Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Pössi, 19/12/08.

  1. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Välitystä vois varmaan tihentää ja tietenkin se varin linjaus pitäs ekana kattoa... Missä ne kierrokset seilaa. Siitä vois jotai päätellä mitä se tekee..
     
  2. Amir

    Amir Lynx RE 850 -20

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Niinkuin jo mainittiin, tuo varin linjaus kannattaa aina tarkistaa. Täältä jostain palstan syövereistä löytyy ohjeet, näät onko BlingFactoryn varin säätöprikoille tarve? Yleensä vari liian sisällä.
    Itse ajanu tunnetun merkin täyssynt, jo siitä syystä ettei tuolla voi ajella kanisteri selässä. Ja harvalta h.asemalta saat xps öljyä. Tutulla n.10 tkm ajettu -10 etek, aina ajettu muulla kuin xpsällä, ei ole vielä kilahtanut.
    Paljon lie ajettu? Voisit ainakin tarkistaa roiskeläpän kiinnityspellin, yleensä murtunut. Tankin yli kulkevat runkoputket, onko hankautuneet pahasti? Vaatii korkin ympäriltä katteen irroituksen. Satulan kiinnitys, tarkista ennen kuin patikossa irtoaa. Samalla katso ne ohjauspylvään vinotuet. Aluputket, toinen lähtee varitornilta, toinen ölppäsäiliön alta. Tarkista että eivät ole poikki, esim. yläpää. Jos enempi ajettu, vaihtasin vetoketjun, ellei ole vaihdettu. Säästyy kotelon vaihdolta. Onko jarrun ja vetokotelon lisäsuojat? ellei,suosittelen.Nuo säätöhommat on niin makuasioita, etten niihin puutu..
     
  3. Junde

    Junde Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Itse tykännyt noista -12 malli rs:n koteloista, tuovat jalkaa enempi taaksepäin verrattuna noihin 09 malleihin. Ovat muutenkin rakenteeltaan aikalailla erilaiset. Taisivat olla hinnaltaan myös nuo 12 malliset huomattavasti edullisemmat(n.60€/kpl)..
     
  4. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Jep, 09 kotelot jää syvemmälle. Sen takia moni niihin päätyykin, varsinkin jos ei ihan krossipyörätyylillä halua vetää. '09 kotelot oli muistaakseni ihan törkysen kalliit.
     
  5. Gräns

    Gräns Xtrimmi RE

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Itellä nyt 8tkm ajettu -10 malli ja ei ole remmin remmia mennyt ja ei ole kyllä linjauksiin koskettukaa. Vaikka näkyvästi vinossahan tuo remmi kulkee mitä oon linjattuihin verrannut.Orgis remmi ollut aina.

    Ainoat ruuvit mitä on löystyny/tippunu on pakosarjan pultit ja alustan rajoitinremmen akselin pultit. Molemmat liimalla kiinni mutta kyllä niitä kerran kauteen saa kiriä tai uutta laittaa.
     
  6. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä


    Mullakin mennyt vain yks remmi omistusaikani ja sekin meni QRSn rullien takia, jotka päättivät hajota yli 100 km päästä kotoa ja ajamalla vielä pois tulin. Tälle kaudelle tuli blingin rullat ja noi tuntus kestävän ihan eritavalla. Vinossahan tuo oli koko viimetalven, mutta tälle talvelle laitoin varalta linjausprikat, joilla kyllä sattui ihan suoraan.

    Mulla sama ongelma noitten rajoitinremmin pulttien kanssa. Prkl punasella lukitteellakin laittanut ja viimestään tuhannen kilsan päästä purkaantuuvat, jos ei ole muistanut kiriä ennen sitä.

    Uudet jouset kannattaa laittaa ykköseen / kakkoseen, sekä laittaa pienempää yläratasta jos yhtään umpista laulattaa, tai ihan reitillekkin. Parin sivun takaa löytyy oma setuppi johon kyllä erittäin tyytyväinen. Ei mulle ainkaan tarvihe kelkan kulkea reitti ajossa 176 mittariin.
     
  7. Teemu

    Teemu Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Olisi yhdet -12 mallin jalkakotelot ylimääräisenä, jos jollakin tarvetta.
     
  8. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Hinta, onko kuvaa miten nuo nyt sitten asettuu kelkkaan?
     
  9. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Noniin.. ekat ajot ajettu tolla -10 mallin 600 RE:llä. Ei varsinaisesti ollut mikään vauhtielämys vanhan rakennetun R pollen jälkeen.

    Pientä listaa mitä tuli vastaan.. Saa antaa vinkkejä millä näitä asioita kannattaa lähteä parantamaan. ;)

    -Ohjaus tuikki/veteli milloin minnekin ja suoraan ei mennyt hetkeäkään. Suksina powderit, mutta raudoista ei ole varmuutta. Säädin n. 7mm haritukselle, mutta ei vaikutusta oikeestaan.
    -Voimalinja on kuin elämää pitempi kuminauha. Kulkuja oli ihan kohtuudella kunhan ensin sääti remmin kireyden merkkihuollon jäljiltä kohdalleen... Kuitenkin oli niin rauhallinen alhaalta, että epäilyttää miten tuolla onnistuu patikossa rytmittäminen.
    -Kyydissä ei meinannut pysyä millään. Jalkakotelot on pakko-ostos ja telatunneligripit olisi vielä plussaa.
    -Perä pompotteli takakorkeita ja jo melko rauhallisessa menossa ja etupukki pohjaili melko helposti. Keula tuntuu suhteellisen pintakovalta pollen jälkeen. 12 mallin simmit pitänee ruuvata iskareihin, kun niitä on kehuttu. Jos on parempia ideoita niin kuuntelen kyllä.

