Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä ruupanen, 8/10/11.

  1. kylymä

    kylymä Member

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Ei tuo näy helppoa olevan myynti sittenkään kun hinnoittelee mielestään kohtuudella. -99 reisinki ollu myynnissä jo tovin, hintaa alle tonni. Yli 1200 käyntiä ilmotuksella eikä yhtään ostajaa seassa ;D Olis kait pitäny rääkästä puoltoista tonttua hintaa niinkun muut ja tinkiä siitä sitten mut kun en oo ikinä tykänny "kaupan viäntämisestä" niin laitoin suoraan oman arvioni kamppeen arvosta hinnaks..
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Sehän on tosi että erään moottoriaiheisen myyntisivuston takia ja lähes pelkästään sen takia yksityiset pyytelee mahdottomia koska naapurikin pyytää, itsekin tässä kokeilen jäätä tikulla emännän autolla ;D
    Liikkeet eivät tähän voi lähteä koska pakko saada raha liikkeelle tai tulevaisuus näyttää huonolle.
    Kaverille yritettiin kelkka ostaa yksityiseltä ja ei ihminen tajua vaikka pakko kuulemma on luopua kelkastaan sairaalalaskujen ja tulevien leikkausten takia, puhuu vaan että halvin vastaava on tällä alueella tämä en tinkaa enempää (liikkeessä n.500km päässä samanlainen lähes tonnin halvempi), sanoin kaverille että pudota rahat pöytään mitä on vara maksaa ja näin teki, tuli satkun vastaan ja tuumattiin että tuskinpa vaan saat tällä kertaa rahoja sairaalalaskuihin... Soitto liikkeeseen etumaksu maksuun ja lupasivat toimituksen kotiovelle samaan rahaan parin viikon sisään koska ei turhaan tingattu.
     
  3. Uniq-

    Uniq- Ski-doo MXZ 550F mod.

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Alkaa tuntumaan ettei ole enää edes pelkän moottoriaiheisen myyntisivuston 'syytä' ettei kelkat mene kaupaksi.
    3v sitten myin edellisen kelkan mielestäni edullisesti, tietysti koska kunnossa olevaa kelkkaa myin ja oli 'extraa' muihin vastaaviin nähden. Lopulta osaja löytyi 4kk jälkeen maaliskuussa. Ko. Kelkan omistaja pyörii täällä ja kuluvaa kummempaa ei pulkassa ole ollut.
    Nyt itellä myytävänä RMK Dragoni, joka ensinnäki ylivoimasesti halvin IQ Raw -koppanen, ja yleensäkki pitkälapanen. Yli 1300 kattojaa motossa ja yks kävi kattoo kelekkaa ja totes et eukon mielestä liian kallis.
    Ilmossa vika vai eikö se kauppa tosiaan vaan käy..? :/ tiiä mitä tässä enää keksii, varmaa joutuu ite alkaa perustelee eukolle et miks tulevatki lumet vielä ajetaa kelkalla :)
    http://www.nettimoto.com/polaris/700-rmk/1582038

    E: linkin lisäys
     
  4. Nemo_

    Nemo_ Polaris IQ 700 CFI Dragon

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Itse olen huomannut sekä myyjänä että ostajana, että kannattaa kaupata mahdollisimman lähellä alkuperäistä kuntoa, eli kaikki dingeldangelit erikseen myyntiin, ja itse laite alkuperäisenä. Ostaja ei näille paljon arvoa laske, ja tuo ehkä laitteelle viri-viri fiiliksen. Tämä pätee kelkoissa, mönkijöissä, autoissa, prätkissä ym. Ja saattaahan ne lisäpalikat saada myytyä ihan hyvään rahaan erikseen jollekkin muulle.

    Tosiaan mielummin itsekkin ostan vakiokuntoisen laitteen ja siihen sitten osat kiinni mielen mukaan. Vaikka olis kuinka ammattitaidolla laitettu lisäpalikat, niin tulee kuitenkin tunne että "tätä vehjettä on ronkittu" :)
     
  5. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Myin juuri eri telastolla tuunatun phazerin, ja ostajia oli välillä liiaksikin, kun huolto oli vielä tekemättä. Ja syynä kiinnostukseen oli väritys ja muokattu alusta. Tosin, muutoin täysin vakio.

    Tuon yhden polariksen kohdalla, jätä ne hassukaasusarjat ilmoituksesta pois ja myy kokonaan erillään. Alkuun luulin, että kone on kaasuilla kiusattu kun ilmoitusta luin.
     
