Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    onx nuo pollet saman vuotisia 8) toisesta uupuu vaan tarrat..
     
  2. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    No kyllä niillä taitaa se 7 vuotta olla ikäeroa ;)
     
  3. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ettei ois ukot huomenna makaronina... viikolla 7 meikäläinen perinteisesti rukalla nönnöttämässä!
     
  4. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Voihan se olla ;D Alustavasti kyl sovittiin että ysin aikaan aamulla startataan kohti rukaa. Tänään tuli sit huomattua että ei kannata kärrin kanssa yrittää edes parkkeerata rukamarketin pihaan. just ku oltiin saatu kelkat pois kärristä nii tuli äijjä keuhkoomaan että tähän ei saa pysäköidä, on kuulemma yksityispiha ja rekat ei sovi kääntymään... Piti sit kärri käydä viskaamassa hiihtäjien parkkiin ja auto takas kaupanparkkiin ;D Eikä ollu muuten mitään merkkiä ettei sais pysäköidä :mad:

    Että tämä tiedoksi myös muille jotka suuntaa joskus rukalle kelkkailemaan...
     
  5. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Nyrkkiä suuhun ;D ei vaan, laittaa vaikka viereisen K-Marketin pihaan, luulis lääniä riittävän.
     
  6. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    No kannattasko näistä vaikka ilmoitella pikkasen aiemmin mitä vasta sillon kun on jo maat jäässä ja lumet sataneet?
    Ei mulla ainakaan ole ollut mitn. hajua että jossain olisi tälläiset urakat? Koko syksy ois ollut aikaa tulla auttamaan ja mielelläni olisin tullutkin.
    Kolmeen eri otteeseen on sitten talkoiltu Pagin, Härkösen, Mihalinen ja kumppaneitten kanssa ympäri Joensuuta niillä paikoin missä on tiedetty tarvetta olevan. Ja eipä ole ollut tunkua niihinkään, samat tutut naamat vain :)
     
  7. N-34a

    N-34a Polaris SB assault 800 & Indy 600

    Vs: Joensuun ympäristö

    Missä päin moiset urakat? :eek:
    Tottakai avuksi tullaan, kun kerrotaan että milloin ja minne.
     
  8. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Meinasin jättää kommentoimasta mutta sanompa ny kuitenkin... ::)
    Elekee ny poijjaat tehkö itestänne martyyreitä!
    Kyllähän se teijän pitäs ymmärtää ett ei näistä hommista kukaan suoranaista kiitosta saa, ite oon ajatellu sen niin että kiitos tulee talkoilusta siitä kun talvella porukka ajaa ko. pätkää mitä on talkoillu? Oonko väärässä? Kyllä täällä moni muukin tekee talkoita ja siitä ei myöskään kiitosta saa! Jos vittuilua kuuluu nii tottahan ne asiasta sanoo??? Yleensä sillo on kyll jotain pielessä jos jostain joku jotain sanoo... se on sitä rakentavaa palautetta ja niitten kanssa pitää elää ja ottaa opiksi tai julkiseti ainakin INFORMOIDA miksi ko asia on niin eikä yksinään omassa piirissä jupista että kun eivät tiedä miten asia oikeasti on. Joskus joku viisas on sanonu ett maksava asiakas on aina oikeassa niin pitkään ku toisin osoitetaan!
    Se ett tuolla reiteillä ei tekeminen lopu ja aina on joku paikka korjattavana, mut niitä pitää vaan talkoilla ja tehä yks kerrallaan pois. Se ett miten sitä porukkaa sinne talkoisiin saa nii INFORMOIKAA tarpeeksi aikasessa vaiheessa ett nyt ois talkoita tiedossa, koska ei kaikki ole poikamiehiä/naisia jotka pystyy tunnin varolla tulemaan talkoisiin silloin ku kutsujalle itselle käy. Ja ajankohtaakin kannattaa miettiä ett ei ruveta hankien aikaan tekemään ku on Suomessa kuitenkin tuota lumetontakin aikaa talkoilla, mutta tämäkin hoituu sillä informaation lisäyksellä.
    Itselläkin tuota perhettä kun on nii ei sitä joka hommaan pysty repeemään joka kerta, ja voin rehellisesti tunnustaa että en ole tänä syksynä tuntiakaan talkoillu urien suhteen kun on aika menny töissä ja loppu aika mitä jää nii mielellään olen perheeni kanssa kotona. Monesti olen kyllä yrittäny lähtee jotain puuhastelemaan mutta työt sotkee harrastuksia :-\
    Mutta pakko sanoo vielä sekin ett eikait näitä hommia kenenkään ole pakko tehä kun ei niistä palkkaa taideta kenellekkään maksaa? Ja jos maksetaan nii ei sillo kait pitäs valittaa ett Prkl ku pitää taas tehä näitä hommia :-X