    Ajettu 1900 ja sekin ilmeisen nätisti. Kelkka ei ulkoisesti juuri uudelle häpeä, eli runkomurheita ei ole vielä ainakaan.

    jarrun ja ketjukopan suojat täytyy tehdä. vahvasta muovista taivuttamalla paras?
     
  10. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    -12 shimmit ihan ok ku noita klikkereitä ruuvannu joka suuntaan ;D Sinne pohjaan kannattaa putken eteen kötöstellä joku mallin aura ku se alkuperänen ei pidä lunta pois putkesta. Rs:n jakkaraa suosittelen kaikille, ehottomasti paras muutos mitä oon tuohon omaan tötteröön tehny.
     
  11. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Voimansiirtoon laitoin ite seuraavanlaiset palikat ja katosi kuminauhamaisuus:
    Ylärissä 21 piikkinen.
    Variaattorissa on jousena 205-310.
    Kytkimessa on jousena 200-320.
    Rampit kakkosella. Kolmosella kiersi liikaa ilman painosarjaa.
    Jos paukutat pelkkää reittiä, niin varmaan 22 ylärissakin riittää. Samalla kannattaa laittaa bling factoryn kestävämmät ja halvemmat rullat QRS:n vakiopaskojen tilalle.

    Onko Powderit höylätty? Jos ei, niin höylää ekana. Ite en tosin ole tykännyt höylätyistäkään, vaan SLT:t tarpeeks rauhalliset omaan makuun ja kääntyy kuitenkin reitti lätkytyksessä vähintäänkin tarpeeksi Totaltekin Racing rauhdoilla.

    Tosiaan patikossa ei kyllä pysy kyydissä mitenkään jos ei ole mitään extra tukia. Itellä on taivutte amuliinista tms lisäpalikat joista saa tukea ja niillä olen hyvin pärjännyt. Saa kengän kärellä otettuun tukea.

    Osaavalla iskarigurulle meet ja kerrot mitä haluat, niin sattuu kerralla kohilleen. Alustasta saat kyllä pirun hyvän ja herkän, mutta kestää kuitenkin puottaa törkeää pattia ja kovasti.

    Vahvasta muovista, tai sitten käy kysymässä marmorilta alkuperäisten suojien hintaa. Omaani ostin täältä foorumilta lähes uudet muutamalla kympillä. Pohjapanssari kannattaa myös jatkaa syylärin yli. On erittäin herkkä ottamaan osumaan kannoista & kivistä.
     
  12. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    -12 mallin shimmejä kehuttu mutta on tuossa ollut juttua että vieläkin parempia/herkempiä on. Eli kysele valmiita shimmejä oman "alueen" shimmaajilta...
     
  13. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Mistäs olette ostelleet noita kytkimen/ variaattorin jousia? Löytyykö ihan duelilta, allrightilta yms. Vai onko suorilta marmoritiskiltä haettava?
     
  14. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    marmorilla ei montaa ekua ole kalliimmat vrt tarvike.. Eli sieltä mistä helpoiten saa
     
  15. james-x11

    james-x11 Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Löytyisi 1kpl uusia TRA-kytkimen jousia 160-290 ja 410 rampit.
     
  16. htu

    htu Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Itellä aika samat hilut ja helixinä mulla on nyt 47/44 ja voin suositella ei liian repivä mut ei kuiten ole sitä 80-90km/h kuollutta kohtaa... kulkee minusta aika samat mitä vakio väleillä. suksina mulla on c&a:t
    simmi on paikallisen tekemä.. ja tankoa puotin 2.5cm alemmas vakiosta ku itellä ajo tuolla oikestaan vain reittiä.
     
  17. Coupe54

    Coupe54 Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    apua tartteis.
    Mistähän lähtis ettimään vikaa ennen kuin se tulee ulos tuosta 600 ötökästä. vm on -09 ja ajettu n. 5tkm.
    jonkun verran tuntuu täristävän kaasua painaessa vähän tyhjäkäynnin jälkeen. Sitten rauhallisessa kiihdytyksessä esim. 60km/h puolikaasu kiihdytys 90km/h niin kuuluu jotenkin huolestuttavan oloinen sirinä/ritinä ehkä ketjukotelon puolelta, pintakaasuajossa ei kuulu eikä täyskaasukiihdytyksessä. Pidemmästä tasakaasuajosta sekä pidemmästä kävelyvauhdista survoessa mailaa pohjaan ampuu putkesta yleensä kerran joskus kaksi ennen kun alkaa kiihtymään. Käytössä RReippaan tekemä mökäpönttö. Pelottaa et meneekö laihalle.

    Safari edessä eikä ole kyllä yhtään varma olo lähtee mukaan.
     
  18. Rapo

    Rapo Xterrain RE850, Thundercat, Rave670

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    kelkka tuli korjaamolta ja ei oo sen jälkeen kuulunut piippaus/pakin ääni kuin satunnaisesti. mistäpäin kelkkaa kannattais alkaa ettimään sitä piipparia
     
  19. Ouzei

    Ouzei Well-Known Member

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Päästä... ;D ;D ;D
     
  20. Morris

    Morris Lynx Rave Enduro 600R

    Vs: Kokemuksia pätkä E-Tec Lyneistä

    Pakkipiippari/kaiutin löytyy mittarista
     

Suosittele tätä sivua