Lynx RE 600 07´ & 08´

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 7/8/06.

  1. Pee_Pee

    Pee_Pee Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Eipä oo ollu muovien kans ongelmaa, alla on tällä hetkellä reilusti yli 2 tonnia ajetut muovit ja luultavasti menee reuraavat pari tonnia vielä samoilla. Kulumiseen vaikuttaa varmastikkin tuo pyörien poisto. Ootko muistanu kovalla ajettaessa ottaa välillä jäähdytystä hangen puolelta?
     
  2. Mehtis

    Mehtis Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Liukujen kulutukseen kannattaa tarkistaa ettei matto ole liian tiukalla.
     
  3. tiitu

    tiitu Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Olen koittanut hakee aina välillä lunta telastoon. Ja matto ei minusta ole tiukalla kun nostaa ilmaan roikkuu keskelä pari senttiä irti.. Pitää heittää uudet muovit ja koittaa rakennella jotenkin ne telapyörät sinne. Onko joku vaihtanut muovit niin et isontaa yhtä vetoreikää ja vetää muotin siitä. Kuulin et onnistus niin. Sillon ei tarviis purkaa telastoa..
     
  4. Amir

    Amir Lynx RE 850 -20

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Kyllä onnistuu maton reiästä. Hieman joudut vaikka mattopuukolla isontamaan reikää. Kelkka kyljelleen, etupään pultti pois. Jos on kaveri, vähän auttaa etupäästä liukua työntämällä ja toinen vetää perästä. Muutaman minuutin homma. Toiselle puolelle pyöräytät mattoa hieman erikohtaan, ei tule avarrukset samalla linjalle. Näin on tehty useisiin kelkkoihin, ja ei siitä matto heikkene yhtään.
    Tekee liukuvaihdon vaikka huoltotauolla! Jos et halua investoida uusiiin liukuihin, käännä liuku toisinpäin. Jos tuo kuluminen tulee aina samaan kohtaa. Eli entiseen takapäähän liukuun reikä pulttia varten ja taas mennään. Tuonkin on joskus " korvessa" kesken reissun joutunu tekemään.
     
  5. ^JP^

    ^JP^ arctic cat zr 4000 rr

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Onko tietoo paljonko uudet liukurungot maksaa?
     
  6. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Siinä 140e/kpl ovh
     
  7. Zuppi

    Zuppi Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Olisko jollakin kuvia alustasta että miten päin noiden iskareiden kuuluu olla? Kyseessä 08 sdi
     
  8. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Etupukissa lisäsäiliö ylös ja kelkan vasemmalle puolelle..
    Takapukkissa lisäsäiliö alas ja taaksepäin..
     
  9. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Kertokaapas viksummat mitenkä tuon pohjapanssarin takimmaisen kytkimen puoleisen pultin saapi irti ja takasin? Molemmat takamutterit oli hepissä, mutta asentaja torvelo kiristi pultit takasin ennekun oli ees panssari välissä ja sehän tietysti kytkimen puolen mutteri pyörähti tyhjää. Ketjukotleon puolelle mahtuu avainkin kunhan änärin irrottaa mutta tuolta kytkimen puolelta en kyllä saanu edes näppi tuntumaa mutteriin saati näköyhteyttä ??? Tottakai minun tuurilla justiisa se vaikeempi pyörähtää...

    Tää on vissii justiisa sitä motorsporttia että aina joku vastustaa ???

    Eikaisse ole tosikaan jos yhen pohjapanssarin takia joutuu kytkimen tai koneen irrottamaan, onko tähän joku kikka kolmonen olemassa? No ajetaan nyt sitten viikonloppu ja ehkä loppu kausikin ilman panssaria, eihän tuolla onneks nyt ole kiviä ja kantoja hollilla. ::)
     
  10. JS63

    JS63 Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Kakkosvariaattori irti niin piippuhylsyllä tai vaikka nivelletyllä räikkälenkillä mahtuu pitämään kiinni mutterista. Jos ei onnistu niin ottaa sit vielä kytkimenkin irti niin tulee työtiloja. Takas kun laittaa niin paperin palanen hylsyn ja mutterin väliin niin pysyy mutsku hollillaan avaimessa. Nää siis jos on läpipultti ja mutteri konehuoneessa, omassani oli joku niittimutteri joka pyöri joutavaa, vaihoin sen tavalliseen pulttiin.
     
