Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ha! Jaakko-teräsvaari yllätetty itse teossa! Suorastaan rysän päältä... eiku kuussataaviiskymppisen päältä ;D

    Siellä se herra vaan yksinään lanaili Okun ja toteemin väliä. Ai, että oli makiaa päästä ekana sinnekin. Siellä sitä päiviteltiin taas noita junakuskeja ::) Vissiin se metän läheisyys pelottaa, kun vain keskilinja kelpaa. Mutta syvä kumarrus ja nöyrä kiitos Jaskalle, kun viitsii lanailla noita pätkiä. Tervetulloo vaan pitemmällekin sieltä! Huhmarille päin mars heti lanaamaan ;D

    Enivei, turrasin Huhmarilta toteemille reunoja pitkin ja jokusen oksankin nappasin mukaan. Huhmarin lähellä se "kanto" jyrkässä pikkunypyssä olikin kivi. Turhaan oli kirves mukana sen takia. Ja ei. En iskeny kirvestä kiveen ;)
     
  2. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Vihdoinkin foorumi toimii, meinas tulla jo vierotus oireita ;D
     
  3. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    tervehdys kelkka kollegat tauon jälkeen..zuumilla on näköjään joutavaa aikaa ku kyttäilee virhe ilmoitusta tunnin välein :D nyt mulle päin ilmoituksia tulemaan kun olen kelkkaa vailla. kaikki skiidot,lynxit ja polarikset kelpaa. rohkeasti yhteyttä ja mielellään äkkiä ennen kuin tulee lopetettua koko harrastus :'(
     
  4. ||jani||

    ||jani|| Peltosilla mennään

    Vs: Joensuun ympäristö

    riippuu hintaluokasta ja pitääkö olla mitenkä uutta vehjestä? myyntiosiossa ois mulla lynexi kaupan, g-tyyppi
     
  5. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    05->
     
  6. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Huomenna olis tarkoitus ainakin Pasituksen kanssa lähteä Lehmon suunnalta ajelemaan mahdollisesti Urkkalammen suuntaan. Muitakin mahtuu mukaan :) Voisi vaikka tuossa 11 aikaan aamupäivällä starttailla.
     
  7. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    hohohoijjaa jokos tamppari on pyörinyt pohjois-karjalassa??? alkaa tuo delta-konala väli olemaan aikas rankassa kunnossa tosin hyvän jumpan siinä saa ;D

    Onko vuobma tarkoitus ajella urkkaa pidemmälle??

    Viimeviikonloppuna ajettiin delta-konala-uimaharju-koli-kontiolahti delta. Välistä sai avata reittiä uimaharjusta oli 2 kelkkaa meidän edellä mennyt pielisen rantaa sekoiltiin sitten porukassa ;D Riittikö katti ja pollemiehellä bensa??

    Enossa sekoiltiin todella monta kertaa merkkausta vaatisi urkkalampi-uimaharju välillä merkkejä ei montaa kpl kyseisellä välillä ole. Tosin nyt siellä on ura jota paukuttaa mutta, harmitti ja v*ttutti kun hukassa oltiin monta kertaa. Tullut ajettua sitä väliä joten luulis osaavan mutta, kyllä se kesänaikana näköjään unohtuu onneksi oli navilaattori matkassa niin päästiin määränpäähän vaikkakin aikataulut hiukan menivätkin mönkään....
     
  8. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Käytiin tänään Vuobman kanssa tamppailemassa väliä lehmo-kontiolahti-Mönnin silta-lehmo. Tosin lehmosta kontiolahteen ei tarvinnu hirveesti tampata ku oli jo revitelty reitti ihan mahottomalle patille ::) Mutta saatiin levennettyä uuro - mönnin silta väli kohtuu hyvin :) Huomenna olis tosiaankin tarkoitus lähteä Vuobman kaa ajelee joskus yhdentoista maissa lehmosta enoon päin ja urkkalammella vois paistella maggarat ja hoitaa pakollinen nesteytys ku läskille tuppaa tulemaan hiki pikku pätkälläkin :eek:
     
  9. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Jos passaa voin liittyä seuraan.

    0505146985. pasitus tai vuobma vois soittaa..
     
