.

    Mukana ollaank!
     
  19. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Terveiset kuusamosta ;D Tänään tuli vuobman kanssa rällättyä rukanympärysreittiä ja nyt on kädet ihan makaroonia ::) Saa nähä vieläkö huomenna kykenee ajamaan... Jokos joensuuhun on satanut lisää lunta? Sunnuntaina suunnataan takas kotiin nii olishan tuo mukava päästä tuttuja reittejä rälläämään.

    [​IMG] [​IMG]
     
  20. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    joo ei näistä talkoista ym pidä tressiä ottaa..sattu vaan olee vapaa päivä tai oikeestaan vaan muutama tunti vapaata ni tuli lähdettyä puun kaato hommiin ja aamulla uudestaan jos ei mitään ihmeempää ilmaannu suunnitelmiin tai sit su..hiki kyl virtas niinkuin ois ollu saunassa turkishaalari päällä ;D huonokunto? ei sinnepäinkään..ajatukset sattu pyörii thaimaan lämmössä ni sen piikkiin laitetaan.ennen kun oli poikamies ja viikolla vain töissä ni jouti rutkuilee mut kun nyt perhettä ja vkl töitä vähä väliä ni joutuu miettii monesti menoja et mihin tärkeys järjestykseen laittaa et kun 24h päivässä on lyhyt aika.
     

Suosittele tätä sivua