    Syksyllä oli kelkkafoorumi jossa pyydettiin sanomaan kehitys ideoita ns. palvelunparantamiseksi!
    Yksi idea voisi olla että tuonne yhdistyksen sivuille tehtäisiin osio jossa olisi julkisesti lista mitä pitäisi talkoilla... jokainen voisi sieltä käydä kattomassa ett tuolla ois tuollanen kohta mitä tehä ja käydä tekemässä sen pois ja tämän jälkeen ilmoittaisi sivuston ylläpitäjälle joko s.postilla soittamalla tai sivuilla kirjoittamalla ett ko. homma on tehty ja ylläpitäjä voi sen sieltä sitten poistaa... en tiedä onko kehityksen arvoinen ehdotus mutta jokainen voi tänne vaikka noita kehitysideoita kirjailla kun täälläkin on yhdistyksen porukkaa seuraamassa nii vois jotain ehkä tapahtuakkin.

    Ei muuta tälläkertaa, elekee ottako vittuiluna ja ko. viesti ei ole kenellekkään henkilökohtaiseti tarkoitettu!!
    Kiitos ja anteeksi.

    -Marzo-
     
  9. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eihän tässä kukaan itsestään marttyyriä ole tekemässä ;D ja ei kenenkään kannatta mieltä pahoittaa!

    Mutta eilen kirjoitin että "olemme tänään (la) menossa asemapihan kohDille kaverin kanssa talkoilemaan ja otamme lapset mukaan" minun mielestä se oli aikalailla vähän ilmoitusta että talkoot olisi mutta ei tullut kyllä yhtään puhelin soittoa tai muutakaan yhteydenottoa ???

    3 tuntia siinä talkoiltiin ja lapset olivat mukana(yht.4 kpl) risuja ja oksia kantamassa ja olivat mielissään kun saivat auttaa ja kuumaa kaakaota juoda..

    On täälläkin foorumilla paljon tekijämiehiä ketkä ovat osallistuneet ja tehneet paljon talkoita mutta missä kaikki loput ovat kuN veikkaan että aikamoni täällä lukee mitä kirjoitellaan vaikka eivät olisikaan rekisteröityneet..

    Ja sitä olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa että mihin on hävinnyt kaikki oma-aloitteisuus ihmisiltä kun eihän se ole kun soittaa ja kysyä missä talkoiltavaa olisi ja jos vapaa-aikaa ja intoa löytyy niin miksi ei vaikka viikolla kävisi tekemässä???

    Mutta asiasta kukkaruukkuun ja turhat narinat pois ;D talkoita olisi tarjolla ensi viiikonloppuna varmaankin molempina päivinä ylämyllyn alueella!

    Mukaantulijoita????
     
  10. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eiköhän tuota jouda talkoilee, mitäs ois listalla?
    Kerrotko miten Ylämyllyltä lähdetään kohti Huhmaria nykyään?
     
  11. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eiköhän tuo ihan lähiaikoina selviä, eilen kunnan miehen kanssa käveltiin myös sielläkin ja mietittiin vaihtoehtoja :)
    Pyhäselälle menevän reitin raivausta olisi tiedossa ja iso silta pitäisi tehdä puhistamolle samalla, peukut pystyyn et lupa puhistamon vesipuoleltakin tulee reitille :) ylämyllyn entisellä asemapihalla tarvii raivurilla huruutella risukoita pois ja sitten pääsisi pillari töihin ja tulee muuten nopeaa baanaa ;D

    Ainiin ja Jupy oli soittaja eli voittaja kun soitti ja kysyi asioista :)
     
  12. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Elekkee elekkee
     
  13. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Liekkö kukaan vielä ajanut Delta-Kontiolahti välillä? Jos selkä tervehtyy viikonlopuksi niin ajattelin käydä rauhallisella uranaukaisu-/tamppausreissulla.
     