  10. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kyllähän se passaa, mukavampihan se on porukalla ajella ku yksin :) Pitää aamulla soitella, menen potkimaan Vuobman ylös joskus kympin maissa nii päästään ajoissa liikkeelle ;D
     
  11. KKuiri

    KKuiri Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Reitin tamppausta välillä Juuka ABC-Yläluosto Tarmo kauppa.
    Lähtö klo 09:30 Juuka ABC.
    Teretulemast!
     
  12. karhu

    karhu ruma mutta hidas

    Vs: Joensuun ympäristö

    Riittihän se mutta aika limitillä pyörittiin... Takas päin osattiinkin jo ihan ilman ylimääräsiä lenkkejä. Huomenna ois meininki joensuusta suhauttaa Lieksaan erä-eeron kautta jos nyt vain aamu päivästä selvitään ilman kalusto tappioita...
     
  13. TT 5900

    TT 5900 Ei menny niinku suunnittelin...

    Vs: Joensuun ympäristö

    Sieltä suunnalta tullu palautetta että pätkäkelkoilla ei voi tampata reittiä. Pitäisi olla vähintään 50 leveä tela ja 4 kelkan leveyttä olla tallattu ennen kuin reitti on auki!!
    No asiasta voidaan olla montaa mieltä mutta reitti puhkottu osaksi pätkällä ja sitte pappakelkalla kun saatiin se pois telakalta!
     
  14. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Voi jukopliuta kun vanhalla alkaa olla huono kunto. Eto pikkulenkki Lehmosta Enoon saa miehen veteläksi. Täytyy ottaa pari voimajuomaa :) Nyt olis sitten Urkkalammelta Enoon levennelty reittiä kuuden kelkan voimin aivan perkuleen hyvin. Passaa sinne nyt herrasväen lähteä ajelemaan :)
     
  15. iippa

    iippa X-Trim 900 -15

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ajoitteko tänään tuon reissun?

    Kävin tamppaamassa "ojia myöten" Uimaharju - Pikkukilin risteys uraa.
    Aika tavalla oli vaan lumen painamia puita uran päällä. Suurimman osan sain vesurilla talkoiltua mutta jäi sinne vielä muillekin.
     
  16. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Joo nyt on paikat hellänä ja huomenna ei varmaan pääse sängystä ylös, mutta mukavaa oli :) Kiitoksia mukana olleille ja lisäilkäähän meikäläinen kaverilistaan nii voi kysellä vaikka yv:llä mukaan joskus toistekkin. Sais kyllä tampparit käydä ajelemassa pikapuoliin reitit... Oli melkosta patikkoa joensuun päässä. urkkalammelta eteenpäin on reitti vielä ajettavassa kunnossa;)
     
  17. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Oli mukava reissu otetaan joskus uusiksi!! Vois joskus tulla sinnekkin päin käyt sitten isonkirkon poikia ajeluttamassa karuilla metsäsaloilla ;D kunhan vaan lunta tulee enempi..
     
  18. karhu

    karhu ruma mutta hidas

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eipä ajettu kuin uimaharjuun asti. Enossa pyöriminen ees takas reittiä etsiessä vei voimat ja motivaatiot... Mutta tuolla enon suunnalla ois oikeesti talkoo hommia!
     
  19. Teva75

    Teva75 Ski-doo MXZ Renegade BC 600 e-tec -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tänään taisin olla hieman liian aikaisin likkeellä. Huomasin täältä vasta jälkeenpäin että olette porukalla lähdössä liikkeelle. Kerkesin jo käydä kääntymässä tuolla reitillä. Pitää lukea jatkossa ahkerammin näitä sivuja. Porukalla on aina mukavampi ajella.

    Onko mönnistä eteenpäin jo koekäytössä olevaa reittiä ajettu? Onko kellaan tietoa siitä?
     
  20. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    siis niinkuin tarkalleen ottaen missä päin?

    miten niin jo koekäytössä? reitti on edelleen poikki,neuvottelut käynnissä siis ei kenelläkään ole mitään asiaa vielä kelkkailemaan sinne suunnalle tai tyssää neuvottelut siihen
     

Suosittele tätä sivua