  11. ^JP^

    ^JP^ arctic cat zr 4000 rr

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Paljonko maksaa uus takalinkku?
     
  12. arto.1

    arto.1 Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    linkku 605353953 43egeä
    akseli 605355119 22egeä
     
  13. Banaani__

    Banaani__ Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Teerve ! Semmosta aloin kyselemään kun tuossa mun lyntissä on vasemmanpuolen suksi taaempana kuin toisella puolen ja saman puolen olkatappi on suoraan pystysuunnassa. Elikkä kysymys kuuluu että onkohan mahollisesti eturunko solomussa vai tukivarret vaan vääntyny?
     
  14. AKK

    AKK Ski-Doo MXZ Comp.

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Eiköhän tuosta selviä tukivarren ja olkatapin kuoren vaihdolla. Toki ne rautaosat mihin tukivarret tulee kiinni voipi olla kans mutkalla.
     
  15. kiantti

    kiantti Lynx commander 600 e-tec

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Vai onko toiselle puolelle vaihdettu eri vuosimallin tukivarret? Eikös niissä ole ero?
     
  16. Banaani__

    Banaani__ Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Alkukauesta olivat samassa asennossa toisenpuolen kans. Johonki kantoon tökänny nii vääntyny..
     
  17. Matze

    Matze Ockelbo 440R-77

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Täälläpä sama homma, vänkärin puolella olkatappi enempi taaksepäin kallellaan ja suksi 5cm toista edempänä. Kumpi nuista nyt sitte on oikea asento, minusta tuntuu että se pystympi koska se ei "kierrä" suksea kun iskari painuu sisäänpäin.. Enkä ole tökännyt kantoonkaan, monet kerrat kyllä sukset linkussa vastapattiin... Jos purat niin kerro ihmeessä mistä oli vääntyny.
     
  18. arnold

    arnold Lynx RE & RS

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Vasemmanpuoleisen tukivarren taaimmainen kiinnityspiste on antanu periks. Ota pohjapanssari pois jos semmonen on ja käännä kelkka kyljelleen ja vertaa puolia keskenään. Eroa ei välttämättä edes huomaa paikallaan, puolisenttiä takana niin tekee viis senttiä olkatapissa.
     
  19. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Joko joku on ratkassu Kahvanlämmpäri mysteerin? Tokeneeko jos vaihtaa uudet elementit. 08- re sdi kuski totes että -20 kelillä ei voi pitää edes täysillä ku polttaa. Minä totesin että 0-kelissä paikoillaan huomaa että kaasukahva lämpenee, tangoista huomaa just ja just paljaalla käellä :-\. Sdi:ssä se ero että on akku, oisko akun laitto ratkasu ja lämppäreille akun kautta virta, eihä tuo paljon paina jos pienelle akulle jonkun telineen värkkäilis. Toki se sit vaatis larurinkin.. leikkö tuo kestäs jos muutaman reissun välei latailis piuhan päässä..?

    Alle -10 kelissä pärrjää, kylmemmissä tahtoo sormet jäätyä etenkin jäällä.

    Ei mene enää läpi "alutanko ei lämpiä", "laita korkkia kahvoihin tai uretaania tangon sisään" No sama alutanko se on uussisakin lynxeissä ja esim tuossa 08 sdissä ja lämpiää... on se piru
     
  20. AKK

    AKK Ski-Doo MXZ Comp.

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Mulla oli alutangossa uretaanit sisällä, siitä oli pieni apu, mutta ei ihmeitä. Pari kuukautta sitten otti ja päksähti tanko poikki ja laitoin tilalle -11 mallin rautatangon, niin ai että on sen jälkeen ollu näpit lämpimänä. Halvemmalla ja helpommalla pääsee kun vaihtaa tuon tangon eikä kikkaile mittään akkupatentteja. Tanko makso noin 80€ ja lämppärit sain nyplättyä ehjänä irti vanhasta tangosta, eli ei ollu konkurssi. Ja kelkkahan on -08 SDi eli akulla varustettu.
     

Suosittele tätä sivua