Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. jones-

    jones- Nytro SE

    Vs: Oulun reitit

    Joo kyllä siinä oli lynkerö sillalla passissa kun ohi menin.

    Ite en oo vielä koskaan nähny valjakoita näillä reiteillä.
     
  2. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Vs: Oulun reitit

    Joo ei ollukkaa ;D Hyvin lauhtu yön aikana...

    Loistavaa baanaa Rokualle asti. Rokualta Vaalaanpäin ainakin 15 km sikapattia ku ei oo lanattu kertaakaan. Kellehän kuuluu tuon välin lanaus ku oli kuitenkin Vaalan päästä (Rokuallepäin) nuojuankoskentielle asti lanattu? Vaalan puolella happy beachille tai ainakin siihen vuolijoen risteykseen asti lanattu ja huippukunnossa...

    Ps. Häpipiitsiltäki sai kahvet ja on mukavaa reittiä Oulusta päin ajella...
     
  3. nekkis

    nekkis Ski-Doo MXZ 600 X-RS / Ski-Doo MXZ 800 X-RS

    Vs: Oulun reitit

    moikka..... tänään maikkulasta ouluntulliin.... vähänkö reitti on perseestä, kinttupolkua..... mutta muhoksen nesteelle kahaville ja takas, oli sopiva ilta lenkki, mut silti toi maikkulan pätkä ihmetyttää, onko syynä kimurat vai se et metsokankaan kohdalla asutusta lähellä, niin ei hoieta????. mut ihan sama huomena rallatellaan taas ot:sta eteenpäin kohti muhosta ja pikku kiekuraa rokua, yk, yms lenkkiä pudiksen abc..hehe..... jos mennee liian vaikeeks niin kelkat parkkiin ja autokyyvillä takas:)...... kelkathan säilyy parkissa:)....
     
  4. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Vs: Oulun reitit

    Rokua-Vaala välillä oli Moto poikittain reitillä... ;D ;D Ja voi olla jatkossakin, kun näytti huolto/lanssipaikka olevan kelekkareitillä.
     
  5. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Vs: Oulun reitit

    Toi maikkulan pätkä on ura, eli sitä ei lanata niinku reittejä.
     
  6. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: Oulun reitit

    Kyllä taas vitun ylpiänä sai kattella meijän kelkkailijoiden toimia! On kieltokylttiä ja aitaa, mutta saatana siltikin pitää pellon läpi ajaa, vaikka vieressä menee se vitun reitti! Siinä sivussa tuli aukoa pidettyä, 7 kelkkailijasta 5 veti pellon läpi. Jos tunnistat itsesi, niin pitäskö kasvattaa sinne pääkoppaan ne aivot??

    Tapahtumapaikkahan on YK:ssa Pudasjärven ja Muhoksen reitin risteys.
     
  7. HKa

    HKa Lynx Rave RE 600R -18

    Vs: Oulun reitit

    Kävin klo 13-15 välissä ajeleen Ot-Muhos-Ot. Hyvässä kunnossa oli!! Muhoksella sinilakitkin olivat lähdössä kytikselle Rokuan suuntaan (?). Kovasti oli kuulemma ollut liikennettä...
     
  8. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Oulun reitit

    Mahtokaha HKa ajaa siitä meitistä ohi oltiin siinä ot muhokselle päin ekas risteykses Lynx RC oranssit housut mulla ja yks ski-doo ;D
     
  9. HKa

    HKa Lynx Rave RE 600R -18

    Vs: Oulun reitit

    Juu, minä ja puhku siitä mentiin. Paljon tuli kelkkoja vastaan, eikä ihme: -4C ja reitit kunnossa!
     
  10. aoko

    aoko lynx BoonDocker 850 Re

    Vs: Oulun reitit

    ylikiimingissä on kaks paikkaa missä kelkkailijat oikoo pellon läpi mikä on mun mielestä tyhmää touhua ja koska siitä tulee viljeliälle peltoon tuhoja ja kuitenki suurin osa on antanu maat ilmatteeksi jotta ihmiset vois harrastaa kelkkailua. Pitää järki päässä jotta saadaan jatkossakin kelkkailla hyvissä mielin ja että tuota hyvää harrastusta ei ruveta kovin rajoittaan.
     
  11. Mattipolle

    Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

    Eilen pikku päivälenkillä Ouluntulli-Muhos-Ouluntulli...Ouluntullin lähellä on joku tietyömaa jonka yli virallinen reitti kulkee...on melkoista KIVILOUHOSTA...vaikka ei ole pitkä pätkä niin suksia raapii rajusti...eiköhä kaupunki voisi pikkuisen silipasta lunta ja tampata tms...siitä kohilta??? Onkos kellään tietoa milloin reitillä kulkee kunnostulaitteistoa??? 15.2 perjantaina olisi tarkoitus kurvata Ouluntulli-Muhos-Vaala-Paltamo-Paljakka...Olisi kiva tietää. Onkos kellään viisaalla tietoa reittien kunnostusaikatauluista

    P.S: Jollakin oli tippunu punanen löpökanisteri reitille ouluntulli-muhos...
     
  12. allu

    allu Kelkaton mies on onneton mies.

    Vs: Oulun reitit

    Kävin iltalenkillä Kiekonmaja-Yki-Kiekonmaja. Kohtuullisessa kunnossa oli reitti, mutta kovin pehmeä ja patti alkoi jo tuntua käsissä paluumatkalla. Lunta tuntuu olevan vielä aika vähän, kiville kolisi siellä täällä ja pohjat on aika pehmeät verrattuna OT-Muhos väliin.

