Yleistä porinaa Arctic Cateista

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä oudie, 4/9/06.

  1. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Jos otat pakkikytkimeltä liittimen irti ja nykäset käymään, niin loppuuko vouhotus? Revi teki tommosta aikanaan. Liittimien kuivaus ja putsaus autto aina vähäksi aikaa, mutta loppupeleissä piti vaihtaa se koko monitoimikytkinpotikka tankoon, että sai pelaamaan. Uittumainen vika kieltämättä, ei naurattanu jossain hevonjeerassa ku kelkka alko värkkäämään pakin kanssa.
     
  2. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Millä kuivasit liitokset. Auki käyttäminenhän ei sitä kosteutta sieltä mihinkään poista. Ei siellä litratulkulla sitä vettä ole, mutta aika varma olen, että juuri tästä kosteudesta on kyse. Plussakelit pakkasten jälkeen tai "liian"lyhyt tallissa käyttö jostain syystä kerää kondensiovettä sinne silikonitiivisteen väärälle puolelle.

    Liittimet auki, helposti haihtuvaa cleaneria liitoksiin ja paineilmalla kuivaus. Tokihan vika voi olla muuallakin, mutta aika usein ko. vika on löytynyt ECU:n seudun liitoksista. Kuomu pois, putki pois, keulan lämpökilpi pois ja siitä ne puolenkymentä johtoliitosta irti ja putsaukseen.
     
  3. Sillanpää

    Sillanpää Nordic RMK & GLS 3300 -88

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    ei helpottanu vaikka otti napinjohon irti.
     
  4. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Eikä auttanu tuokaan. Vittu mitä vehkeitä..
     
  5. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Mulla hävis pakki kokonaan tuosta nelarista. Työkalun kuvaa vaan näyttelee ruudulla. Mikä lie vaivaa?? Tympii kuskata takas huoltoon,kun vasta viimeviikolla kävi. (normihuollossa)
     
  6. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Olikohan 1850 lämpösenä, kylmänä noin 2000. Voiko säätää ite vai onko ecun hommia täysin? Joskus kuumana lähtee kans huonosti käyntiin ilman kaasua, tätä vikaa kuuluu olevan muillakin 12 äfföissä.Yleensä kuitenkin ihan normaalisti... Ecu päivitetty, tulpat oli mustat ja ne vaihdettiin...se auttoi hetkeksi tuohon käynnistymiseen mutta pakki ongelmaan ei ainakaan merkittävästi.
     
  7. macetin

    macetin arctic cat f800 -12

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Aika ihmeellisiä nuo käynti ongelmat kyl... Mulla ei oo ikinä sammunu ku vaihtaa suuntaa...

    Edit. Mutta eilen sain sen kyl booaamaan ihan sammuksiin asti huoltoaseman pihas ku olin lähdös. sitte piti taas useamman kerran nypätä että sain käyntiin onneksi ei ollu yleisöä.
     
  8. HenriH

    HenriH Active Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Moikka,

    Catti hakusessa ja nyt olisi vielä tälle keväälle kelkka mielessä! Minkälaisia kokemuksia on ollut vm. 2012 Catin F1100 snopro nelarista? Itselläni ei ole vielä Catista minkääänlaista kokemusta, joten mielipiteitä ko. laitteesta yms. otetaan mielellään vastaan. Ajo tulisi olemaan lähinnä reittiä sekä jäällä ja vanhana motocrossinharrastajana, niin pattia on kyllä kiva ajella:) Sopiiko tämä laite siihen...vai johonkin ihan muuhun:)
     
  9. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Meen vasta kouluun ;) :-X Eipä olekaan F:stä mulla kommentoitavaa.
     
  10. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Tuossahan kyseltiin äffästä eikä äx-äffästä... Eli pätkässähän on ihan tavan foxit telastossa, ei nuita floatteja mitkä on xf . Mulla on tuossa 800cc 2t äffässä simmattu alusta ja etupukissa jäykempi jousi, oikeen mielellään sillä pattia paukuttaa :) Nelarista ei sinänsä kokemusta mutta ainakin tuo 2t on kevyt ja ketterä :)
     
  11. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Onko tää jonkun foorumilaisen ex cattila? Onko tietoa päivityksistä yms..??
    http://www.nettimoto.com/arctic-cat/m-sarja/1472078
     
  12. jünther

    jünther Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Mikähän vika zr 600 efissä kun ei jaksa pysyä käynnissä, vaikka männätkin on jo uusittu. Jotain anturi vikaa tjms.
     
  13. anddi77

    anddi77 AC XF8000 CrossCountry -14

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Catti muuttaa Oulussa EMC:lle..

    http://arcticcat.fi/ajankohtaista?=&pid=33496606
     
  14. J.A.R

    J.A.R Lynx Shredder DS 3900 TURBO 2024

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Voisko joku kertoa mitä hyötyä/ haittaa on diamond drivesta vr. perinteinen ketjukotelo?

    Tiedän dd laakeri ongelmista, mutta toiminna eroja haen :)
     
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Periaatteessa sen pitäs olla keveämmin rullaava, mutten tiiä sitte käytännössä.