  6. Yamaha enticer

    Yamaha enticer SxViper

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Mutta lopulta tässä koko kuvassa ei ole ongelmaa - markkinat huolehtivat siitä, että joka haluaa todella myydä kelkkansa, saa sen tehtyä.
    Hinta pitää olla oikea.
    Ja ei kai se liikkeiden "halpuuskaan" ole ongelma. Ostamme siis sieltä! Kyllä ne yksityisten puoli vuotta myynnissä olleet kelkat siellä nettimotossa joutavat olemaan
    sen toisenkin puoli vuotta - ehkäpä omistaja jossain vaiheessa tajuaa hinnan olevan hiukan liian korkea :p
     
  7. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Helppohan liikkeiden on myydä perse aukisille, kun ei tartte olla yhtään rahaa taka taskussa, kun saa tuliterä kamppeen alle kätevästi osamaksulla. Kyllä olisi helppo myydä yksityisenä, jos pystyisi tarjoamaan vastaavat maksuehdot kuin itse liike. Harmillinen tilanne myydä aina yksityisenä yli 4000e laitteita,koska kaikilla tuntuu olevan rahat loppu. Suurin osa ihmisistä kuitenkin tavan perus duunareita perus palkoilla...
     
  8. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    No aivan yhtä töisevää tuntuu olevan tuollaisen kolmentonnin kelkan myyminenkin.. Ei ole ostajia jonoksi asti, vaikka huollettua REViä oliskin tarjolla.. Noh, kaupataan menemään silti. 8)
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Pistähän linkkiä.
     
  10. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Parin tonnin laitteet on helppo myydä.
     
  11. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Kyllä pääosin yksityisillä on vain liian kova hintapyynti. Täälläkin on kaupan kelkka, samanlainen kuin mitä pojalle ostettiin, tuore kelkka ja takuutakin melkolailla saman verran jäljellä. Ostettiin liikkeestä 2600,- halvemmalla kuin täällä yksityinen myyjä pyytää omastaan. Ihan yhtä helposti olisi ostettu yksityiseltäkin, ei makseta änkyttämällä vaan kertasuorituksella.
    Sama pätee haussa olevaan kilpuriin, rahalla olisi tarkoitus maksaa jos vain sopiva löytyy, sopivaan hintaan ja sopivalta etäisyydeltä.
     
  12. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Harvemmin liikkeet myy noin tuntuvasti halvemmalla laitteita. Kuullostaa harvinaisen hyvältä kaupalta,tosin yleensä halvalla saa paskaa ;)
     
  13. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Siellä samalla tasolla ne on monenkin liikkeen hinnat eikä yksikään liike mennnyt lähellekään ko. yksityisen pyyntiä. Osa yksityisistä vain monesti hinnoitelee sen mukaan mitä ovat kamppeesta uutena maksaneet... Osa taas osaa hinnoitella sopivasti, harmi vain että usein ne on liian kaukana, mutta sepä on taasen ostajan ongelma :)

    Olen seuraillut noita kilpurien myyntiä. Samat kelkat on olleet kuukausi tolkulla nettimotossa. Sitten sinne ilmaantui yksi sellaisella hinnalla minkä minäkin olisin ollut valmis maksamaan, se vain meni välittömästi kaupaksi. Eli, kauppa käy kun hinta on kohdallaan.
     
  14. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    No siinäpä sitä..

    http://www.nettimoto.com/ski-doo/mx-z/1581870
     
  15. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Hyvä ilmoitus ja hinta kohillaan. Kyllä luulis tuolla hinnalla menevän heti kun lumi laskeentuu muuallekkin Suomeen kun vain Lappiin.
     
  16. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Itsekin möin Nytron viime keväänä halvemmalla kuin laki sallii. Silti sain järkevämmän kaupan aikaiseksi uuden ostossa kuin, että olisin antanut laitteen vaihdossa liikkeeseen. Elikkä puhdas win-win tilanne. Molemmat hyötyivät, sekä ostaja että myyjä :)
     
  17. Kaimann

    Kaimann Akuutti kelekkakuume ja krooninen rahapula

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Liikkeessä se hinta yleensä tippuu aika reilusti suoralla ostolla niin sitä itseasiassa pärjää kun myy vähän alle vaihtohyvityksen.
     
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Päinvastoin, liikkeissä on liikkumavarasa oikeasti hinnoissa ellei ole jo valmiiksi todella halpa. Yksityiseltä 100-200€ tinkuuvaraa. Tästä taisin jo aikemmin kirjoittaa Catiskan omien myyntituskien kanssa. Catiska jos meinaat ostaa halvalla kilpurin ole valmiina maksamaan varausmaksu etukäteen, niillä hyvillä ja halvoilla on yllättävän kova haku päällä.
     
  19. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Toki toki, sellaista ei vain vielä ole löytynyt, ainakaan jos ei halua ajaa kahta tuhatta kilsaa kelkkaa katsomaan.

    Viimeisinkin tarkasteltu kampe ei antanut aihetta varausrahoille, ei edes ostamiselle ilman varausrahaa.
     
  20. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Kelkan myymisen sietämätön vaikeus?

    Siksi kun ne saa laitteet pilkka hinnalla ite..
     

Suosittele tätä sivua