    Kissalanpojat tuli muakin vastaan vähän ennen Jäälin sähkölinjaa Ylikiimingin reitillä siinä neljän kieppeillä, puhalluttivat ja tarkistivat paperit.
     
  13. any1

    any1 Lynx Xtrim 800 PowerTek -10

    Vs: Oulun reitit

    Eilettäin käytiin ajaa jääli-yk-muhos-ot-jääli ja olihan hyvässä hapessa reitit. Yk-muhos oli niinku moottoritietä ois ajanu :D Sinivuokot tuli muhoksen nesteelle ihan imussa ja sitte jäälissä järveltä ouluun päin tuli toiset vastaan ja puhallutteli.
     
  14. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Kempele ei vielä ole kaupunki, on nimittäin Kempeleen kunnan puolella. Olisi tuohon saanut hieman lunta jättää polanteeksi.
     
  15. paula-abdul

    paula-abdul New Member

    Vs: Oulun reitit

    HUOMIO RAKKAAT MOOTTORIKELKKAILIJAT VÄLILLÄ YLIKIIMINKI-PUDASJÄRVI! :)

    Sunnuntaina 17.2.2013 järjestetään Ylikiimingissä, Nuorittalla, ratsastusvaellus n. klo 12-16 välisenä aikana ja päästäksemme määränpäähämme, meidän on valitettavasti puikahdettava kauramoottoreiden kanssa Pikkusäippäsuon kohdalla kelkkareitille.

    Kuljemme reittiä pitkin semmoiset vajaat 500m ja olemme hommanneet tätä varten kelkkailijaystävämme pysäyttämään liikenteen siksi ajaksi.
    Huomioithan siis sinä päivänä kanssakelkkailijan kädenheilautuksen pysähtymisen ja moottorinsammuttamisen merkiksi.
    Tämä ei tule viemään aikaanne kovin kauan. :)

    Yritetään siis välttää ei-toivotut vahingot ja jaetaan tätä viestiä eteenpäin, jotta mahdollisimman moni ehtii saada tästä tiedon!

    Kiitos ja anteeksi! :-* ;)
     
  16. allu

    allu Kelkaton mies on onneton mies.

    Vs: Oulun reitit

    Tässä erinomainen esimerkki hepostelijoiden hyvästä käytöksestä! Vaikkakaan tällä foorumilla tuskin kaikki alueen kelkkailijat käy, mutta hienoa että ilmoitetaan tällaisesta etukäteen, jotta alueella liikkuvat kelkkailijat voivat varautua tilanteeseen, eikä turhaan säkytellä heppoja saatikka arkoja kelkkalijoita.
     
  17. Hjaurus

    Hjaurus Ac snopro f800 rr 2013

    Vs: Oulun reitit

    Oli kalevan tekstaripalstalla kans kehuja kelkkailijoille. Hevostyttöiltä. ;D ps. Onko lanattu yk -pudis väliä vielä toiseen kertaan?
     
  18. paula-abdul

    paula-abdul New Member

    Vs: Oulun reitit

    toivotaan, että mahollisimman monelle menneepi viesti perille. :)

    oon pistäny saman ilimotuksen omalle fb-seinälle julukisesti jaettavaksi ja tähän mennessä sitä on jaettu näköjään jo sen 80 kertaa, että jospa sitäki kautta sana leviäis em. tapahtumasta aikonaan, mahollisimman monen tietoon. :)

    olis kyllä täysin edesvastuutonta olla ilimottamatta asiasta yhtään mihinkää. ja sitä paitsi niin ratsastajalla ku muillakin jokamiehenoikeudet omaavalla on vastuu ja velvollisuus huolehtia ympäristöstään, joka käsittää niin kasveja, eläimiä kuin muita luonnossa liikkujia.

    vai jospa tuota pääsis itekki tälle talavia reittejä rynkyttään kelekkailun merkeissä ja tekemään jonku kunnon reissun pitkästä aikaa. pari viimesintä talavia menny hiukka seki harrastus hänekseen, nimittäin jos ei lahot ruumiinosat oo vastustanu, nii sitte se, että pihassa ei oo, ku tasan yks kelekka ja seki liikkuu pääasiassa tuon paremman puoliskon perssieen alla. :D
    vai häätyypi ottaa joku pvä oikeus ommiin kässiin ja käyä testaan kuin pitkälle pääsee, ennenkä olokapää irtaantuu ruumiista tuolla patikoissa... ;D
    reittihän menneepi tuosta takapihalta. ;)
     
  19. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Tilastotietoa: Tammikuussa 2013 Kiekon P-paikan viereisellä reitillä kertynyt laskentakameraan kelkkailijoista 481 ohituskertaa (ei ihan hiihtäjien ohituskerroille pärjää :p).
     
  20. tunppi

    tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

    Vs: Oulun reitit

    Ei sitä vaan löydy :D kuka paikallinen lähtee minulle turistille näyttämään missä se reitti menee? Jätkänristit loppuu samaan paikkaan ku viimeksi, jotaki epävirallista kelkan jälkeä näytti menevän haukiputaan ja kiviniemen välisen tiensuuntaan. Sehän kyllä menee annalankankaalle jos lähtee karttaa seuraamaan sitä jälkeä mutta ei se vissiin virallinen/luvallinen ura ole?
     

Suosittele tätä sivua