  14. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Pojat oli käyny jonkun matkaa ajaa, mutta ihan karsee oli vielä ollut. Höttö kun ei kanna...
     
  15. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Mie kävin tänään tamppaamassa Ilomantsin suunnalla myllykorventie - ilomantsinjärvi välin. Olihan nuo äijjät käyny jo verkoilla ilomantsinjärvellä ku oli kelkan jäljet jäällä :) Hitto ku kerkeis valosan aikaan ajamaan nii vois tamppailla vaikka koveroon asti, mut pimeessä hirvittää yksinään rällätä ku ei tiedä mitä sattuu ::)
     
  16. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Yhen hengen iskuryhmä kävi kirjaimellisesti turraamassa Huhmarin ympäristössä 8)

    6 km = 1,5 h :eek:

    Kilsan päässä Huhmarista piti jo kaivaa mölysaha penkin takaa. Jatkuvasti sai pysähdellä ja sahailla. Muutama puu oli metsäkoneen jäljiltä uralla ja useampi oli kaatunut.

    Ei siis kannata pitää kiirettä tuonnepäin, ennenkuin sahapartio on ajellut baanat läpi. Jonkun pitäis käydä sahailemassa ;)

    Höytiäisen jäätä en mittaillu. Huhmarilta Polvijärvelle päin n. 2,5 km päässä on lampi, jonka yli ura menee. Sahalla tarkistin ja jäätä oli ainakin rannassa 15 cm. Sen päällä 5 cm sohjoa ja 30 cm puuteria. Illan hämärtyessä ja yksin siellä metässä, en viittiny lähteä yli. Huomenna sit päivänvalossa, niin näkee paremmin pulikoida ;D
     
  17. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    se lampihan on rannoilta aina hyvin jäässä keskellä siinä on vissiin joku lähde tai joku se tuntuu olevan keskitalvellakin vielä vesillä
     
  18. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Aijjaa ???

    Nyt ainakin lumi näytti tasaiselta ja valkoiselta koko lammen jäällä. Viime vuonnahan siinä oli tammikuun puolivälissä 45 cm teräsjäätä ajouran kohdalla, kaukana rannoista. Pitää vissiin laittaa tarpeeks vauhtia...
     
  19. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Joensuun ympäristö

    Heissan! Huomenna olisi talkoita tiedossa, kello 9.00 ylämyllyn Shellin baariin kahveelle josta siirrytään puhistamolle ja tekaistaan uusi reitti pyhäselälle ja silta myös jos saamme vain puutatavaraa,
    tarkoitus olisi käydä myös asemapihalla raivaamassa että saisimme reitin oikealle paikalle..

    ylämylly -huhmari välinen reitti on suljettuna välikankaan alueella puutarhan kohdilla, uutta reitin paikkaa mietitty pitkään ja kuumeisesti
    Joten älkää nyt menköön ainakaan kelkoilla sinne törttöilemään ominpäin kun jo jälkiä näkyy olevan..

    Soittaa saa jos kysymystä tulee 0504125582 ja huomenna nähdään

    T:Atso
     
  20. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    HUOMIO PORUKKA!!! HUOMENNA TAI SU OLISI TALKOITA TIEDOSSA. KONTIOLAHDEN ST1 URKKALAMMELLE PÄIN KUN LÄHDETÄÄN JA MENNÄÄN KAJAANIN TIEN ALI JA SITTEN ALKAA KUUSIKKO NI SIIHEN PITÄISI 4 SILTAA TEHDÄ.SIELLÄ ON PUUT YM VALMIINA ELI TARVIIS NAULATA LAUDAT POHJA PUIHIN KIINNI. ASIALLA OLISI KIIRE.OTTAKAA VÄLITTÖMÄSTI RAUNO KUKKOSEEN YHTEYTTÄ NI HÄN KERTOO ASIASTA ENEMMÄN.
     

Suosittele tätä sivua