    Tällaselle tavan käyttäjälle parasta on kestävyys oikein huollettuna. Ite puottelin 11 000+ km omallani ja mitään ei hajonnu koko aikana. Joka vuosi vaihdoin vain öljyt ja putsasin enimmät kuonat pois. Toki en oo mikään lumikenttien tommimäkinen, mutta koitin mie sitä parhaani mukaan käskettää. Hyppyhommia ei mulla tuu harrastettua. Ketjukotelollinen vekotin ois vaatinu sisuskalujen uusinnan vähintään kerran jos ei kahdestikki tuona aikana. Lisäksi DD:ssä ei oo mitään ketjuvälyksiä tms mitä pitäs rukata. Syyshuollon yhteydessä kun käyttää auki ja putsaa niin sillä ajaa pitkästi. Tämä teksti ei sitte koske -07 ja -08 malleja jotka on huonoa insinööriajattelua... muut vuosimallit on kestäviä.

    Toki noitaki hajoilee silloin tällöin ja osat on sitte hankalampia suomesta löytää järkevään hintaan. Melkeen sama ostaa jostain ameriikoista koko DD aina kun räjähtää :) Jenkkien käytetyt DD:t on ollu about 300-400$.
     
  16. Lassiv

    Lassiv Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Ihan näin mielenkiinnosta tuli mieleeni kysellä vielä Catti henkilöiltä, että mitenkäs on cattien pakki mallien tarjonta, noin sport kelkka puolella.

    Itse viime talvi F6 -05 ajelleena erittäin erittäin tyytyväinen Cattiin kaikilla osa-alueilla en tiedä miksi osalla kelkkalijoista cattia vastaan omat mielipiteensä.. vaikka kaippa ne mielipiteet on aina vastaan muita merkkejä paitsi omaa :)

    F6 isompaa ei välttämättä tarvis, joku 800cc maksimi joka tapauksessa ja nelari koneisiin ei varmaan tarvetta siirtyä, 2t on yksinkertanen ja kiekuu korkeelta ja kovaa :) Pakki vaan olis kiva ainakin jonain talvena päivittää, oli tuo pakki vaan mukava esim. kaverin skidoossa viime talvena, auttaa yllättävän paljon täällä etelän umpisessakin kun ei sudita vaan kelkkaa pohjaansa myöten mihinkään :)

    Nyt varmaan kuitenkin F6:lla jatketaan kun telastonkin käytin irti ja vahvistelin hieman paikkoja. Samalla rullien laakereita vaihdoin ja iskarit käytin huollossa. Täytyy ens talvena vähän perehtyy enemmän alustan säätöihinkin viime talvi meni enemmänkin vaan ekana kunnon kelkkatalvena fiilistelyyn.. mitä nyt etupumppujen ilmapainetta tuli vähän testailtua suuntaan tai toiseen. Tuntui hieman laimeelta toi ylöspäin palautus alustalla vertailtuna kaverin cattiin, toisaalta kaverin catissa wp:n lisäsäiliölliset iskarit telastossa. Toki vois koittaa lisätä takajousien esijännitystä, mutta voi taas heittäytyä melkoseks pomppureeksi huonolla alustalla ja 80kg kuski kyydissä vai mitä mieltä on näillä enemmän ajaneet mitä kannattaisi tehdä vai kannattaako tehdä mitään :)

    Viime talvena kerkes vielä tekemään shift assistin ja oranssin jousen kakkos variin yms niin muuttu kyll mukavaan suuntaan laitteen toiminta. Ens talvelle vielä harkinnassa sytkäkiila 2.5asteinen, jospa sill viel vähän piristyis vai mitä porukka mieltä siitä? Melko isotöinen se on vissiin vaihtaa, mut eipä sitä kai monesti tartte vaihtaa. Näkeeköhän helposti tai viimeistään purkuvaiheessa jostain onko nykyinen kiila vakio vai jotain muuta?

    Vielä on telasto auton kontissa eli jos jotain tarkastuksen kohteita tai muita vinkkejä niin nyt on helppo vielä toteuttaa :) Tuossa muutama huono kännykkä kuva telaston hitsailu harjottelusta: https://www.dropbox.com/sh/om6n0b5tjo385h8/E2UuFjz1E6#/
     
  17. Zeppa

    Zeppa Well-Known Member

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Taitaa kaikissa 12 ja uudemmissa 2-tahdeissa sähköpakki(pyöräyttää koneen käymää takaperin niinku muillaki merkeillä)
    Tätä edeltävissä malleissa mekaaninen/sähkömekaaninen, muistaakseni tullu siks näin myöhään sähköpakki 2-t vehkeisiin ku ollu joku patentti homma siihen.. Muistaakseni polariksella tuo patentti ollut?
    Nelareissa sitte sähkömekaanin oleellisesti, kätin sivuiltahan nuo mallit ja tiedot löytyy
     
  18. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    09 tuli 2t sahapukkeihin sähköpakki joka pyöräyttää koneen käynnin toisinpäin. 08 on se sähkömekaaninen joka muuttaa suunnan dd:n sisällä.
     
  19. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Vs: Re: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Onhan Catilla ollut "sähköpakki" aikaisemmin tyyliin napista pakki päälle mutta servon/DD avulla toteutettuna eli -07 lähtien
     
  20. Miika08

    Miika08 Rattikelkalla toistaiseksi

    Vs: Yleistä porinaa Arctic Cateista

    Jos ottaa etulamput pois niin mitä tilalle ettei staattori kärähdä? Vai uskaltaako ajaa, koska mittaristo ja takalmppu on käytössä? :)
     

Suosittele tätä sivua