G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Vs: G-typet

    Hyvähän niitä on kaks olla vaikkei välttämätöntä olekaan. Eipä sitten väännätä pukkia kun remmit molemmin puolin iskaria
     
  2. AsA85

    AsA85 Lynx g-type 600 -97

    Vs: G-typet

    Tulipahan todettua että kylläpä muuttu g-tyyppi kun laitto tuon RCG-telaston, vaikka reissussa katkesikin molemmat etupukin iskarin pultit eli iskari oli alapäästä kokonaan irti niin silti pysty päästelemään patikossa kovempaa kuin vakio alustaisella g-tyypillä vaikka olikin huoletut öhlärit. ;)
    Eli jos joku tuommosta muutosta suunnittelee niin ei voi muuta kuin suositella suuresti ;D
     
  3. vesahalttu

    vesahalttu Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Tyhymä kysymys, mutta paljonko on 2-varin vapaaliike "kellutus" siis?
    joku ohje jossa lukee 2,5mm +-0,5mm, toki ohje on johonki ski-doohon mutta muut mitat istuu g-typen kokoonpanoon.
     
  4. arskaw

    arskaw Well-Known Member

    Vs: G-typet


    Tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan, vastaukset taas saattavat olla, tuo esittämäsi vaikuttaa asialliselta.
     
  5. 39syncro

    39syncro skidoo

    Vs: G-typet

    mielestäni 99 on erilainen tankki ja penkki kuin 98ssa.


    JOS JOLLAKI OLIS 583 ROTAXIN SYLINTERIT LAITAKAA YV
     
  6. Tuning

    Tuning Lynx G-type 583

    Vs: G-typet

    Millaset välitykset oisivat hyvät tollaseen 600cc 365 pitkään g typeen. Ei kovin jaksa vääntää vakio välityksillä. ja ois sellaista asiaa kans että mikä voisi olla vialla ku ei vastaa kaasuun kunnolla??
     
  7. jampor

    jampor Member

    Vs: G-typet

    nonnii joo eli sellanen kysymys tähän ku ei kehtaa ruveta lukemaan koko topikkia niin, onko tuo telaston lasku kuinka helpoin toteuttaa.?
    Tuossa pähkäilin ja hiukka testasinkin että lattaruvan lautan siitä entisestä kiinnitys kohasta alas ja siihe kiinni mutta mennee se takapukki jotennii kummallisesti eikä juurikaan se lasku toiminut.
    mitenkä porukka rakennellu.
     
  8. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: G-typet

    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=61610.15

    Tuolla on joku tourinki kelkkaansa tuuskaillut

    Periaatteessa tehty näin matto vaihtunut 320 --> 365. Alusta on siiretty taakse ja alas. Etupää on haettu mahollisimman parhaimman telakulman saavuttamiseksi, takaa on sitte vain laitettu kulmarauta pitämään kiinni taka-akselia. Tietty mulla on vahvikkeet molemmin puolin telatunnelia ja astimia. Onhan tuo pysynyt tuolla pitkäänkin. Viimeisin muutos on summit tyylinen alusta renen pukeilla. Viimeisellä sivulla on yksi kuva valmiista alustasta..
     
  9. JSE

    JSE Member

    Vs: G-typet

    Laskettaessa sitä takapukin kiinnitystä on sitä pultin paikkaa tuotava myös eteen päin jonkin verran. Jos sitä vaan pelkästään laskee alas tulee juurikin tommonen mainitsemasi ihmeellinen ja kelkki madaltuu entisestään.

    Suosittelisin laskemaan samalla myös sitä etupukkia. Ettei kulje telaston etupää ilmassa. Omassa kelkissä (jatkettu 320->345) on viety koko telastoa taaksepäin ja alaspäin. Myös sitä taka-iskarin palkkia. Ja ainakin sitä haettua maavaraa on tuonut lisää.

    Kuvia eikä mittoja ikävä kyllä ole tarjota, ehkä parempikin niin. ;D Joku tietävämpi voisi ehkä jelpata enemmän ja tarkemmin.

    Suosittelen miettimään hetken noita alustan liikkeitä ja toimintaa ennenkuin porailee uudet reiät ja toteaa että muuttui entistä huonommaksi... Nimimerkillä: "Kokemusta on"
     
  10. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    Semmosta kyselisin että kannattaako tyhjäkäyntiä ruuvata isommalle ilman seoksen säätämistä, tai siis ylipäätään tarviiko samalla säätää seoksia? ??? aijemmin tyhjäkäynti niin pienellä että ei jaksanu näyttää kierroksia ;D
     
  11. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Vs: G-typet

    Ei kai sitä ny seoksiin tarvi koskia, jos vähän kierroksia korottaa

    Muistat vaan tarkistaa samalla että molemmat luistit liikkuu sitten saman verran ja yhtäaikaa
     
  12. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    nyt tuli onkelma... kelkkaa normaalisti käytin, kävi ihan hyvin.. hetken jälkeen tyhjäkäynti rupes "humppamaan" ja sammu, (ei vastannu kaasuun).. nykäsin muutamasti ja lähti taas käyntiin, kävi hetken huonosti ja sammu, nyt ei syty ennää.. Mitä kannattas selvittää/mistä tämmönen vois johtuu? apua kaivataan.. ::) kelkka siis vm.99 kuussatanen milleniumi
     
  13. Nixu

    Nixu Well-Known Member

    Vs: G-typet

    bensa? itellä oli sama juttu vaikka tankissa oli mielestäni "tarpeeksi" bensaa, mut ei tarvinnu paljoa laittaa niin johan läks tulille!
     
  14. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    aivan ;D tankin kylestä mikä on se ns mittari siinä, nii näyttäs siellä ainetta olevan jonkun verran.. pitää lisätä ja kokeilla uusiks :) kiitos neuvosta ja häiriköin uudemman kerran jos onkelma ei ratkee :)

    Edit: Tankkiin lisäystä ja rupes laulamaan vasta kun tuikkas bensaa suoraan pyttyihin! :) Mutta säikähyksellä selvisin :D ;D
     
  15. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    osaisko joku kertoo mistä johtuu koneen ns. porina, käynnissä (tyhjäkäynnillä, n.1500rpm) ollessa kone ravistaa ja kierroksia lisätessä ei kuulu enää.. ??? onko tämä mahollisesti vaarallista ja mitä kannattais tehdä, jos kukaan edes ymmärtää mitä ajan takaa ;D kelkkana 600 millenium
     
  16. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: G-typet

    Mahdollisesti se on vaarallista, luultavasti kuitenkin vaaratonta lämpösuojien rominaa tai väljän kytkimen kilkutusta. Yritä vähän tarkemmin paikalliistaa mistä se kuuluu.
     
  17. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    Jos en ihan vikaan kattonu nii näyttäs että kytkin viskaa "vähän" ja sitäkautta ravistas konetta, koska enempi heiluu käynnissä ollessa koneesta kytkimen puoli? oonkohan miten metässä näitten havaintojen kanssa ???
     
  18. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    Mitä tässä tilanteessa kannattas tehä, pikaista vastausta toivotaan. ??? :)
     
  19. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: G-typet

    kyllähän se tra-kytkin vähän tahtoo kilkattaa tyhjäkäynnillä vaikka ei hyvin väljä oliskaan. samoin koneen pieni tärinä tyhjäkäynnillä on normaalia.
     
  20. teme-

    teme- Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Katso että kytkimen kohdistusmerkit ovat kohillaan (pienet nuolet) Ja voit kokeilla ottaa kytkimestä kiinni ja heilutella eri suuntiin tuntuuko akselissa välyksiä.
     

Suosittele tätä sivua